من یه منونه برای خودم ساخته بودم.
اما نمیدونم چقدر علمی بود.
شماتیکش رو میفرستم تا دوستان از نظر علمی هم نظر بدند .
اگر کسی اون فایل رو داره هم بزاره.
موفق باشید.
سلام
من به طور اتفاقی این پست رو دیدم.
در محل جواب آقای نحوی متاسفانه تصویر شماتیکشون رو ندیدم ولی مشکلی که در مورد رله و جریان مصرفیش می گفتند برام جالب بود.
اگر درست فهمیده باشم آقای نحوی گفتند که رله شون باید همیشه روشن باشه. فکر کنم دو نوع رله داریم: Normally opern و normally close
بعضی از رله ها هر دو نوعش رو دارند همزمان. چرا از یکی نوع استفاده نمی کنی؟
اللهم صل علی فاطمه و ابیها، و بعلها و بنیها، و سر المستودع فیها،
بعدد ما احاط به علمک...
سلام
مدار زیر که می بینید از دو نوع باطری backup استفاده شده یکی 9 ولتی کتابی و یکی هم باطری مخصوص backup که اکثرا 3.6 ولت هستند
توضیحات کلی:
من این مدار رو برای backup یک ساعت که با سون سگمنت های سایز بزرگ بود طراحی کردم
1. قسمت باطری 9 ولت من استفاده نکردم خودم از 3.6 ولت استفاده کردم
2.یک شماتیک pdf مدار ساعت هست دانلود کنید
http://rapidshare.com/files/27980697/Schematic_Prints.zip
3.vcc برای تغذیه سون سگمنت ها گرفتم که جدا از میکرو باشه
4. vdd برای تغذیه میکرو در حالت عادی وقتی برق وصله تغذیه میکرو از خود ترانسه و وقتی برق قطع میشه از باطری backup استفاده میکنه وقتی برق میشه توسط پایه pd4 که دائم داره تست میشه متوجه میشم که برق قطع شده بعدش میکرو رو در حالت powerdown می برم که جریان زیاد نکشه من چون از کریستال خارجی 32 کیلو برای ساعت استفاده کردم جریانی حدود 100 میکرو آمپر می کشید که برای کارای دیگه خیلی خیلی کمتر می کشه.
5.دیود d5 یک دیود ژرمانیم هست حالا هر چی که باشه
سلام دوست عزیز . ممنونم از اینکه کمکم کردی . راسشا بخوای عملکرد مدارا درست متوجه نشدم .
برای چی دو جور باتری ( 9ولتی و 3.6 ولتی ) استفاده شده ؟
اون قسمتی که با لاش نوشته 12 ولت همون ترانسه ؟( اگه ترانسه سرهای 1و2و3و4و5 مربوط به چی هستن ؟)
یه سوالی که برام پیش اومده اینه که وقتی میکرو در حال اجرای یک خط از برنامس و بعد برق قطع میشه و قسمت backup وارد عمل میشه آیا تو این فاصله زمانی در اجرای برنامه خللی وارد نمیشه ؟
چه جوری میکرو را به حالت power down ببریم ؟(من با 8051 کار می کنم)
لطفا جزئیات کار را برام توضیح بدین که دقیقا چی کار باید بکنم . خیلی ازتون ممنون میشم
راستی این شماتیک pdf مدار ساعت دانلود میشه ولی برا باز شدنش errorمیده .
سلام
1.باطری 9 ولتی وقتی استفاده می شه که شما مدارتون یک نمایشگر داشته باشه و بخواین اون نشون بدید مثلا یک led ولی جریان مصرفی پایین باشه در عمل بهتره از همون باطری 3.6 ولت استفاده کنید که توی بازار هم زیاده
2.بله ترانسه 12ac هست بقیه پایه ها به دلیل استفاده از یک کانکتور که من می خواستم pcb رو بزنم در اصل همون یک ترانس 3یا2 سر فرقی نمی کنه فقط یکسو سازی کنید وبدید به رگولاتور
3.نه اصلا چون به محض قطع شدن برق باطری backup وارد عمل میشه فقط شما سریع باید میکرو رو در حالت sleep ببرید که جریان زیاد مصرف نشه
4.من زیاد با 8051 کار نکردم فکر کنم با sleep باشه (از دوستان دیگه کمک بگیرین)
http://www.4shared.com/file/14822488/948e1598/Schematic_Prints.html
سلام
شما فایل شماتیک رو دانلود کنی همه چیز واضح میشه
اگه تا حالا از سایت 4shared دانلود نکردی ابتدا به آدس لینک برو و صبر کن تا گزینه دانلود ظاهر بشه بعد دانلود کن
سلام
مدار زیر که می بینید از دو نوع باطری backup استفاده شده یکی 9 ولتی کتابی و یکی هم باطری مخصوص backup که اکثرا 3.6 ولت هستند
توضیحات کلی:
من این مدار رو برای backup یک ساعت که با سون سگمنت های سایز بزرگ بود طراحی کردم
1. قسمت باطری 9 ولت من استفاده نکردم خودم از 3.6 ولت استفاده کردم
2.یک شماتیک pdf مدار ساعت هست دانلود کنید
http://rapidshare.com/files/27980697/Schematic_Prints.zip
3.vcc برای تغذیه سون سگمنت ها گرفتم که جدا از میکرو باشه
4. vdd برای تغذیه میکرو در حالت عادی وقتی برق وصله تغذیه میکرو از خود ترانسه و وقتی برق قطع میشه از باطری backup استفاده میکنه وقتی برق میشه توسط پایه pd4 که دائم داره تست میشه متوجه میشم که برق قطع شده بعدش میکرو رو در حالت powerdown می برم که جریان زیاد نکشه من چون از کریستال خارجی 32 کیلو برای ساعت استفاده کردم جریانی حدود 100 میکرو آمپر می کشید که برای کارای دیگه خیلی خیلی کمتر می کشه.
5.دیود d5 یک دیود ژرمانیم هست حالا هر چی که باشه
دیدگاه