اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آی سی اندازه گیری ولتاژ سینوسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آی سی اندازه گیری ولتاژ سینوسی

سلام
    برای منظوری احتیاج به اندازه گیری ولتاژ برق شهری دارم که بر خلاف استفاده از پل دیود و تقسیم ولتاژ یا استفاده از ترانس و سپس یکسوسازی و قرائت توسط میکرو (چون نمی خوام زیادی جا از برد رو بگیره و همچنین ایزولاسیون بالایی هم داشته باشه)، می خوام از آی سی هایی که در بازار برای این منظور وجود داره استفاده کنم اما متاسفانه نمی دونم در ایران نسخه یا نمونه ای از این آی سی پیدا می شه یا خیر؟

آی سی هست که ولتاژ برق شهری رو گرفته و یک ایزولاسیون بالا بین برق شهری ورودی و سپس خروجی ایجاد می کند(خروجی مقدار ولتاژ بر حسب میلی ولت ، یا جریان هست) و مقدار ولتاژ را در خروجی ظاهر می کند

ممنون می شم اگر می شناسین شماره تراشه و مکان خرید هم ذکر کنین
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

پاسخ : آی سی اندازه گیری ولتاژ سینوسی

درود
    AD736JN
    javan 7000
    مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
    از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
    جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
    این هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت

دیدگاه

سلام و ممنونم از پاسختون
      قبلا این rms converter رو دیده بودم و دیتاشیتش رو مطالعه کردم اما دو شرط رو تضمین نمی کند
      1-ایزولاسیون (که حتی باید بعد از دی سی کردن ولتاژ زمین آن با زمین این قطعه یکسان شود و عملا ایزولاسیونی بین وروی و خروجی وجود ندارد)
      2-ولتاژ حتما باید افت شدیدی انجام بده که در لحظات ابتدایی اعمال ولتاژ باعث پدید آمدن glich و همچنین پالسهای ضربه مانند می شود که بر روی میکرو و دیگر اداوات دیجیتالی اثرات نامطلوبی می زاره

بازم از پاسختون ممنونم
      دوستان روش یا پیشنهاد دیگه ای ندارن؟
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

خوب بالاخره خروجی باید دیجیتال باشه یا آنالوگ ؟
        اگه خروجی دیجیتال ؟ پس حتما و صدرصد ایزوله است
        اگه نمی خوای دیجیتال باشه میتونی با R2R دوباره اونو تبدیل کنی به آنالوگ که اون هم صد درصد ایزوله است
        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X