اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال میروفن خازنی به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال میروفن خازنی به میکرو

درود دوستان .
    میخواستم یه نویز متر با این میکرو فون بسازم اما مشکلی که هست اینه که وقتی مقاومت رو به پایه مثبت میکروفون و VCC وصل میکنم و از پشتش (محل اتصال مقاومت و پایه مثبت میکرو ولتاژ رو اندازه میگیرم ولتاژ در حد چند میلی تغییر میکنه اونهم با فوت کردن :angry: . با حرف زدن که از جاش هم تغییر نمیکنه .
    امدم با پ امپ تغویت کردم باز هم در حد همون چند میلی ولت اونم با فوت کردن تغییر کرد :sad:

دوستان اگه کسی این میکرو فون ها رو به میکرو وصل کرده یه کمکی بکه و اینکه ولتاژ این میکرو فون ها در چه حدی تغییر میکنه . (میکرو ولت ؟ )

من که ددیتاشیتی ازش پیدا نکردم

پاسخ : اتصال میروفن خازنی به میکرو

سلام من یه پیشنهاد دارم شما دوراه دارید یکی استفاده از opamp هست که با آزمایش شما جواب نداده راه دوم که بهتر هست استفاده از حالت پل وتستون هست که کوچکترین تغییرات در ورودی را میتونید آشکار کنید و با استفاده از یه تقویت کننده پ امپ بعد تغییرات رو به حد معمول برسونید.واسه پل هم اگه تو گوگل یه سرچ بزنی به نتایج خوبی میرسی.همین.
    آیه: "فرشتگان و ارواح در یک روز به او (مذکر) صعود کردند که این معادل پنجاه هزار سال برای انسان است"!
    در بیرون یک میدان گرانشی زمان اینگونه است: ∆t= ∆t0/ (1-v^2/c^2) ^0.5
    ∆t زمانی است که برای متحرک معادل گذر ایستگاهی است.و V سرعتی است که به شاهد ایستگاهی نسبت داده می شود.
    ∆t0 زمانی است که برای فرشتگان می گذرد.سرعت نور در خلا 299792.458 کیلومتر بر ثانیه است.
    از معادله ی بالا می توانیم آن سرعت ناشناخته را حساب کنیم:v =c (1-(1^2/(50000*12*27.321661)^2))^0.5 که این عدد برابر است با v = 299792.4579999

دیدگاه

برادر لطفا یه نقشه ای چیزی قرار بدید .
      من میخوام این تغییرات ولتاژ رو به دانه ی 0 تا 5 ولت برسونم تا adc میکرو بتونه با رزولیشن بیشتری ولتاژ رو برگردونه

دیدگاه

مدار های ساده ی ترانزیستوری هم هستن که میتونید استفاده کنید.
        ولی مدار رو باید با دقت ببندید که نویز به حداقل برسه چون avr همینجوری به اندازه ی کافی نویز پزیره !!
        نمونه گیری هم حتما چند بار انجام بدید
        مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
        [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tofan8
          درود دوستان .
          میخواستم یه نویز متر با این میکرو فون بسازم اما مشکلی که هست اینه که وقتی مقاومت رو به پایه مثبت میکروفون و VCC وصل میکنم و از پشتش (محل اتصال مقاومت و پایه مثبت میکرو ولتاژ رو اندازه میگیرم ولتاژ در حد چند میلی تغییر میکنه اونهم با فوت کردن :angry: . با حرف زدن که از جاش هم تغییر نمیکنه .
          امدم با پ امپ تغویت کردم باز هم در حد همون چند میلی ولت اونم با فوت کردن تغییر کرد :sad:

دوستان اگه کسی این میکرو فون ها رو به میکرو وصل کرده یه کمکی بکه و اینکه ولتاژ این میکرو فون ها در چه حدی تغییر میکنه . (میکرو ولت ؟ )

من که ددیتاشیتی ازش پیدا نکردم
          اگر از تغذیه مثبت و GND برای پآ‌امپ استفاده میکنید،مهمه که در حالت mid-rail بایاس شده باشه. مدار زیر برای کار من پاسخ خوبی داد.
          چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رستمی
            اگر از تغذیه مثبت و GND برای پآ‌امپ استفاده میکنید،مهمه که در حالت mid-rail بایاس شده باشه. مدار زیر برای کار من پاسخ خوبی داد.
            درود ممنون جناب رستمی
            اما مشکلی که هست اینه که این مدار واسه فاصله نزدیک و حرف زدن جواب میده ( تست کردم خوب بود)
            اما من میخوام نویز محیط رو بسنجم و کوچکترین صدایی از محیط اطراف باید تاثیر گزار باشه که روی این مدار جواب نمیده :cry2:
            یعنی مثلا این مدار شما از فاصله یک متری بشکن بزنی مقدار مینیمم و ماکسیمم که adc گزارش میکنه تغییر میکنه که من میخوام با کوچکترین صدایی این تفاق بیقته .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tofan8
              درود ممنون جناب رستمی
              اما مشکلی که هست اینه که این مدار واسه فاصله نزدیک و حرف زدن جواب میده ( تست کردم خوب بود)
              اما من میخوام نویز محیط رو بسنجم و کوچکترین صدایی از محیط اطراف باید تاثیر گزار باشه که روی این مدار جواب نمیده :cry2:
              یعنی مثلا این مدار شما از فاصله یک متری بشکن بزنی مقدار مینیمم و ماکسیمم که adc گزارش میکنه تغییر میکنه که من میخوام با کوچکترین صدایی این تفاق بیقته .
              این مشکلو منم دارم، البته با افزایش گین تقویت کننده (به ۶۸۰ برابر) تقریبا این مشکل رو حل کردم. ولی اگر در فاصله نزدیک صدا دریافت بشه، خروجی برش میخوره و کیفیت مطلوبی حاصل نمیشه.
              چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

خب یه اتفاقی هم میوفته ... اگه بیای تقویت رو خیلی زیاد کنی صدا های ضعیف رو داری ولی اگه یه صدای بلند برسه به میکروفون پ امپت اشباع میشه و خش خش شدید میشنوی!
                برای اون چیکار باید کرد؟
                تقویت لگاریتمی؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رستمی
                  این مشکلو منم دارم، البته با افزایش گین تقویت کننده (به ۶۸۰ برابر) تقریبا این مشکل رو حل کردم. ولی اگر در فاصله نزدیک صدا دریافت بشه، خروجی برش میخوره و کیفیت مطلوبی حاصل نمیشه.
                  الگریتم مورد استفاده من اینه که من ماکس و مینیمم adc رو میگیرم و تفاوتش میشه تغییر صدا .
                  میشه الگریتمی که واسه تشخیص level صدا بکار بردید رو بگید ؟
                  یا کدتون رو اینجا بزارید ما استفاده کنیم .
                  ممنون.

دیدگاه

میدونم که این تاپیک خیلی وقته خوابیده

ولی فک کنم جواب مشکل شما AGC باشه :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X