اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در موردsht71

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در موردsht71

سلام
    تاحالا کسی باsht71دماسنج آب ساخته ؟ لطفا بگید چه جوری باید برنامه آن را در cبنویسم. ممنون

پاسخ : کمک در موردsht71

سلام آیا اطلاعاتی در مورد این داری من فقط میدونم یک سنسور گیرنده با فرکانس خیلی بالاست که ارتباطی بین اون و دما سنج نمیبینم
    و قطعه دیگری به این نام داریم که در حقیقت 12 المنت 30 کیلوواته که به صورت ستاره بسته میشه به برق سه فاز و فکر کنم توی دستگاهای پیشگرم استفاده داره اما برای کنترل دمای اون نیاز به یک ترموکوپل دارید که باید در تانکر شما نصب بشه و اگه پی تی صد باشه بهتره :bye
    لطفا بیشتر توضیح بده
    بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

سلام شما مطمئنید؟ چون من باجهان کیت تماس گرفتم اونجا گفتن

دیدگاه

سلام من در اینترنت جستجو کردم و دو قطعه به این نام پیدا کردم که نوشتم خوب بیشتر بگین حداقل راجع به شکل اون اینکه گناه نیست. :bye
        بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

سلام من با سنسور sht75 کار کردم خیلی سنسور خوبیه دمای هوا ورطوبت رو میتونه با دقت 12-14 بیت اندازه گیری کنه اما این خانواده برای قرار دادن توی اب مناسب نیستن داخل این سنسور یک پردازنده کوچک هست که توسط پروتکل خاص خودش میشه باهاش ارتباط برقرار کرد اگه میخواهی سنسورت رو توی اب قرار بدی از pt100 یا lm75 استفاده کنی بهتره در زمن این سنسور sht یکم گرونه باید برای کار کردن باهاش خوب datashit رو بخونی , احتیاط کنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X