اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برنامه نویسی gps

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برنامه نویسی gps

سلام دوستان
    من دارم برای GPS برنامه مینویسم ، و از طریق پورت سریال اطلاعات رو می خام بخونم
    با هایپر ترمینال می بینم اطلاعات ارسالی توسط GPS ولی مشکلی که هست اطلاعات ارسالی یک رشته است که به صورت زیر می باشد :
    اولین کارکتر $ و بعد GPRMC را ارسال می کند .
    $GPRMC,104549.04,A,2447.2038,N,12100.4990,E,016.0, 221.0,250304,003.3,W,A*22
    من هر کار که میکنم بتونم بخونم فقط می توان $ و G را بخوان و بقیه را نمی توانم بگیر از روی پورت سریال؟؟؟ لطفا من راهنمائی کنید که به چه روشی می توانم بخوانم
    با تشکر
    خداوندا
    از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می گویند:
    فراموشش کن
    دکتر علی شریعتی

پاسخ : برنامه نویسی gps

دوستان که انتقال دادن موضوع رو : من دارم این برنامه رو با میکرو ATXMEGA32 می نویسم و به همین خاطر در قسمت xmega مطرح کردم.
    خداوندا
    از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می گویند:
    فراموشش کن
    دکتر علی شریعتی

دیدگاه

نگفتی میخوای چیکار کنی. میخوای اطلاعات رو از تو این پیغام بکشی بیررون یا کار دیگه میخوای بکنی (یه موضوع دیگه هم اینه که معمولا بجز پیغام RMC چند تا پیغام دیگه هم ماژول میفرسته بیرون)
      بهر حال اینکار رو بکن
      1- تا رسیدن به کاراکتر $ پورت رو بخون
      2- تا رسیدن به کاراکتر C پورت رو بخون
      3- یه کاراکتر ، رو بخون و تا اینجا همه داده های دریافتی رو بی خیال شو
      4- 9 تا کاراکتر رو بخون (یا تا رسیدن به ویرگول بعدی پورت رو بخون). این کاراکتر ها شامل داده زمان هستند
      5- ....
      نشانه های شما برای بررسی پیغام کاراکترهای $ C A N E و ویرگول هست که باید بهش توجه کنی

دیدگاه

با سلام خدمت دوست عزیز
        تشکر از پاسخ شما.
        من میخام مقادیر رو بخانم و بر اساس که از طریق "گوگل ارث" در آوردم مسیر یابی کنم و در نقطه مورد نظر سیستم آلارم بده .

اما مشکل من این که می خوام از پورت سریال بخونم مشکل دارم از کدام دستور زیر بنظر شما بهتر استفاده کنم :
        1- getchar
        2- gets
        3- scanf

خداوندا
        فراموشش کن
        دکتر علی شریعتی

دیدگاه

یه چیزی تو این مایه ها

while(getchar()!='$' //wait for '$' of $GPGGA
          while(getchar()!=',' //wait for ','

* تو برنامه از وقفه سریال استفاده شده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X