اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نقش پایه SOUT

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نقش پایه SOUT

با سلام میخواستم بدونم نقش پایه SOUT (پایه شماره 7) در آی سی DS1307 چیه _ آیا باید این پایه رو طبق دیتاشیت با مقاومت به Vcc وصل کرد یا همینطور در حالت بدون اتصال(NC) قرار داد؟مرسی
    ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است.

پاسخ : نقش پایه SOUT

با سلام،

این پایه، در صورتی که فعال شده باشه، یک موج مربعی تولید میکنه که با اعمال تنظیمات مربوطه میتونه در 4 فرکانس مختلف 1Hz, 4kHz, 8kHz, 32kHz و همزمان با کلاک DS1307 باشه....

مورد استفاده این قابلیت میتونه در مواردی باشه که مثلا شما نمیخواید میکرو مدام اطلاعات DS1307 رو بخونه و در نتیجه این پین رو به یکی از پایه های اینتراپتی میکرو متصل میکنید و فقط در زمانی که وقفه اتفاق میافته اطلاعات رو ازش میخونید و یا اینکه از این پایه برای تولید کلاک یکی از تایمرها استفاده میکنید و یا هر چیز دیگه ای که در این رابطه به نظرتون میرسه .... :mrgreen:

نکته : توجه داشته باشید که اگر از این امکان استفاده میکنید، بدلیل اپن درین بودن این پایه، حتما باید اون رو پول پ کنید.
    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
      با سلام،

این پایه، در صورتی که فعال شده باشه، یک موج مربعی تولید میکنه که با اعمال تنظیمات مربوطه میتونه در 4 فرکانس مختلف 1Hz, 4kHz, 8kHz, 32kHz و همزمان با کلاک DS1307 باشه....

مورد استفاده این قابلیت میتونه در مواردی باشه که مثلا شما نمیخواید میکرو مدام اطلاعات DS1307 رو بخونه و در نتیجه این پین رو به یکی از پایه های اینتراپتی میکرو متصل میکنید و فقط در زمانی که وقفه اتفاق میافته اطلاعات رو ازش میخونید و یا اینکه از این پایه برای تولید کلاک یکی از تایمرها استفاده میکنید و یا هر چیز دیگه ای که در این رابطه به نظرتون میرسه .... :mrgreen:

نکته : توجه داشته باشید که اگر از این امکان استفاده میکنید، بدلیل اپن درین بودن این پایه، حتما باید اون رو پول پ کنید.
      با سلام_ببخشید اگه من از این پایه استفاده نکنم پاید چییکارش کنم بزنم زمین یا بزنم تغذیه یا نه همینجوری رو هوا ولش کنم_یک توضیحی هم اگه میشه بدید که چطوری میتونم از اون فرکانسا استفاده کنم آخه اینجوری که شما گفتی خیلی راحته که اگه فرکانس 1Hz بده.اینجوری هر ثانیه یک پالس میده بعدش همون پالسو میدیم به میکرو که با هر پالس یکی به متغیر ثانیه اضافه کنه و خیلی هم راحت بشیم و دیگه از I2C لازم نباشه استفاده کنیم :mrgreen:

دیدگاه

سلام دوست عزیز
        اگه کاریش نداری که به حال خودش رهاش کن
        ولی اگه کاریش داری صفحه 9 دیتا شیتش رو نگا بنداز. 2 بیت برای تنظیم فرکانس و یه بیت فعال ساز داره که با تنظیم اونهامیتونی ازش استفاده کنی
        و البته چیزی که از قبل یادم مونده اینه که اگه فعال باشه یه کوچولو هم مصرف باتری رو بیشتر می کنه
        در حالت عادی این خروجی غیرفعاله
        موفق باشی
        زندگی را تو بساز ،
        نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
        زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
        زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط microware
          ولی اگه کاریش داری صفحه 9 دیتا شیتش رو نگا بنداز. 2 بیت برای تنظیم فرکانس و یه بیت فعال ساز داره که با تنظیم اونهامیتونی ازش استفاده کنی
          سلام مجدد_دوست من تو صفحه 9 نوشته RS0 و RS1 واسه فرکانس 1HZ باید 0 باشن _این یعنی چی؟میشه کلا کمکم کنی که فرکانس 1HZ بسازم _ من بلد نیستم :sad:
          1) اصلا این کار شدنیه که با این فرکانس یک هرتز که به میکرو بدیم میکرو ثانیه ها رو حساب کنه؟ :question:
          2)اینجوری اگه فرکانس 1HZ باشه میشه اصلا از میکرو استفاده نکرد و به ازای هر ثانیه یک LED رو خاموش و روشن کرد؟ :question:

دیدگاه

جواب سئوال اولت مثبت هست ولی ارزش نداره.
            جواب سئوال دومت مثبت هست. من خودم از این پایه برای خاموش روش کردن یک led استفاده کردم.
            کافیه که یک led را با یک مقاومت 220 اهم سری کنی و بین این پایه و vcc قرار بدی.
            برای فعال شدن این خروجی عدد 8 را در رجیستر شماره 7 قرار بده.
            در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
            2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
            3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

1) اصلا این کار شدنیه که با این فرکانس یک هرتز که به میکرو بدیم میکرو ثانیه ها رو حساب کنه؟ :question:
              2)اینجوری اگه فرکانس 1HZ باشه میشه اصلا از میکرو استفاده نکرد و به ازای هر ثانیه یک LED رو خاموش و روشن کرد؟ :question:
              1.بله
              2.بله ولی اول حتما باید توسط میکرو اون رجیسترش تغییر داده بشه
              زندگی را تو بساز ،
              نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
              زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
              زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.

دیدگاه

اگه میکرو ثانیه را حساب کنه و میکرو ریست بشه زمان از دست میره. فلسفه استفاده از آیسی ساعت و باطری بک پ هم همینه.
                در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hzohani
                  سلام مجدد_دوست من تو صفحه 9 نوشته RS0 و RS1 واسه فرکانس 1HZ باید 0 باشن _این یعنی چی؟میشه کلا کمکم کنی که فرکانس 1HZ بسازم _ من بلد نیستم :sad:
                  1مهندس این چه کاریه
                  این همه دردسر بکشیم که بعدش با خود میکرو یه ساعت بسازیم؟
                  2.یه LED با یه مقاومت بهش وصل کن
                  البته اینم باید گفت که خروجی 1 مربعی هست یعنی 0.5 ثانیه فقط روشنه و بدرد ثانیه شمار میخوره
                  [glow=red,2,300]تاپیک های ایجاد شده[/glow]

دیدگاه

با سلام،

آی سی DS1307 دارای قابلیت های زیادی هستش، از جمله امکان اتصال باطری بک پ برای حفظ ساعت در زمان قطعی برق و تغذیه مدار، تنظیم و نمایش ساعت در مد های 12 و 24 ساعت، تقویم میلادی، برگرداندن شماره روز هفته، مموری در دسترس کاربر ( هر چند محدود ) برای ذخیره آلارم و یا زمان و ساعت قرارها و .....

حالا شما میخوای از این آی سی برای تولید یک هرتز استفاده کنی؟! :surprised:
                    این چه کاریه خوب، شما یک کریستال 32.768 کیلوهرتز به پایه های TOSC میکرو متصل کن. در این حالت میتونی یک ساعت دقیق با میکرو درست کنی که البته مزایای DS1307 رو نخواهد داشت و همه چیز رو هم باید خودت محاسبه کنی ..... :mrgreen:
                    مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                      با سلام،

آی سی DS1307 دارای قابلیت های زیادی هستش، از جمله امکان اتصال باطری بک پ برای حفظ ساعت در زمان قطعی برق و تغذیه مدار، تنظیم و نمایش ساعت در مد های 12 و 24 ساعت، تقویم میلادی، برگرداندن شماره روز هفته،[glow=red,2,300]مموری در دسترس کاربر ( هر چند محدود ) برای ذخیره آلارم و یا زمان و ساعت قرارهاو .....[/glow]
                      با سلام دوست من_میشه یک توضیحی درباره (مموری در دسترس کاربر ( هر چند محدود ) برای ذخیره آلارم و یا زمان و ساعت قرارهاو .....) بدی ؟ مرسی

دیدگاه

این ایسی علاوه بر رجیستر هایی که برای نگهداری زمان داره یک تعداد حافظه هم اضافه داره. فکر کنم حدود 90 بایت که کاربر می تونه با استفاده از ادرس این حافظه ها بهشون دسترسی پیدا کنه. این حافظه ها مثل رم کامپیوتر با قطع برق پاک میشن. ولی اگه ایسی به باطری بک پ وصل باشه اطلاعات داخل این حافظه ها هم حفظ میشه. البته فکر کنم مصرف باطری تو این حالت کمی بیشتر میشه.

دیدگاه

با تشکر از سیاوش عزیز
                          یه قسمتش هم من اصلاح میکنم 56 بایت برای ذخیره دیتا هست
                          [glow=red,2,300]تاپیک های ایجاد شده[/glow]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X