اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتوماتیک کردن آکواریوم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اتوماتیک کردن آکواریوم

نوشته اصلی توسط sasan18s
    خب اگه پروتئوس دارید که یک شماتیک از رلش واستون بزارم ...؟
    سلام ممنونم که جواب دادین اگه زحمتی نیست شماتیکو بذارین در ضمن نمیشه مدارو طوری ببندیم که پمپو بقیه وسیله ها مستقیما به مدار وصل شن و دیگه احتیاجی به پریز جدا نداشته باشن اگه میشه شماتیکشو بدین و اگه نه بهترین راه چیه؟یه دنیا ممنون
    انصاف نباشد که من خسته رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

دیدگاه

سلام.
      نوشته اصلی توسط sasan18s
      سلام ....
      یک سوال واسه منم پیش اومده ...
      خواستم ببینم این رله 12 ولتیا که با 12 روشن میشن به همون ولتاژ خروجیش میشه 220 داد ؟ اتصال نمیکنه به داخلی رله بعد به میکرو ؟ من واسه خروجی همون 12 رو انتخاب کردم واسه مدارم ولی اگه بشه 220 داد که عالی میشه ...
      اگه به اطلاعات نوشته شده روی رله توجه بکنین سه تا ولتاژ روش نوشته میشه دوتا جریان. یه ولتاژ که DC هست،میشه تغذیه سیم پیچ تحریک رله.مثلا 9VDC یعنی تحریک 9ولت یا 12VDC.... الی آخر.
      دوتا ولتاژ و جریان بعدی کنار هم نوشته میشن که میشه توانایی کنتاکت رله واسه قطع و وصل اون ولتاژ و جریان بدون آسیب دیدن(مثلا ذوب شدن) کنتاکت مثلا 220VAC-5A و خط پایین تر مثلا مینویسه110VAC-10A فکر کنم معلوم هست که یعنی چی؟ :nerd:

نوشته اصلی توسط رضا کاظمی
      سلام ممنونم که جواب دادین اگه زحمتی نیست شماتیکو بذارین در ضمن نمیشه مدارو طوری ببندیم که پمپو بقیه وسیله ها مستقیما به مدار وصل شن و دیگه احتیاجی به پریز جدا نداشته باشن اگه میشه شماتیکشو بدین و اگه نه بهترین راه چیه؟یه دنیا ممنون
      در هر صورت ورودی مدار از برق شهر تغذیه میکنه.پیشنهاد میکنم واسش یه برد طراحی کنین که از اون برد یه سیم وصل بشه به پریز برق و بقیه اتصالات روی برد باشه و فقط کانکتور بزارین واسه وصل کردن سیم پمپ آب و بخاری و لامپ و....

دیدگاه

بهتره که از پریز برای اتصالات 220 استفاده کنی . همونطور که گفتم من قبلا درست کرده بودم
        با پریز یکمی بزگ میشه سایز مدار اما حسنش اینه که راحت وصل میشه و نیازی نیست دوشاخه های دستگاهات رو قطع کنی و یکی هم موقع تمیزکاری که راحت تر هستی
        موفق باشی
        همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

ایول یعنی رله رو بذارم سر راه پریز؟

دیدگاه

سلام ...
            چشم داداش ... الان براتون شماتیکشو میکشم ....
            تا 10 دقیقه دیگه میام ...
            طراحی برد و شماتیک و برنامه نویسی پروژه شما با هزینه اندک پذیرفته میشود ...برای سفارش پیغام خصوصی بدید ...

دیدگاه

سلام داداش ....
              این عکس :

اینم فایل پروتئوس :
              http://game-home.persiangig.com/Eca/aquarium.rar

راستی یک نکته رو بگم .... قطعات مثلا ترانزیستور و مقاومت و.... مقدارشون درست نیست شما ترانزیستور و قطعات مد نظر خودتونو بزارید ....

بخش j1 و j2 بخش ورودی برق 220 ولتتونه ...
              بخش j3 و j4 پمپتونو وصل کنید ....
              بخش j5 و j6 هم من اشتباه نوشتم هیتر ولی شما باید پمپ تصفیه تون رو وصل کنید .

درضمن اینم واستون بگم که پمپتونو سعی کنید قطع نکنید ... من خودم آکواریوم دارم و میدونم که واقعا شبونه پمپ صداش خیلی آزار دهندس ... ولی اگه مشکلتون همینه پمپ بخرید .... :agree:
              قطعی هوا باعث مرگ ماهیاتون میشه ......
              مشکلی بود در خدمتم ....
              با تشکر ....
              یا حق ...
              طراحی برد و شماتیک و برنامه نویسی پروژه شما با هزینه اندک پذیرفته میشود ...برای سفارش پیغام خصوصی بدید ...

دیدگاه

همین شماتیک خوبه
                فقط یادت باشه دستگاهایی که کمتر در سرویس هستند از NO و اونایی که بیشتر تو سرویس هستن از NC رله استفاده کن
                جهت کمتر مصرف کردن توان مصرفی مدار
                موفق باشی
                همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

یه سوال دیگه:هر چند تا دستگاه که بخوام میتونم وصل کنم یا اینکه محدودیت داره ؟چون میخوام بخاری و دوتا پمپ و مهتابی و تصفیه رو وصل کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا کاظمی
                    یه سوال دیگه:هر چند تا دستگاه که بخوام میتونم وصل کنم یا اینکه محدودیت داره ؟چون میخوام بخاری و دوتا پمپ و مهتابی و تصفیه رو وصل کنم
                    بستگی به میکرو و تعداد پایه های خروجی داره.واسه این کاربردی که شما میخواین، خیالتون راحت.خروجی کم نمیارین. اگه هم خروجی کم آوردین(که واقعا بعید میدونم) میتونین از مدارات توسعه ی پورت استفاده کنین(مثل Latch - مالتی پلکسر و...)

دیدگاه

بخاری رو وصل نکن بدرد نمی خوره این کار
                      من با انجام این کار . یک کباب ماهی بد مزه درست کردم یه بار(برنامه باگ داشت) و سنسور دمای که خودم هم گذاشتم مشکل پیدا کرد و بک پ هم نداشت قطع بخاری
                      همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X