من میخواهم از محیط TERMINAL EMULATOR نرم افزار (AVR (BASCOM استفاده کنم . سخت افزار ان را با استفاده از IC MAX232 وRS232 وDB9 کامپیوترروی بردبرد نصب کرده ام.ولی محیط TERMINAL EMULATOR راه اندازی نمی شود. :angry: در این مورد من را راهنمایی کنید. :bye :sad:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
پورت سریال
Collapse
X
-
پاسخ : پورت سریال
طبق گفته کتاب کاههavr بعد از reset میکرو به صورت سخت افزاری ،باید در محیط terminal emulator نوشته شود input password ولی هیچ چیز نوشته نمیشود. حتی وقتیup load file را میزنم درtool bar پایین مینویسدtransmitting file test5.hex ولی هیچ چیز در محیطterminal emulator دیده
نمی شود.oo:من ابتدا یک برنامه ازکتاب کاههavr صفحه 270 انتخاب کردم تا بتوانم با محیطterminal emulator کار کنم .سپس برنامه ای که خودم نوشته ام رابتوانم تست کنم.
البته باید بگویم این برنامه کتاب در مورد کار با محیط terminal emulator توسط UART سخت افزاری است.ولی در برنامه دستور
config serialin =buffered,size=20 نوشته نشده.من ابتدا همین برنامه را تست کردم جواب نداد و بعد دستورconfig serialin =buffered,size=20 را اضافه کردم باز هم جواب نداد. :redface: :sad:
در سخت افزار max232 هم از خازن های 10 میکرو فاراد استفاده کرده ام . البته یک بار هم از خازن های 1 میکرو فاراد استفاده کرده ام .ولی در هیچ صورت جواب نداده .
از کمک شما متشکرم :bye
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط شهرام کشت پوربیشتر توضیح دهید
ارتباط نمیدهد یا داده ها نمایش داده نمیشود
نمی شود. من ابتدا یک برنامه ازکتاب کاههavr صفحه 270 انتخاب کردم تا بتوانم با محیطterminal emulator کار کنم .سپس برنامه ای که خودم نوشته ام رابتوانم تست کنم.
البته باید بگویم این برنامه کتاب در مورد کار با محیط terminal emulator توسط UART سخت افزاری است.ولی در برنامه دستور
config serialin =buffered,size=20 نوشته نشده.من ابتدا همین برنامه را تست کردم جواب نداد و بعد دستورconfig serialin =buffered,size=20 را اضافه کردم باز هم جواب نداد.
در سخت افزار max232 هم از خازن های 10 میکرو فاراد استفاده کرده ام . البته یک بار هم از خازن های 1 میکرو فاراد استفاده کرده ام .ولی در هیچ صورت جواب نداده .
از کمک شما متشکرم
دیدگاه
-
چند تا نکته:
1- نرخ ارسال ( Baudrate ) هم تو برنامه و هم تو نرم افزار باید یه جور تعیین بشن.تو نرم افزار می تونی از طریق منوی Terminal تو محیط ایمولاتور و گزینه Setting باود رو تعیین کنی.
2- نحوه اتصال پایه های RXD و TXD رو از کتاب یه بار دیگه نگاه کن.
3-برای نمایش یک متن روی محیط ایمولاتور کافیه از دستور "متن" Print استفاده کنی.
دیدگاه
-
دقیقا تمام مواردی که در بالا عنوان شده درسته
ترمینالRXD باید در طرف مقابل به TXD متصل بشه و
ترمینالTXD باید در طرف مقابل به RXD متصل بشه
در حقیقت پایه11 MAX به TXD میکرو
پایه 12 به RXD میکرو
پایه 14 به 2 کامپیوتر RS232
پایه 13 به 3 کامپیوتر RS232
برای تست MAX
در این حالت اگه شما پایه 11 را به زمین متصل کنید باید روی 14 یک ولتاج مثبت داشته باشی واگر پایه 11 را به پنج ولت متصل کنی یک ولتاج منفی روی 14 و همینطور در مورد 12 و 13 آی سی MAXرو تست کن
سرعت در دو طرف تعریف بشهبعدا یه جمله قشنگ مینویسم
دیدگاه
-
سلام ..............
آیا راهی هست که بدون آی سی MAX میکرو رو به کامپیوتر وصل کرد؟
ولتاژ خازنها چقدر باید باشه؟
آیا میشه از پورت USB استفاده کرد؟ چون یو اس بی هم RXD , TXD داره.
دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
دیدگاه
-
می توانید به جای استفاده از Terminal Emulator موجود در BasCom ازالمان های زیر در نرم افزار پروتیوس (proteus)و همچنین در صورت نیاز از نرم افزار Virtual serial port kit استفاده نمایید.
1. compim.dllدر پروتیوس
2.virtual terminalدر پروتیوس
3.virual serial port:این نرم افزار برای ایجاد زوج پورت مجازی به کار می رود.
برای تهیه نرم افزار مورد3به سایت www.virtual-serial-port.com مراجعه نمایید.
دیدگاه
دیدگاه