اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال اطلاعات دوربین از طریق خط تغذیه مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارسال اطلاعات دوربین از طریق خط تغذیه مدار

با سلام من یه دوربین معمولی کوچیک دارم که میخوام اطلاعات رو از طریق خط تغذیه او ارسال کنم.
    اگه کمکم کنید ممنون میشم
    حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

پاسخ : ارسال اطلاعات دوربین از طریق خط تغذیه مدار

سلام .اتفاقا منم دو سال پیش دنبال همچین کاری بودم . ببین من خودم کارم دوربینه انالوگه
    کابل ار جی متری 1000 تقریبا برای مشتری اب میخوره حالا فکر کن که 30 تا دوربین میخوای بزاری تویه کارخونه .کارخونه دار باید کلی پول کابل بده برای هر دوربین که بیاد به دی وی ار بسته . میشه توی پروژه های بزرگ مثل کارخونه انالوگ رو به دیجیتال تبدیل کرد بعد از طریق یه کابل دیتای همه رو جمع کرد و یک سیم برد برای dvr البته کدینگ و مسخره بازی داره حال توضیح دادن ندارم :mrgreen:
    . دوربینت اگر دیجیتاله . با یه ابتکار میتونی یه کاری کنی سطح منطقی ولتاژ رو 17 ولت بگیر (با فرض اینکه منبع ولتاژت 12 ولته) حالا برای تغذیه دوربینت رگلاتور بزار نزار 17 ولت به اون برسه و از پشت رگلاتور دیتات رو بگیر. برای دیتات هم از اپمپ در مد مقایسه گر استفاده کن . یعنی هر وقت 12 ولت میشه 0 هر وقت 17 ولت میشه 1 حساب میشه . برای هر خط دیتات ورودی یا خروجی باید اپمپ بزاری یه طرفش 12 ولت بدون تغییر یه طرفش خط تغزیه مدارت هر وقت از 12 ولت بیشتر شد اپمپ 5 ولت میده به دورین که یعنی 1 هر وقت 12 ولت بود 0 ولت میده که یعنی 0 .یعنی تو داری با دادن ولتاژ 12 ولت و 17 ولت دیتای دیجیتال منتقل میکنی .(اگر به اپمپ ولتاژ 17-12 ولت بدی یقینن میسوزه که براش میتونی از تقسیم ولتاژ استفاده کنی با دو تا مقاومت )
    من املام افتضاه ببخشید.
    البته میگم ابتکاریه . خودم این کارو نکردم ولی نظری درسته و کار میکنه. تو درستش کن بعد بگو شد یا نه :agree:

دیدگاه

اگه منظورتون از دوربین دیجیتال همون IP هست نیازی به این کارها نیست.کافیه دوربین با قابلیت POE بگیرید یا اگه هم دوربین POE نداشت میشه از 1 زوج سیم کابل شبکه CAT5e برای انتقال برق استفاده کرد.
      برای دوربین آنالوگ هم دستگاهی دیده بودم که برق و تصویر رو همزمان از روی یک کابل میآ‌فرستاد

دیدگاه

تا جایی که اطلاع دارم برای ارسال دیتا از پروتکل X10 میتونید استفاده کنید که برای ارسال دیتا از طریق خطوط شبکه برق استفاده میشه.

دیدگاه

من یه آیفون تصویری درست کردم که می خوام اطلاعات دوربینم رو از تغذیه بفرستم.دوربین آنالوگ معمولی هستش یا به عبارتی چشمی.
          حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X