اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ساخت فلزیاب با میکروAVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در ساخت فلزیاب با میکروAVR

نوشته اصلی توسط ehsanajal
    من نمیگم شما زحمت نکشیدی
    ولی من دارم الان و دارم میگم تست تو هوا اینقد زده
    شما با درب نوشابه و سکه 500 تومنی و 25 تومنی قدیمی ( دور زردا ) و با25تومنی جدیدا ( کوچک تراشا ) و باتری کتابی رو با دستگات بزن خبر بده ( فاصلشون رو و تست هوایی )
    کویل دستگات چند در چنده که تا 1.5 متر میزنه و چه اندازه ای رو (اندازه جسم ) ؟
    موفق باشی
    توی هوا این چیز میزای ریز رو تو حدود 30-40 سانتیمتری میزنه. حلقه دستگاه دایره با قطر حدود 65 سانتیمتره.
    بشقاب مسی با قطر 25 سانتیمتر رو تو هوا تو فاصله 1.5 متر، میزنه.
    دروغ چرا، من تو این قسم کارا تجربه اندکی دارم و چیزهایی دیدم و شنیدم. دستگاه خارجی هم دیدم. واقعاً باورم نمی شه هیچ دستگاهی این تیپی بتونه بیش از 2 متر کارایی داشته باشه.
    بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
      توی هوا این چیز میزای ریز رو تو حدود 30-40 سانتیمتری میزنه. حلقه دستگاه دایره با قطر حدود 65 سانتیمتره.
      بشقاب مسی با قطر 25 سانتیمتر رو تو هوا تو فاصله 1.5 متر، میزنه.
      دروغ چرا، من تو این قسم کارا تجربه اندکی دارم و چیزهایی دیدم و شنیدم. دستگاه خارجی هم دیدم. واقعاً باورم نمی شه هیچ دستگاهی این تیپی بتونه بیش از 2 متر کارایی داشته باشه.
      سلام
      اسم دستگاهتون ؟
      کافیه تفاوت رو ببینین
      من با کویل 28سانتی ، یه سکه 25تومنی قدیمی رو تو 33تا 36 دیتکت میکنم و در یه شیشه مربا خوری رو توی 55تا 62سانتی (این اختلاف بدلیل کج بودن خط کش و .. است )
      والا کویل بزرگ هنو نساختم ببینم بقیه رو تو چند میزنه
      شما این اقلامی که گفتم اندازه گرفتین ؟
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

تو نوشته قبل گفتم حدوداً توی فاصله 30-40 سانتیمتری میزنه. یعنی اینطور یادم هست که با سکه و چیزای کوچیک تست نمی کردیم. معمولاً صفحه و بشقاب بوده. با همون حلقه ای که گفتم (حدود 65 سانتیمتر قطر) به نظرم یه چیزی اندازه درب شیشه مربا رو توی 40-50 سانتیمتر تشخیص میده :rolleyes:
        حلقه کوچیک برای اشیاء کوچیک جواب میده و حلقه بزرگ برای اشیاء بزرگ.
        من توی اعداد و دقیق بودنش بحثی ندارم. اصل صحبتِ من اینه که شما گفتی دستگاهت حداکثر 6 متر عمق داره. بعید می دونم اینطوریا باشه. مال ما حداکثر 1.5 متر بود. در حد دستگاه لورنز.

دیدگاه

تو نوشته قبل گفتم حدوداً توی فاصله 30-40 سانتیمتری میزنه. یعنی اینطور یادم هست که با سکه و چیزای کوچیک تست نمی کردیم. معمولاً صفحه و بشقاب بوده. با همون حلقه ای که گفتم (حدود 65 سانتیمتر قطر) به نظرم یه چیزی اندازه درب شیشه مربا رو توی 40-50 سانتیمتر تشخیص میده :rolleyes:
          حلقه کوچیک برای اشیاء کوچیک جواب میده و حلقه بزرگ برای اشیاء بزرگ.
          من توی اعداد و دقیق بودنش بحثی ندارم. اصل صحبتِ من اینه که شما گفتی دستگاهت حداکثر 6 متر عمق داره. بعید می دونم اینطوریا باشه. مال ما حداکثر 1.5 متر بود. در حد دستگاه لورنز.
          سلام
          اینو که میگم دوستان خارجی با کویل امتری یه جسم رو تو 3.5 زده بودند و فک کنم یه مکعب به حجم 70سانتیمتر بود.
          اینو که گفتم راندمان واقعیه دستگاه جون سازندش گفته ولی گفته به جنس و ...هم تاثیر داره و شایدم بیشتر رو بزنه .
          درسته کویل بزرگ برا جسمای بزرگه اینو قبول دارم ( کویل بزرگ فرکانس اسیلاتور کمتر و در کشور ما 120 تا 150 هرتز مناسبه )
          جایی هس دسته کویل و جا لوپی اماده بفروشن ؟

دیدگاه

نمی دونم این چیزا رو کجا می فروشن.
            آقا اگه مطمئن شدی که یه شیء مسی رو تو فاصله بیشتر از 1.5 متر تشخیص بدی، یه خبر به من بده برات کار و بار سراغ دارم

دیدگاه

نمی دونم این چیزا رو کجا می فروشن.
              آقا اگه مطمئن شدی که یه شیء مسی رو تو فاصله بیشتر از 1.5 متر تشخیص بدی، یه خبر به من بده برات کار و بار سراغ دارم
              چه اندازه ای ، یه اندازه مرجع بگو ؟
              فعلا که خوب میزنه و دارم رو جعبش و ساخته دسته کویلش کار میکنم همش کنار ، ایناش کنار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                چه اندازه ای ، یه اندازه مرجع بگو ؟
                فعلا که خوب میزنه و دارم رو جعبش و ساخته دسته کویلش کار میکنم همش کنار ، ایناش کنار
                یه شیء مسی به مساحت حدود 0.3 متر مربع.
                با یه چیز ساده تر هم می تونی به من بگی. قوطی اسپری ناهید خشک رو تو چه فاصله ای تشخیص میده؟

دیدگاه

یه شیء مسی به مساحت حدود 0.3 متر مربع.
                  با یه چیز ساده تر هم می تونی به من بگی. قوطی اسپری ناهید خشک رو تو چه فاصله ای تشخیص میده؟
                  باشه صبح باکویل 28سانتی میزنم
                  شماتو چند سانت میزنی؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X