اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت یک پروژه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای ساخت یک پروژه

سلام آقای نحوی
    در تکمیل این پروژه به یکسری از اطلاعات در مورد امواج مغزی از کتابهای پزشکی دست یافته ام . امواج مغزی 4 دسته اند که از میان آنها امواج آلفا می تواند ما را در تکمیل هر چه دقیق تر این پروژه یاری نماید.
    امواج آلفا با فرکانس 13-8 بار در ثانیه ( هرتز) که امواج طبیعی مغز در حالت بیداری و آرامش هستند و بیشترین شدت را در ناحیه اکسی پیتال( پس سری) دارند. ولتاژ این امواج حدود 50 میلی ولت است و هنگام خواب ناپدید می شوند.
    من چگونه می توانم این امواج را دریافت نمایم یا به طور دقیق تر اینکه دستگاهی را در قسمت پشت سر راننده تعبیه نمایم که این امواج را همواره برای من اسکن نماید؟
    متشکرم
    WANT INFORMATION ABOUT PLC OMRON.

دیدگاه

کمک برای ساخت یک پروژه

سلام . خوبی مهدی جان ؟
      ایده ای به ذهنم نرسید . ولی قضیه مهم اینه که این در مجموع این کار ارزشش رو داشته باشه یعنی از نظر هزینه صرف داشته باشه . به فرض این وسیله رو درست کنید بعد اگه قرار باشه قیمتش خیلی خیلی گرون در بیاد که دیگه به کار نمیاد .
      من سنسوری که بتونه این کار رو انجام بده نمیشناسم . باید یه بررسی بشه ببینیم چقدر از این ولتاژ به صورت القایی قابل دریافت هست .
      دوستان دیگه کمک کنن .
      موفق باشید .
      شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
      هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
      چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

پاسخ : کمک برای ساخت یک پروژه

باسلام وخسته نباشید.
        من یک پروژه میخواستم بسازم که به شرح زیره:
        اندازه گیری دما باlm75 به صورت وایرلس به زبان bascom.
        اگه کسی هست که بتونه برنامشو برام بنویسه یا راهنماییم کنه ممنون میشم.درضمن میخوام از ماژولهایhmr-hmtاستفاده کنم.

دیدگاه

پاسخ : کمک برای ساخت یک پروژه

سلام دوستان
          یک راه برای تشخیص به خواب رفتن راننده دنبال کردن مردمک چشم رانندست. خیلی هم کار سختی نیست. چون فضای پشت فرمان تقریبا ثابت و خیلی بزرگ نیست با نصب یه دوربین میشه این کار رو کرد. الان هم که کار پردازش تصویر رو با سخت افزار هم میشه کرد، شاید دیگه نیازی به کامپیوتر هم نباشه. یه پروژه پایان ترم تو اینترنت هست در مورد کنترل ماوس کامپیوتر با حرکت مردمک چشم. iris recognition رو دنبال کنید بهش می رسید. اطلاعات خوبی دستگیرتون میشه.
          البته یه چیز رو هم بگم اینکه راننده ممکنه با چشم باز خوابیده باشه ، مثل من که چشم تو چشم استاد توی کلاس می خوابیدم. بدون اینکه کسی متوجه بشه.

تلاش رمز ظفر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X