اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سفارش راه انداز ماژول های مختلف توسط اعضای انجمن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سفارش راه انداز ماژول های مختلف توسط اعضای انجمن

کسیبا ماژول NRF905 کارکرده می شه کدش بگذاره؟واقعا دیگه از زندگی سیرشدم:(((
    Ali Reza Tarkesh Esfahani

Yahoo: amt_1390@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamadelectro
      سلام بر دوستان عزیز
      آقا میبینم که تعداد زیادی از دوستان دچار این ماژول RC522 شدن ، من میگم بیاین همگی توی یه تایپیک (فک نکنم اینجا جاش باشه) در مورد کار با این ماژول بحث کنیم؛ هر کسی هر چی داره بذاره وسط تا برنامشو بنویسیم .
      من بعد از کلی بیچارگی یه چیزایی دستگیرم شده مثلا واسه روشن کردن آنتن باید از کد های زیر استفاده کنیم :
      void PcdAntennaOn (void)
      {
      unsigned char reg,tmp;
      spi(0x80 | (0x14<<1)); //To read data from the MFRC522 the MSB is set to logic 1.
      reg = spi(0); //read TxControlReg
      if (!(reg & 0x03)) // anten is on or off
      {
      spi(0x80 | (0x14<<1));
      tmp = spi(0);
      tmp |=0x03;
      spi(0x14<<1); //write in antenna register
      spi(tmp);
      }
      }
      در هر صورت اگر که پایه هستین ، مطمئنم که اینطوری خیلی زودتر به هدفمون می رسیم .
      کسی تونست ماژول MRFC522 را راه اندازی کنه؟؟؟؟؟؟
      :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
      Reveng will surely come... Your hard time are ahead
      // - - - - - - - - - -
      برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
      // - - - - - - - - - -
      اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
      // - - - - - - - - - -

دیدگاه

سلام
        من دارم با ماژول jmy6801 که برای خواندن و نوشتن کارت های mifare هستش استفاده می کنم؟تونستن با ماژول ارتباط بر قرار کنم ولی هنوز نتونستم کارت روی مازول رو فعال کنم و بهش command بدم.کسی میتونه کمک کنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RubeuS
          سلام

کاربران در این تاپیک میتوانند نام سنسورها ، آیسیها و در کل ماژول هایی که قصد راه اندازی آن را دارند ، را بعلاوه ی دیتاشیت آن قرار دهند .
          در صورتی که اعضای انجمن خودشان برای این ماژول ها راه انداز و درایور نرم افزاری ( firmware ) نوشته اند ، درایور را قرار می دهند و در صورتی که برای ماژول درخواست شده راه اندازی بومی نبود ، می توان با قبول آن توسط اعضای انجمن ، شروع به نوشتن کنند. ( پس گذاشتن مرجع به راه انداز هایی که توسط افراد خارج از انجمن نوشته شده باشد ، ممنوع است) (دوستانی هم که علاقه به همکاری دارند ولی با کتابخونه نویسی و برنامه نویسی پیشرفته آشنایی ندارند ، میتوانند از لینکهای موجود در امضای بنده استفاده کنند و به مرور زمان و کم کم شروع به همکاری نمایند ) (هدف: تحقق معنای انجمن واقعی)
          (همچنین اینکار باعث دیباگینگ دقیق کتابخانه ی دوستان توسط اعضای انجمن می شود.)

به عنوان شروع سعی کردم راه انداز السیدی کاراکتری به صورت ساده و در عین حال جامع برای کامپایلرها و میکرو های مختلف باشه. همچنین این راه انداز برای انواع السیدی کاراکتری در سایزهای مختلف قابل استفاده است.
          برای دانلود از لینک زیر استفاده کنید:
          http://mortazavi91.persiangig.com/do...8%AF%D9%87.pdf

نظرتون در رابطه با تمرکز بیشتر روی یک کامپایلر خاص چیه؟
          من نظرم تمرکز روی کامپایلر gcc است.
          درصورتی که السیدی مورد نظرتون موجود نبود ، اعلام کنید تا اضافه شود.

در صورتی که موفق به دانلود کتابخانه از لینک موجود در pdf نشدید، لینک را کپی کرده و عبارت زیر را به لینک اضافه کنید:
          کد:
          /download
          پس لینک به صورت زیر درمیاد:
          http://mortazavi91.persiangig.com/Co...D.rar/download

من تا حالا با این مشکل تو سرور پرشین گیگ برنخورده بودم.
          ---------------------------------------------------------------------------------------------
          سلام خسته نباشین< مهندس من میخوام یه ترازو دیجیتالی بسازم با ماژول hx77 که از خود سایت خریدم برنامه شو هم نوشتم ولی یه رقمی بدست اوردم که تغییر نمیکنه و جواب نگرفتم اگه میشه راهنمایی کنین ممنون.>
          o_O

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X