اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول HC-05

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول HC-05

سلام .من چون خودم الان یه پروژه اینطوری دارم خواستم بگم میتونید با موبایل هم به راحتی با ماژول hc_05 ارتباط برقرار کنید.اول برنامه ی Sena bterm روی گوشی اندروید نصب کنید.بعد از طریق بلوتوث میتونید دستورات AT command و دیتا را بفرستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elnaz_gh
      سلام .من چون خودم الان یه پروژه اینطوری دارم خواستم بگم میتونید با موبایل هم به راحتی با ماژول hc_05 ارتباط برقرار کنید.اول برنامه ی Sena bterm روی گوشی اندروید نصب کنید.بعد از طریق بلوتوث میتونید دستورات AT command و دیتا را بفرستید.
      تا جایی که من از این ماژول یادم مونده، دستورات ATcommand برای کانفیگ حتما باید از طریق پایه های سریال ماژول به ماژول فرستاده بشن، و از طریق بلوتوث اگه بفرستین تغییری تو ماژول ایجاد نمیشه! ، شما این کارو انجام دادید؟ و جواب گرفتین؟
      ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

سلام به همه/ماژول رو تونستم با فرامین AT COMMAND و واسط RS232 راه اندازی کنم فیلمشو گرفتم تا همه بتونن استفاده کنن.اینم آدرسش تو پارات:
        http://www.aparat.com/v/wDSmH
        به زودی فیلم برنامه گوشیای اندروییدشم کار میکنم و میذارم تو سایت
        دقت کردین تو مهمونیا یه کیوی رو وقتی با پوست میخورین چه جور نگاتون میکنن.!!!!

هیچگاه چیزی را خوب نمی فهمی، مگر اینکه بتوانی آن را برای مادربزرگت شرح دهی!((آلبرت انیشتین))

دیدگاه

سلام.اینم فیلم نحوه اتصال ماژول با بلوتوث تحت برنامه ترمینال blue control v2.0 برا گوشی های اندرویید خور
          http://www.aparat.com/v/zLdc8

هیچگاه چیزی را خوب نمی فهمی، مگر اینکه بتوانی آن را برای مادربزرگت شرح دهی!((آلبرت انیشتین))

دیدگاه

برنامه blue control v2.0 برا انرویید:
            http://s5.picofile.com/file/8102934134/com_gundel_bluecontrol_1.rar.html

دیدگاه

Omid Jan merc DAdash koli gashtam in Blue Control O natunestam Peyda konam DAme shoma garm

دیدگاه

سلام
                لطفا یکی مارو راهنمایی کنه
                می خوام ماژول hc 05 رو با زبان بسکام راه بندازم .بعد بجای استفاده از محیط هایپر ترمینال اون دستورات AT command را از طریق میکرو به ماژول بدم(بدون کامپیوتر)(تنظیماتش رو با میکرو انجام بدم) ..اما هرچی براش می فرستم جواب نمیده به عنوان مثال "AT"را که براش ارسال می کنم در جواب که باید ok بده هیچ خبری نمیشه..
                نمی دونم ایراد ***کارم*** کجاس ؟؟(دستورات روهم با R\N\ و.... امتحان کردم بازم خبری نشد) (سخت افزار هم درست مثل PDF سوران جان با این تفاوت که بجای MAX232 از میکرو استفاده شده)(در ضمن بلوتوث لبتاپ هم ماژول رو پیدا میکنه)
                اگه نکته ای هست یا سورس کدی هست ویا..... دریغ نکنید
                قربون همگی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط H_M
                  سلام
                  لطفا یکی مارو راهنمایی کنه
                  می خوام ماژول hc 05 رو با زبان بسکام راه بندازم .بعد بجای استفاده از محیط هایپر ترمینال اون دستورات AT command را از طریق میکرو به ماژول بدم(بدون کامپیوتر)(تنظیماتش رو با میکرو انجام بدم) ..اما هرچی براش می فرستم جواب نمیده به عنوان مثال "AT"را که براش ارسال می کنم در جواب که باید ok بده هیچ خبری نمیشه..
                  نمی دونم ایراد ***کارم*** کجاس ؟؟(دستورات روهم با R\N\ و.... امتحان کردم بازم خبری نشد) (سخت افزار هم درست مثل PDF سوران جان با این تفاوت که بجای MAX232 از میکرو استفاده شده)(در ضمن بلوتوث لبتاپ هم ماژول رو پیدا میکنه)
                  اگه نکته ای هست یا سورس کدی هست ویا..... دریغ نکنید
                  قربون همگی
                  پایه کانفیگ رو 1 کردی؟

دیدگاه

سلام خسته نباشید
                    بله،پایه هم 1 شده

دیدگاه

سلام
                      میشه 1 نفر به من بگه برای برقرای ارتباط سریال ماژول با کامپیوتر باید دقیقا از چه چیزایی استفاده کنم و چه طور وصلش کنم؟؟؟؟؟؟!
                      سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fantasticgirl
                        سلام
                        میشه 1 نفر به من بگه برای برقرای ارتباط سریال ماژول با کامپیوتر باید دقیقا از چه چیزایی استفاده کنم و چه طور وصلش کنم؟؟؟؟؟؟!
                        سپاس
                        سلام مقاله ی سوران آراسته که توی سایت هستش رو دانلود کن و بخون.بعد اگه سوالی بود در خدمتیم..

دیدگاه

با این ماژول میشه مثلا آهنگ که موبایل پخش میکنه با بلوتوث بهش متصل بشیم و از ماژول دریافت کرد ؟
                          همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
                          کانت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eshgh_namordeh
                            با این ماژول میشه مثلا آهنگ که موبایل پخش میکنه با بلوتوث بهش متصل بشیم و از ماژول دریافت کرد ؟
                            نه

دیدگاه

با چه ماژولی میتونیم این کار را انجام بدیم ؟
                              همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
                              کانت

دیدگاه

سلام خسته نباشید
                                من این برنامه رو نوشتم..از طریق ماژول بلوتوث و بلوتوث لبتاپ توی محیط هایپر ترمینال هم میتونی data بفرستی و هم دریافت کنی.
                                _اما مشکل من اینجاست که وقتی میخوام تنظیماتی را در مد AT MODE1 به ماژول بفرستم، ماژول هیچ جوابی نمیده (یا اگه هم میده نمیتونم دریافت کنم) به عنوان مثال با ارسال دستور AT جواب OK دریافت نمیشه ..**تنظیمات ماژول از طریق میکرو هستش (بدون کامپیوتر و محیط هایپر ترمینال)**..در ضمن پایه ی 34 هم 1 هستش.

سپاس

$regfile = "m32def.dat"
                                $crystal = 4000000
                                $baud = 9600

Config Lcd = 16 * 2
                                Config Lcdpin = Pin , Db4 = Porta.0 , Db5 = Porta.1 , Db6 = Porta.2 , Db7 = Porta.3 , Rs = Porta.4 , E = Porta.5
                                Cursor Off
                                Config Pinc.0 = Input
                                '-------------------------------------------------
                                Declare Sub _send()

Enable Interrupts

Enable Urxc
                                On Urxc DA
                                '------------------------------------
                                Dim G As Byte
                                Dim B As Word
                                Dim Buffer As String * 15
                                '------------------------------------------------
                                Cls
                                Locate 1 , 1
                                Lcd "HC05"
                                B = 0
                                G = 0
                                Buffer = ""
                                Do
                                Debounce Pinc.0 , 1 , _send , Sub

Home
                                Lcd Buffer
                                Loop
                                End
                                '----------------------------------------------------
                                DA:
                                Input Buffer

Return
                                '------------------------------------------------------
                                _send:
                                Print "AT"
                                Buffer = ""

Return

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X