اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل دیتا شیت های سنسورها ، LCD گرافیکی و ....

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل دیتا شیت های سنسورها ، LCD گرافیکی و ....

با سلام .
    من یه opto counter که یه شمارنده ی نوری شکاف داره خریدم که 5 پایه داره و محصول sharp هست . روش نوشته s/a53 و خیلی گشتم تا دیتاشیت رو پیدا کردم . اینم دیتا شیت http://parsaspace.com/download.aspx?...ername=imannet
    [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

سلام دوستان
      من می خوام یک سنسور دما رو در فاصلهای حدود 150 متر از مدار قرار بدم میتونید سنسوری رو به من معرفی کنید که بتونم این کارو انجام بدم.من برنامه ای نوشتم با lm35 ولی در فاصله جواب نمیده ایا راهی هست که بتونم در فاصله دور جواب بگیرم

دیدگاه

آقا کارت بیسته، من میخوام تو آکواریوم یه سنسور بذارم که هر موقع آب آکواریومم نا مطلوب شد بهم خبر بده. البته با AVR میخوام این کارو انجام بدم
        با برنامه نویسیش مشکلی ندارم، فقط برای انتخاب سنسور احتیاج به کمک دارم. نظر خودم اینه که سنسور تشخیص شوری آب رو استفاده کنم، اما شماره شو نمیدونم :angry: :angry:

دیدگاه

بهترین سنسور فاصله با دقت بسیار بالا با فواصل زیاد چیه؟

دیدگاه

آقا خیلی باحال بود دمت گرم
            :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:
            اگه سنسور ئر مورد اندازه گیری کلر آب داری لطفا بزارید :arrow:
            خداوندا
            از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می گویند:
            فراموشش کن
            دکتر علی شریعتی

دیدگاه

واسه اندازه گیری حرارت آب آکواریوم میشه از همون lm35 استفاده کرد به شرطیکه قشنگ روش چسب آکواریوم بزنین تا آب با پایه هاش نخوره.خیلیم میصرفه
              طب اسلامی

دیدگاه

اخیرا در سایت های خارجی به نوعی از Shaft encoder برخورد کردم که در اندازه یک ولوم معمولی است و بجای قرار دادن ولوم و اتصال آن به ADC، در عمل یک Shaft encoder بجای آن قرار داده می شود. هرچند به احتمال زیاد این قطعات در کشور وجود ندارند، اما از جهت آشنایی دوستان با چنین مواردی لینک آن در این تاپیک قرار داده می شود:

http://www.bourns.com/data/global/pd..._form_rev2.pdf
                اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با سلام . من دنبال یه سنسور دما می گردم که دما رو در حداقل زمان ممکن گزارش کنه، در واقع ثایت زمانی سنسور کم باشه ! حداکثر 2 یا 3 ثانیه باشه) و خوب طبیعتا قیمتش هم مناسب باشه. آیا همچین سنسوری هست ؟ و اگر هست تو ایران پیدا میشه ؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون
                  davood.shaghaghi@gmail.com

دیدگاه

اقای green fire شما میتونی با همون سنسور معمولی هم این کارو بکنی فقط خرجش یک ماژول وایرلس دیتاست
                    همه چیز – تمام غرور ها و انتظارات، تمام شکست ها و خجالت ها – با فرا رسیدن لحظه مرگ از بین خواهد رفت. به یاد داشتن مرگ باعث می شود بدانم که چیزی برای از دست دادن ندارم. پس دلیلی وجود ندارد که منتظر بمانم. (jobs)

دیدگاه

با سلام
                      من دنبال یه سری دیتاشیت کریستال ها میگردم. مهم نیست فرکانسش چقدره. فقط میخوام کامل باشه و منحنی حرارتی و امپدانس و ... داشته باشه!!
                      هرچی سرچ کردم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم :sad:
                      اگه لطف کنید و چندتا دیتاشیتشو قرار بدین ممنون میشم یا اینکه راهنماییم کنین که تحت چه عنوانی سرچ کنم تا بتونم پیدا کنم
                      ممنون

دیدگاه

سلام دوستان من دیتا شیت این رله رو می خوام(فوری)
                        211A D006-M1

دیدگاه

سلام دوستان گل دیتا شیت سنسور IR رو کسی داره ؟ مرسی

دیدگاه

:d فکر کنم تا الان دیگه پیدا کردی هر چند انجمن هم می گشتی بود عزیز
                            http://www.datasheetarchive.com/Infrared-Sensor-datasheet.html#
                            انچه که هستی هدیه خداوند به توست
                            و انچه که می شوی هدیه ی تو به خداوند است
                            پس در زندگی بینظیر باش

دیدگاه

[quote author=green fire link=topic=13323.msg160530#msg160530 date=1257083338]
                              سلام دوستان
                              اقا یکی دیتا شیت سنسور ماژول رطوبت سنج رو واسه من بفرسته لطفا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط green fire
                                سلام دوستان
                                من می خوام یک سنسور دما رو در فاصلهای حدود 150 متر از مدار قرار بدم میتونید سنسوری رو به من معرفی کنید که بتونم این کارو انجام بدم.من برنامه ای نوشتم با lm35 ولی در فاصله جواب نمیده ایا راهی هست که بتونم در فاصله دور جواب بگیرم
                                بهترین سنسور برای اندازه گیری دما با قیمت حدود 2000 تومان برای فاصله حداکثر 300 متری ds18s20 هست که دمای منفی رو هم اندازه گیری میکنه بدون تغذیه منفی و از تکنولوژی one wire استفاده میکنه . با سه تاسیم ( البته با تغذیه ) و قبلیت اتصال چندین سنسور روی یک خط باس (یعنی همین سه تا سیم). خیلی هم راحته :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X