اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایده برای فاصله سنج دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایده برای فاصله سنج دیجیتال

فکر نکنم از طریق سنجش زمان رفت و برگشت بتونی این کارو انجام بدی مثل Ultrasonic چون سرعت نور رو با میکرو یا FPGA نمی تونی اندازه بگیری ؟ سعی کن شاید تونستی ما هم هواتو داریم
    اما با توجه به شدت این امکان وجود داره ، که اونم لازمش توجه به مسائلی مثل جنس و درخشندگی جسمه ، که آیا نور ازش عبور می کنه و یا نور رو جذب می کنه و اینکه Reflection داره یا نه .
    من یه پروژه با 8051 ساخته بودم که با نور لیزر و قانون فیساغورس ( از نظر من قانونش مهمه نه املای اسمش ) این کارو می کرد
    خیلی ساده است . دو تا لیزر روی یک خط کش 1 متری گذاشتم . یکی کاملا عمود و ثابت و اون یکی رو روی یک POT گذاشتم که بتونه تغییر کنه . حالا کافی بود نور دو تا رو رو جسم مورد نظر رو هم بندازم و مقاومت POT رو بخونم و با یه LookUpTable خطیش کردم . تو فاصله های متوسط A^2+B^2=C^2 واقا جواب می داد
    B که یک متر بود و زاویه ی B با A که 90 درجه است رو دارم A همون ضلع عمودیه که فاصله تا جسمه . میمونه زاویه C با A که با POT به دست می اد . کسینوس زاویه C مساوی است با اندازه ی ضلع به وتر .
    فقط ضمن اینکه الان ندارمش ، ایرادهایی مثل خطی نبودن و عدم کار کرد صحیح تو فاصله های خیلی کم و خیلی زیاد رو داشت
    موفق باشی
    لبخند بزنید تا زندگی برایتان لذت بخش گردد

دیدگاه

سلام دوستان من میخوام یه LRF بسازم برای فاصله 1-2متر تا حدود 40-50متر آشنائیت کوتاهی با روش های این کار دارم
      لطفا راهنمایی کنید از کدوم روش استفاده کنم؟
      چه نوع لیزری برای این کار خوبه (از نظر توان و طول موج وهزینه و ...)؟
      ممنون

دیدگاه

بعضی اسلحه ها - متر های لیزری - بعضی دوربین های DSLR حتی گوشی lg G3 و... از متر لیزری استفاده میکنن. همه ی این ها پردازنده 300 گیگاهرتزی دارند؟
        از عهده AVR نباید خارج باشه
        اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پدرام شمس آبادی ❇❇❇❇❇❇❇❇❇
          بعضی اسلحه ها - متر های لیزری - بعضی دوربین های DSLR حتی گوشی lg G3 و... از متر لیزری استفاده میکنن. همه ی این ها پردازنده 300 گیگاهرتزی دارند؟
          از عهده AVR نباید خارج باشه
          ممنون
          ولی به نظرم چون فرکانس بالاست (فرکانس نور ) avr تو هر روشی جواب نده
          مثلا LRF SF02 یه fpga روش گذاشتن که حتما با توجه به پردازنده ش فرکانس کاری بالایی داره و فقط تو روش time of flight که فرکانس در این حد بالاست .
          ومن هم میخوام یه همچین کاری رو بکنم ولی نیاز به انتخاب های صحیح دارم از نظر fpga و لیزر و گیرنده و ...

دیدگاه

دوستان چرا کسی این بحث رو ادامه نمیده
            یعنی هیچکس نیست رو لیزر و مسافت سنجیش کار کرده باشه
            من هماهنگی کردم لیزر و گیرنده مناسبش تا چند روز دیگه میرسه
            کمک کنید این پروژه رو به یه جایی برسونیم...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X