اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کد هگز معادل با Enter

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کد هگز معادل با Enter

سلام
    کسی می دونه کد هگز معادل با دستور Enter چیه؟ تو منابع اشاره شده که 'r\' معادل میشه با Enter . حالا کد هگز این چی میشه؟ مگه \ و r هر کدوم خودشون کد مختص به خودشون رو ندارن؟ پس چطور ترکیبشون هم میشه یه کاراکتر؟

پاسخ : کد هگز معادل با Enter

عدد 13 اینتر هست
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام
      ممنون از جوابتون
      بذارین سوال رو کامل تر مطرح کنم
      اگه کتاب آقای ره افروز رو خونده باشین ، یه برنامه نوشته با عنوان " خواندن انتخابی سنسور های دمای LM35 توسط کامپیوتر " ، که این برنامه مخصوص یکی از 4 میکرویی هست که به سنسور LM35 وصل شده. حالا هر کدوم از این میکرو ها باید منتظر بمونن تا کامپیوتر با دادن آدرس انتخابشون کنه تا دمای سنسور خودشون رو برای کامپیوتر بفرستن. آدرسی که کامپیوتر می فرسته با این فرمت هست:
      "XX\r#"
      و گفته شده که 'r\' همون Enter هست. توی یه قسمت از برنامه هم از این شرط استفاده شده : ('\data=='r ) ( جای r و \ عوض شد!) . در ضمن data یه متغیر یک بایتی هست.
      اگه من بخوام توی avr studio برنامه رو تست کنم ، باید آدرس رو خودم به صورت دستی و با فرمت هگز وارد کنم. حالا سوال من اینه که کد معادل 'r\' یا Enter چیه؟ oo:

دیدگاه

خوب همون دیگه.
        میتونین بنویسین data == 0x0D
        جاش رو هم که عوض کرده اشتباست.
        بعضی جاها هم از 0x0A هم میتونین استفاده کنین.
        تو AVR Studio همآ‌:

lda R16,0x0D
        Compare them
        ....
        اگر آن کس که باید باشد، نیستی ؟
        پس چه فرقی می کند که کیستی ؟

دیدگاه

کد اینتر همونجور که جناب نجفی فرمودند 13 هست و کد نیو لاین هم یک 13 و یک 10 هست.
          الهم عجل لولیک الفرج

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X