اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با مازول AXP209

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کار با مازول AXP209

سلام دوستان من میخوام بدونم کاراییه این مازول چیه و اگه بخوام با میکرو1788 کار کنم چه سخت افزاری احتیاج هستش؟ :read: :read: :read:

پاسخ : کار با مازول AXP209

نوشته اصلی توسط farmani
    سلام دوستان من میخوام بدونم کاراییه این مازول چیه و اگه بخوام با میکرو1788 کار کنم چه سخت افزاری احتیاج هستش؟ :read: :read: :read:
    سلام
    من فکر کنم خودتان در ادامه یه توضیحی مختصری در رابطه این ماژول بدهید بهتر باشه تا دوستان هم مشارکت کنند ...
    فیلم آموزشی میکروکنترلر LPC1768
    فیلم آموزشی تکمیلی و پیشرفته میکروکنترلر LPC1768
    فیلم آموزش کاربردی زبان سی در میکروکنترلر ARM
    فیلم آموزش مقدماتی میکروکنترلر LPC1788 به زودی ...

دیدگاه

من فقط میدونم که برای اینکه بخواهیم بردمان رو شارژکنیم و بعد از شارژ, از تغذیه جدا کنیم به درد میخوره و فقط هم یه دیتاشیت گیر اوردم که تنها جمله انگلیسیش این بود:Enhanced single Cell Li-Battery
      and Power System Management IC.و اینکه از طریق i2c کار میکنه .حالا نمیدونم چطور میشه باهاش کار کرد..البته یه چیز دیگه هم که میدونم اینه که توی مین برد a10 هم از این آ یسی استفاده شده و شماتیکشم دارم.بعد توی یه انجمن خارجی سوالمو مطرح کردم که بهم جواب دادن تاحالا کسی این آی سی رو با 1788 راه اندازی نکرده و انتخاب مناسبی نیست.حالا اگه دوستان آی سی بهتری میشناسن معرفی کنن بهم.. :sad: :read: :read:

دیدگاه

منم اون سایت رو دیدم.به زبان سپانیایی هست با translate.google ترجمه کردم دسته پا شکسته یک چیزایی میگه.من گذرا که نگاه کردم فقط فهمیدم یک چیپ شارژ هست.و توی مدارای a10 و a13 ازش زیاد استفاده میشه

دیدگاه

http://linux-sunxi.org/AXP209
          انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
          [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
          http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X