بنظر شما تدریس کدام میکرو در دانشگاه مناسب تر میباشد؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نظر سنجی درس میکرو
Collapse
X
-
پاسخ : نظر سنجی درس میکرو
این نظر سنجی یه مقدار ایراد داره.
z80 و 8086 میکروپروسسور هستن ولی بقیه میکرو کنترلر.
در بین میکرو کنترلر ها من AVR رو مناسب می بینم. چون بسیار در دسترس هستش و یاد گیریش هم با توجه به کامپایلر هایی که وجود داره راحت تره.
اما از میکروپروسسور هم نباید غافل شد. چون واقعا" دانش مربوط به عملکرد یک پردازشگر که تو این درس بررسی می شه واقعا کمک می کنه به کارهای طراحی مدارات پردازشگر و البته میکروکنترلر.
-
نوشته اصلی توسط masoud85این نظر سنجی یه مقدار ایراد داره.
z80 و 8086 میکروپروسسور هستن ولی بقیه میکرو کنترلر.
در بین میکرو کنترلر ها من AVR رو مناسب می بینم. چون بسیار در دسترس هستش و یاد گیریش هم با توجه به کامپایلر هایی که وجود داره راحت تره.
اما از میکروپروسسور هم نباید غافل شد. چون واقعا" دانش مربوط به عملکرد یک پردازشگر که تو این درس بررسی می شه واقعا کمک می کنه به کارهای طراحی مدارات پردازشگر و البته میکروکنترلر.
(البته نه همه دانشگاه ها)آنقدر شکست میآخورم تا راه شکست دادن را بیاموزم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط edeeson_nm1به نظر من هر کدوم که خوب تدریس بشه میتونه مفید واقع بشه من تفاوت بسیار زیادی در نحوه تدریس دیدم که یک تدریس خوب می تونه زمینه ساز بشه برای شروع کار و مطالعه روی دیگر میکروها
من 3 بار میکروگدروندم
یبار بهم AVR درس دادن یبار 8051 یبار PIC ر :nerd:آنقدر شکست میآخورم تا راه شکست دادن را بیاموزم
دیدگاه
-
سلام به دوستان
به نظر منم باید هم میکروکنترلر هم میکرو پروسسور باید تدریس بشه.
توی دانشگاه ما که میکرو پروسسور رو کردن میکرو1 و خود میکنترلر رو میکرو2 که هر دو میکنترلر سری avr هست.
و کدوم میکرو میکرویی قابلیت دسترسی کامل بهش باشه چه نرم افزاری چه سخت افزاری
البته این نظره منه. :arrow:
دیدگاه
-
ای کاش میشد بیش از یک گزینه رو انتخاب کرد.
واقعا نمیشه به این قضیه به حالت انحصاری نگاه کرد.همین شده که الان وضعیت اینجوریه.تو اینترنت دنبال قاشق چنگال هم بگردی، تبلیغاتAVR کنارش پیدا میکنی! یعنی واقعا چیزی بیش از 90% اقبال عمومی تو میکروهای 8 بیتی به سمت AVR هست.در حالی که نباید اینطور باشه.باید از امکانات میکروهای موجود تو بازار اطلاعات داشته باشی و با توجه به نیازت، انتخاب کنی.
دانشگاه هم که ماشالله داره!! اونقدر پدیت! هستن که...ارتباط صنعت و دانشگاه با هم مثل ارتباط نوکیا1100 با آیفون5 هست!! یکی از این دوتا خیلی پیشرفته، یکی دیگه خیلی عقب مونده...
به هر حال...حاشیه نرم.
به ما تو کاردانیZ80 گفتن تو درس میکروپروسسور.بسیار بسیار هم موثر بود برام.(استادمون خیلی @};- بود و البته به شدت سخت گیر-خدا حفظش کنه)
تو درس میکروکنترلر بهمون8051 گفتن که منو از میکرو متنفر کرد.
بعدش خودم افتادم دنبالش و کلی راجع به AVR مطالعه کردم،اما برحسب اتفاق سر از میکروهای PIC درآرودم!! :mrgreen:
اطلاعاتی که تو دانشگاه بهمون دادن، کشک بود.98درصد آموخته هام حاصل همین انجمن و دوستام و پشت کار خودم بوده.
تو دانشگاه بهتره هرچی میگن، کلی بگن و کاربردی.
اگه AVR میگن، کنارش PIC هم بگن.
XMEGA میگن، کنارش dsPIC و PIC24 هم بگن.
ARM میگن،PIC32 هم بگن.
باید از امکانات موجود گاهی داشته باشی.مثلا میخوای هم زمان ارتباط I2C و SPI داشته باشی، عموما تو PIC امکان پذیر نیست ولی تو AVR هست.میخوای اینورتر درست کنی یا H-Bridge راه بندازی،PIC ماژول درایور H-Bridge داره، AVR نداره. PICهای معمولی حافظه ی زیادی ندارن،ولی AVRها دارن. PIC فلان رو داره،AVR نداره و برعکس.
یا این که مثلا ARM یادبگیریم و دیگه میکروهای 8بیتی رو جمع کنیم.این هم اشتباهه.
استادها باید قبل از هرچیزی تعصب نداشته باشن رو میکروی خاصی،بعدش باید اطلاعات کافی داشته باشن از خانواده های مختلف میکروکنترلر
چشمها را باید شست...
دیدگاه
-
سلام
تو کلاس معمولا سوادها یکی نیست
بعدشم برای همین در حق بعضی ها ظلم می شود.
راهی که من به ذهنم می رسه اینکه بهتره همون avr ولی با شرایطی خواص
مثلا با رجیسترها کار بکنن پوینتری آدرس دهی کنن و از دیتاشیت آی سی کمک بگیرند.از ویزارد avr خیلی کم استفاده کنن
وقتی دانشجو با این سبک avr را یاد بگیرد می تواند با کمی تلاش ARM هم یاد بگیرددکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.
دیدگاه
-
به نظر من موثرترین روش برای اینکه دانشجوها بتونن میکرو رو خوب و مفهومی یاد بگبرن ، اینه که درس های "معماری کامپیوتر" و بعد از اون "میکرو" رو یه استاد و در دو ترم متوالی ارائه بده
اون استاد هم باید بتونه مفاهیم و نحوه ی عمکرد و اصول و ساختار رو به طور کامل توی معماری برای بچه ها جا بنداره
و بعدش در درس میکرو ، یکی از میکرو های رایج و کاربردی رو "بر اساس مطالب گفته شده در درس معماری" به دانشجو ها تدریس کنه
به نظرم این ایده آل ترین روش هست
در مورد نوع میکرو هم پیشنهاد من AVR هست ، چون اولا استفاده ازش خیلی راحته و از طرفی هم به شدت رایجه
به همین دلیل دانشجو خیلی راحت میتونه عملی هم باهاش کار کنه
البته اگه استادی بتونه ARM رو به کیفیت AVR به دانشجو ها تدریس کنه و دانشگاه هم شرایطی رو فراهم کنه که دانشجو ها بتونن عملا باهاش کار کنن ، خدمت بسیار بزرگی به دانش و قشر دانشجو کرده :agree:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط radical_babyبه نظر من موثرترین روش برای اینکه دانشجوها بتونن میکرو رو خوب و مفهومی یاد بگبرن ، اینه که درس های "معماری کامپیوتر" و بعد از اون "میکرو" رو یه استاد و در دو ترم متوالی ارائه بده
اون استاد هم باید بتونه مفاهیم و نحوه ی عمکرد و اصول و ساختار رو به طور کامل توی معماری برای بچه ها جا بنداره
و بعدش در درس میکرو ، یکی از میکرو های رایج و کاربردی رو "بر اساس مطالب گفته شده در درس معماری" به دانشجو ها تدریس کنه
به نظرم این ایده آل ترین روش هست
در مورد نوع میکرو هم پیشنهاد من AVR هست ، چون اولا استفاده ازش خیلی راحته و از طرفی هم به شدت رایجه
به همین دلیل دانشجو خیلی راحت میتونه عملی هم باهاش کار کنه
البته اگه استادی بتونه ARM رو به کیفیت AVR به دانشجو ها تدریس کنه و دانشگاه هم شرایطی رو فراهم کنه که دانشجو ها بتونن عملا باهاش کار کنن ، خدمت بسیار بزرگی به دانش و قشر دانشجو کرده :agree:
اما در مورد انتخاب میکرو،باز هم شد همون بحث تک بعدی نگاه کردن.
کاربرد مهمه، نه میکرو.اینکه میگین استفاده از AVR خیلی راحته، چون از اول باهاش کار کردین این رو میگین.از من بپرسن میگم نه،استفاده از PIC خیلی خیلی راحت تره! چرا؟ چون از اول با PIC کار کردم و همون یکی دوتا پروژه ای هم که با AVR کار کردم، پدرم در اومد و به غلط کردم افتادم!!
طبیعتا با توجه به وضع بازار، افراد به سمت محصول خاصی گرایش پیدا میکنن،اما این نباید باعث بشه که از وجود سایر امکانات درمیکروهای شرکتهای مختلف بی خبر بمونن.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمیپیشنهادتون برای نحوه ی تدریس، خوبه.
اما در مورد انتخاب میکرو،باز هم شد همون بحث تک بعدی نگاه کردن.
کاربرد مهمه، نه میکرو.اینکه میگین استفاده از AVR خیلی راحته، چون از اول باهاش کار کردین این رو میگین.از من بپرسن میگم نه،استفاده از PIC خیلی خیلی راحت تره! چرا؟ چون از اول با PIC کار کردم و همون یکی دوتا پروژه ای هم که با AVR کار کردم، پدرم در اومد و به غلط کردم افتادم!!
طبیعتا با توجه به وضع بازار، افراد به سمت محصول خاصی گرایش پیدا میکنن،اما این نباید باعث بشه که از وجود سایر امکانات درمیکروهای شرکتهای مختلف بی خبر بمونن.
منم قبول دارم که اگر همه ی میکرو ها ، به صورت جامع بررسی بشن و نقاط ضعف و قوت هر کدوم برای دانشجو مشخص بشه ، بسیار عالی میشه
ولی باید به چند مورد توجه کنین
1. درس سه واحدی ، یعنی هفته ای 4 ساعت و در یک ترم میشه کلا 48 ساعت (البته به صورت کاملا ایده آل حساب کردم)
حالا به نظرتون این زمان برای تدریس و تفهیم کامل مباحث مورد نظر شما کافیه ؟ هم من و هم شما دانشجو بودیم و میدونیم که جواب این سوال فقط یه کلمه اس : "عمرا"!!!
2. متاسفانه بیشتر از 90 درصد دانشجوهای یه کلاس رو افرادی تشکیل میدن که تازه برای بار اول میخوان بفهمن اصلا میکرو چیه !!! حالا اگه بیام و برای اینا به صورت پیشرفته از بیس چند مدل میکرو رو درس بدیم و بعد با هم مقایسه کنیم و آخرش هم بگیم آزمایشگاه میکرو باید با همه ی اینا کار بشه ، فکر میکنین چی به سر دانشجو ها میاد (البته چیزی به سر دانشجو جماعت نمیاد ، تیز باشه میره حذف میکنه و در غیر اینصورت حتما میفته :nerd
این روش تدریس مدنظر شما خیلی عالیه ، ولی نه برای دانشگاه
بلکه بای کلاس های خارج از دانشگاه ، اونم برای کسانی که حداقل یه زمینه ی قبلی از میکرو داشته باشن و خودشون با شوق و علاقه بخوان یاد بگیرن (نه مثل محیط دانشگاه که درس ها زوری هستن )
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امین غفاریهر کدوم رو درس بدن موردی نداره ولی بهتره با زبان اسمبلی تدریس کنن چون محاسنی داره که هنگام تدریس کردن دانشجو بیشتر متوجه هست چی کار می کنه
وقتی که برنامه نویسی به زبان اسمبلی رو کسی یاد بگیره ، دید کلیش نسبت به برنامه نویسی عوض میشه ، و برای یاد گرفتن بقیه ی زبان ها هم خیلی مفیده
درسته که یکم سخته ، ولی ثمرات یاد گرفتنش بی همتاست !
دیدگاه
-
به نظر من AVR برای کارهای آکادمیک بهتره به دلایل زیر:
- همه جا پیدا میشه
- راحت پروگرام میشه
- منابع آموزشی زیادی داره
- قیمت مناسب
- کامپایلر مناسب و رایگان(Atmel Studio)
تو بعضی از دانشگاه ها دیدم که AVR رو با کامپایلر Bascom تدریس میشه، یه هیچ وجه کار قشنگی نیست
بهتره که تو درس میکروپروسسور معماری داخلی و برنامه نویسی اسمبلی بررسی بشه و تو درس میکروکنترلر برنامه نوییسی ادوات داخلی و خارجی
من تو دانشگاه سه بار میکرو پاس کردم هر سه بار 8051 به زبان اسمبلی
AVR برای شروع مناسبه ولی باید با میکرو های دیگه هم کار کرد
اگه کلاس تئوری و آزمایشگاه با هم تشکیل بشه تأثیر بیشتری داره تو دانشگاه خودمون استاد سر کلاس درس 8051 میگفت تو آزمایشگاه AVR درس می دادندشما زندگی می کنید من بازی میکنم، زندگی شما را; زندگی بازی خدا و یک عروسکِ گِلی ست
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امین غفاریهر کدوم رو درس بدن موردی نداره ولی بهتره با زبان اسمبلی تدریس کنن چون محاسنی داره که هنگام تدریس کردن دانشجو بیشتر متوجه هست چی کار می کنه
و نکته دیگه اینکه وقتی با bascom چنتا پروژه جواب بگیری به صورت اتوماتیک و غیر ارادی به میکرو و یادگیری اون علاقه مند میشیآنقدر شکست میآخورم تا راه شکست دادن را بیاموزم
دیدگاه
دیدگاه