اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از avr توی محیط صنعتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده از avr توی محیط صنعتی

با سلام خدمت شما دوستان.....
    ما توی تابلوهای برقمون کنار کنتاکتورها ودیگر وسایل یه ساعت نجومی داریم که توش از یک میکروی مگا168 استفاده شده که ساخت یه شرکت داخلی هم هست وتا الان هم بخوبی کارکرده ومیکنه...
    همین باعث نمیشه که بشه تا حدودی به avr توی صنعت اعتماد کرد؟؟؟
    یکی میگه اصلا avr قابل اعتماد نیست باید از pic استفاده بشه .آخه خودم یه تایمر با avr درست کرده بودم که با روشن شدن مهتابی روش نویز مینداخت وخروجیشو تغییر میداد،بعدش فهمیدم مشکل از جای دیگست ووقتی اونو برطرف کردم بدون مشکل داره کار میکنه.....

پاسخ : استفاده از avr توی محیط صنعتی

اینکه avr بیشتر صنعتی هست یا pic قبلا در موردش بحث زیاد شده
    اما درکل برای اینکه یک مدار بتونه در یک محیط صنعتی پایداری خودشو حفظ کنه به طراحی صحیح مدار و برنامه اون بستگی داره
    البته از لحاظ ساختار داخلی pic نسبت به avr معمولی شرایط بهتری داره اما بیشتر مشکل ما در مشکلات مربوط به عدم پایداری مدار در یک محیط صنعتی به طراحی اماتور طرح ربط داره و نباید همه چیز رو به نوع میکرو ربطش داد
    سخن اخر اینکه شما میتونید از یک avr در هر محیطی استفاده کنید البته احتمالا در شرایط بد مجبور باشید نسبت به میکرو های pic کارتو نو محدود تر کنید مثلا سرعتشو کمتر کنید تا ثبات کارکرد مدار بیشتر بشه
    [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

دیدگاه

تو رو خدا بس کنین این بحثهای تکراری رو!
      هزاران بار بحث شده و به جایی نرسیده.لااقل سرچ کنین،بعدش تاپیک ایجاد کنین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
        تو رو خدا بس کنین این بحثهای تکراری رو!
        هزاران بار بحث شده و به جایی نرسیده.لااقل سرچ کنین،بعدش تاپیک ایجاد کنین!
        حرف شما درست برادر...
        من تموم این سایتو شخم زدم همچنین سایتای دیگرو....ولی بیشتر سردرگم میشه آدم....
        بعضی جاها یارو قسم میخورد که avr مناسب تابلوهای برق نیست.... :eek: :eek: :eek:ولی یه چیزایی رو که میبینی واست تناقض ایجاد میشه...

دیدگاه

شما یه نگاهی به مداراتی که استاد کی نژاد (با نام کاربری طراح- مدیر انجمنAVR) درست کردن بندازین.همشون صنعتی هستن و اکثرا از AVR هم استفاده کردن. طراحی اصولی اگه انجام بگیره،اینجور بحثها اهمیت زیادی نخواهند داشت.

دیدگاه

طبق فرمایشات دوستان همه چیز به طراحی اصولی برمی گرده. مثلاً خازن بگذارید برای پایه ریست. ببینید که میکرو به این سادگی ها ریست نمیشه.
            من خودم دو تا تابلو برق با AVR بستم. تو یکیش که دو تا دونه میکروی AVR گذاشتم (پایه کم اُوردم!)، پر از کنتاکتور و اینورتر و مبدل سوئیچینگ و چه و چه! خیلی هم خوب کار می کنه.

توی فروم جستجو کنید موارد لازم برای طراحی میکروکنترلر در محیط های صنعتی بحث شده.
            بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X