اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سخت افزار PT100

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سخت افزار PT100

دانلودش کنید

http://s5.picofile.com/file/81165691...zdkit.zip.html

اضافه شده در تاریخ :
    من مثال یزد کیت را شبیه سازی کردم اما یه نگاه به عکس پایین بنداز دما صفر اما چرا منفی نشون داده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهناز شیبانی
      میشه اینجا بزاریدش؟
      براتون ایمیل کردم
      اینهمه مدار بچه ها فرستادن. خوب یکی شو ببندین دیگه!
      ای دل مباش یکدم خالی ز شور و مستی
      وانگه برو که رستی از نیستی و هستی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنیامین خلیلی
        من مثال یزد کیت را شبیه سازی کردم اما یه نگاه به عکس پایین بنداز دما صفر اما چرا منفی نشون داده

آخه اون صفر بودن PT100 مقاومتش هست نه درجه حرارت.
        وقتی PT100 روی 100 باشه دما 0 درجه هست.
        میشه فایل شبیه سازی رو بزارید؟ و سورس ؟

دیدگاه

اونوقت اون 2 تا سیم دیگه pt100 به کجا وصل شدن؟ تو هوا هستن؟ قراره رطوبت هوا را اندازه بگیرن یا کارخونه برای دکوراسیون گذاشته؟
          جواب : هیچکدام. واسه اینه که هر وقت اون 2 تا سیم قطع شدن از این 2 تا استفاده بشه.

برای استفاده صحیح از pt100 دارای 4 سیم باید از منبع جریان استفاده بشه تا به حداکثر دقت برسیم.
          در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
          2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
          3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

من فکر می کنم پایه مثبت برای حرارت بالا و پایه منفی برای حرارت زیر صفر هستش برای این وصل نکردم اما جواب رو فهمیدم

اضافه شده در تاریخ :
            یا من اشتباه می کنم یا شما

من فکر می کنم اون درجه حرارت رو نشون می ده نه مقاومتشو

دیدگاه

به دو پایه s باید منبع جریان متصل بشه. مقدار مقاومت هم توسط adc خونده میشه.(مقدار ولتاژ)
              در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
              2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

یا من اشتباه می کنم یا شما

من فکر می کنم اون درجه حرارت رو نشون می ده نه مقاومتشو
                عجیبه!
                درسته.
                من با پروتوس بلدم کار کنم ولی تا حالا دقت نکرده بودم.ممنون.
                فقط کاش میشد پلود کنید...

دیدگاه

شما دمای محیط را برای pt100 تعریف میکنین بعد خودش مقاومت pt100 را حساب میکنه.

دیدگاه

چیو برات اپلود کنم

دیدگاه

ترم پیش ابزاردقیق داشتیم و در مورد RTDها خیلی بحث شد...مسلما سیم بندی هاشو که بلدید...ولی چیزی که هست و استادمون هم گفت بهترین روش واسه خوندن دما اینکه که شما یه تیبل داشته باشید...که میتونید روی حافظه فلش میکرو اونو سیو کنید...مقاومت سنسور رو که حساب کردید از روی تیبل مقدار دقیق دما رو میتونید پیدا کنید...
                      خب شما الان یه منبع جریان واسه اینکار پیدا کردید پس دیگه مشکلی از این بابت ندارید...خب ولتاژ رو هم با ADC بخونید و از تیبل واسه پیدا کردن دما استفاده کنید...
                      موفق باشید

اضافه شده در تاریخ :
                      البته یادم رفت بگم...ما سنسور رو داخل یک بریج قرار میدادیم...ولتاژ بریج با تغییر مقاومت سنسور تغییر میکرد...از طریق خوندن ولتاژ بریج هم میشه دما رو پیدا کرد...
                      پس الان دو راه واسه اینکار دارید...
                      تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

سلام
                        از مدار زیر استفاده کنید. من از این روش استفاده کردم و ازش خوب جواب گرفتم.
                        البته در دستگاهی که من سفارش داشتم از PT1000 استفاده کردم، شما می توانید با تغییر مقادیر ، مدار را برای سنسور PT100 بهینه کنید.
                        عکس مدار در لینک زیر موجود است.
                        http://s5.picofile.com/file/81166810...fferential.png

با تعیین مقدار ولتاژ رفرنس و تعیین مقدار مقاومت R2 جریان عبوری از سنسور را میتوان تعیین کرد.
                        تقویت کننده اول مسئول ایجاد جریان ثابت در سنسور را دارد. مقدار جریان برابر است با I= Vref/R2
                        و تقویت کننده دوم به صورت دیفرانسیلی مقدار افت ولتاژ روی سنسور را اندازه گیری میکند.

دیدگاه

دیگه فکر کنم این بحث زیادی کش دار شده.

دیدگاه

چیو برات اپلود کنم
                            فایل پروتوس و شبیه سازی...
                            ممنون.

اضافه شده در تاریخ :
                            نوشته اصلی توسط punisher.x64
                            ترم پیش ابزاردقیق داشتیم و در مورد RTDها خیلی بحث شد...مسلما سیم بندی هاشو که بلدید...ولی چیزی که هست و استادمون هم گفت بهترین روش واسه خوندن دما اینکه که شما یه تیبل داشته باشید...که میتونید روی حافظه فلش میکرو اونو سیو کنید...مقاومت سنسور رو که حساب کردید از روی تیبل مقدار دقیق دما رو میتونید پیدا کنید...
                            خب شما الان یه منبع جریان واسه اینکار پیدا کردید پس دیگه مشکلی از این بابت ندارید...خب ولتاژ رو هم با ADC بخونید و از تیبل واسه پیدا کردن دما استفاده کنید...
                            موفق باشید
                            مرسی ولی پروسه کار رو میدونستم ولی با ساخت یه منبع جریان دقیق مشکل داشتم!

اضافه شده در تاریخ :
                            نوشته اصلی توسط microc
                            سلام
                            از مدار زیر استفاده کنید. من از این روش استفاده کردم و ازش خوب جواب گرفتم.
                            البته در دستگاهی که من سفارش داشتم از PT1000 استفاده کردم، شما می توانید با تغییر مقادیر ، مدار را برای سنسور PT100 بهینه کنید.
                            عکس مدار در لینک زیر موجود است.
                            http://s5.picofile.com/file/81166810...fferential.png

با تعیین مقدار ولتاژ رفرنس و تعیین مقدار مقاومت R2 جریان عبوری از سنسور را میتوان تعیین کرد.
                            تقویت کننده اول مسئول ایجاد جریان ثابت در سنسور را دارد. مقدار جریان برابر است با I= Vref/R2
                            و تقویت کننده دوم به صورت دیفرانسیلی مقدار افت ولتاژ روی سنسور را اندازه گیری میکند.
                            ممنون.
                            متوجه نشدم اپ امپ دوم چه کار میکنه؟ میشه بگید مثلا اگر با تنظیم مقاومت R2 جریان رو درست روی یک میلی امپر بزارم اپ امپ دوم تو ولتاژ اندازه گیری شده از PT100 چه تغییری ایجاد میکنه؟

دیدگاه

خانم شیبانی، منبع جریان ساختن نداره همونطور که عرض کردم آی سیش هست.
                              بجای اینهمه مدار بستن از یه LM334 استفاده کنین. یه نگاهی به دیتا شیتش بندازین. فقط بایاس میخواد و بس!
                              کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهناز شیبانی
                                مرسی ولی پروسه کار رو میدونستم ولی با ساخت یه منبع جریان دقیق مشکل داشتم!
                                خب دیگه اینا که منبع جریان نمیخواد..اگه هم اصرار بر استفاده از منبع جریان دارید از IC های اماده ش استفاده کنید بهتره...
                                تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X