اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد دات ماتریکسLED 8*16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در مورد دات ماتریکسLED 8*16

سلام دوستان عزیز . من می خوام روی یک دات ماتریکس 8*16 یه فونتی مثل “B” رو شیفت به چپ بدم . نحوه شیفت دادن رو یاد گرفتم البته فقط روی یک دات ماتریکس 8*8 .( من برای شیفت به چپ از جاروب ستونی استفاده کردم.) برای تشکیل دات ماتریکس 8*16 از دوتا آی سی لچ هم استفاده کردم . ولی مشکلم تو نحوه تشکیل دادن اون جدول(گلایف ) هستش که نمی دونم چطوری مقادیر جدول رو در این مدار جدید که 74LS373 هم توشه تشکیل بدم . در واقع با وجود آی سی های لچ الگوریتم کار رو برای شیفت یک فونت نمی دونم . از دوستان خواهش دارم که تا اونجا که براشون ممکنه الگوریتم کار رو برای شیفت یک فونت رو دات ماتریکس8*16 (16 تا ستون و 8 تا سطر ) و تشکیل جدول مربو طه رو برام کامل بگن .البته بازم یاد آور می شم که من شیفت دادن به همه سمت ها رو روی داات ماتریکس 8*8 بلدم .فقط نمی دونم وقتی آی سی های لچ وارد کار میشن الگوریتم کار چه طوری می شه .
    اگه یه برنامه همراه با توضیح تو این زمینه بهم بدین ممنون میشم .البته این کارو می خوام با جاروب ستونی انجام بدم.اگه روش ساده تری هست بهم بگین . من مدار شیفت به چپ یک فونت رو با استفاده از جاروب ستونی توی این تاپیک می زارم که هم دوستانی که نیاز دارن استفاده کنن و هم عزیزانی که می خوان بهم کمک کنن بهتر بتونن یاریم کنن .
    http://www.4shared.com/account/file/41692335/5b86d7c9/left_shift.html
    با تشکر .

پاسخ : کمک در مورد دات ماتریکسLED 8*16

دوستان سلام . سال نو مبارک .
    من واقعا از بعضی ها گله مندم .چند روزه منتظرم . نباید این سوالای منو جواب بدین . :sad:

دیدگاه

پاسخ : کمک در مورد دات ماتریکس

سلام اساتید راست میگه من الان شدید به این مشکل خوردم البته در اندازه بزرگتر که 8در32هستش و نمی دانم چی کار کنم در یک پروِژه کاتد ماتریس ها با هم موازی و به Uln2803که بافر داده شده و بعد هر 8 پایه یکی یکی با 8مقاومت 10کیلو به مثبت 5ولت داده شده است ولی در یک پروژه دیگر مستقیما به میکرو داده شده علت کار چیست چرا کمک کنید؟

اضافه شده در تاریخ :
      اساتید کسی نیست جواب ما را بده؟

دیدگاه

پاسخ : کمک در مورد دات ماتریکسLED 8*16

استاتید محترم کسی نیست که جواب ما را بده :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X