اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در خواست کمک در مورد پورت سریال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : در خواست کمک در مورد پورت سریال

چند مدل کریستال هم عوض کردم ولی مشکل از کریستال هم نیست. در باود ریت 9600 کامپیوتر 00 دریافت می کند و در باود ریت 4800 ، 80 . HELP PLZ!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

نمی خوای بگی کریستالت رو عوض کردی یا نه....؟

دیدگاه

چند تا کریستال عوض کردم. مشکل از آن نیست.

دیدگاه

اگه کریستالت 11.0592 باشه و شماتیکی که برات فرستادم رو ببندی نباید مشکلی داشته باشی......

دیدگاه

سلام

اگه از کریستال 3646800 استفاده کنی به همه buad rate ها می خوره . فقط همونجور که می دونی ، لازمه دقت داشته باشی که هم توی برنامه میکرو و هم توی pc از هر واسطی که استفاده می کنی باود ریت ها با هم یکسان تنظیم شده باشند.
            این تاپیک و دیدی؟ در همین مورده :

http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,13733.msg61893.html#msg61893

یه نگاهی بنداز و یکبار دیگه کلا با حوصله و دقت مدارتو چک کن . فیوز بیت های میکرو رو کاملا توی کتاب کاهه تنظیمشون رو توضیح داده . اونا رو هم دقیقا دوباره بررسی کن . ممکنه یه چیز کوچیک از چشمت رد شده باشه که با بررسی مجدد بهش پی ببری.
            اگه برنامت درست باشه
            باید توی پایه خروجی میکرو ولتاژ 5 و 0 رو مشاهده کنی. یعنی مربعی بین 0 و5 ! (یعنی پایه TXD)
            بعدش که max رو وصل می کنی باید توی پایه خروجی max مربعی بین -9 و 9 رو مشاهده کنی
            (می شه پایه 5 ،max 233 در صورتی که پایه ارسال میکرو رو به پایه 2 ، max وصل کرده باشی. و پایه 14 max 232 در صورتی که ارسال میکرو رو به پایه 11 ، max وصل کرده باشی )

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

میکرو سیگنال رو ارسال میکنه. 0 تا 5 ولت و Max هم +7 تا-7 میفرسته. مشکل اینه که هر دو طرف صفر می خونند. مطمئنم baud rate ها یکی نیستند ولی چطور می تونم مشکل را حل کنم؟ چون در codevision در تنظیمات ترمینال 9600 است و من هم در کد خودم باود ریت رو 9600 گذاشتم.

MCUCR=0x00;
              MCUCSR=0x00;
              MCUCSR=0x80;
              MCUCSR=0x80;

UCSRA=0x00;
              UCSRB=0x98;
              UCSRC=0x86;
              UBRRH=0x00;
              UBRRL=0x67;

دیدگاه

سلام
                اشکال شما در تنظیم فیوزبیتهاست،این کارایی که اینجا گفتم رو انجام دادی؟؟
                http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,13977.msg67973.html#msg67973
                در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
                مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

میکرو داره از اسیلاتور داخلی خودش برای ارتباط سریال استفاده می کنه. چی کار کنم تا از کریستال استفاده کنه؟

دیدگاه

سلام
                    به دیتاشیت مگا 32 قسمت Clock Sources مراجعه کنید (صفحه 23)
                    اونجا نوشته که فیوزبیتها رو برای انتخاب کلاک به چه ترتیبی باید پرگرام کنید
                    این هم مقاله برای نحوه پرگرام کردن:

http://dlc.eca.ir/index.php?act=view&id=105
                    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
                    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

بابت راهنمایی ها از همه ممنونم. فقط یک سوال دیگر : من یک پروگرامر دارم و نمیدانم چطور باید با آن Fuse ها را تغییر دهم. آیا در Codevision می شود فایلی درست کرد تا در پروگرامر Load کنم و فیوز بیت ها درست تغییر کنند؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X