اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حافظه های RAM غیر فرار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حافظه های RAM غیر فرار

با سلام خدمت اساتید گل
    میخواستم بدونم کسی درمورد RAM هایه غیر فرار ( با قطع شدن تغذیه اطلاعات از بین نمیروند )، اطلاعاتی داره؟
    واینکه با چه نوع ظرفیت تو بازار ایران به وفور یافت میشن؟
    سرعت خواندن ازشون در چه حده؟
    وآیا برایه هر میکرو میشه از یه نوعش استفاده کرد؟(8051/AVR/PIC)
    اگه کسی درمورد شماره قطعشون وحدود قیمتشون هم اطلاعاتی داره ممنون میشم کمکم کنه.
    من شنیدم که اگه تغذیه قطع بشه تا دهها سال اطلاعات داخلش حفظ میشه و تا ظرفیت 256KB هم هستش. درسته؟

یا حق
    گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
    "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

پاسخ : حافظه های RAM غیر فرار

رم غیر فرار بعید میدونم چون رم یعنی فرار
    اما فلش ها میتونن با سیگنال الکتریکی پاک بشن والاعات رو تا ده سال حفظ کنن نام mmc را در سایت سرچ کنید
    بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

منظورشون NVRAM است. DS1225 هست که اگر تو بازار ما باشه خیلی عالیه.

من معمولا از آدرس 0x08 به بعد DS1307 به منظور NVRAM استفاده می کنم.
      There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

ببخشید این رم ها در چه مواردی کاربرد دارن
        NON VOLATILE RAM

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهرام کشت پور
          ببخشید این رم ها در چه مواردی کاربرد دارن
          NON VOLATILE RAM
          Falsh و EEPROM محدودیت تعداد نوشتن دارند و در کاربردهایی که مجبورید یک سری پارامترها رو مثلا هر ثانیه یا 0.1 ثانیه ذخیره کنید، بعد از چند روز عمر قطعه تموم میشه، در حالیکه NVRAM هیچ محدودیتی نداره و می تونید هر تعدادی که می خواهید روش بنویسید. یکی دیگه از محدودیت های EEPROM سرعت پایین اون است که مجبورید حدود 10 میلی ثانیه بعد از هر نوشتن تاخیر بگذارید، درحالیکه NVRAM ها سرعت شون مثل SRAM ها بالاست. :smile:

دیدگاه

ولی DS1307 که NVRAM نداره ، همون RAM معمولی هست دیگه ؟! که با کمک باتری بک اپ میشه nvram .
            فتو بلاگ من
            کاردستی ها :
            روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
            فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
            کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

دیدگاه

باسلام
                شهرام خان گل .منم میدونم که RAM هاحافظه هایه غیر فرار هستند.منظور من همین NVRAM ها بودند.
                این رمها از یه باطری لیتیوم داخلی استفاده میکنن که در صورت قطع تغذیه پشتیبانی میکنن از اطلاعات داخلی که حدود 10 سال اطلاعات را میشه به این صورت حفظ کرد .
                -------------------------------------------------
                منبع: میکرو 8051 (مزیدی)

حالا من میخوام بدونم که با چه ظرفیت و حدود قیمتی میشه تو ایران پیدا کرد. البته شرکتهایی هستند که در صورت سفارش تعداد بالا از خارج وارد میکنند.
                ولی من فعلآ تعداد لازم ندارم.
                کسی دیگه اطلاعاتی نداره؟
                گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان

دیدگاه

با سلام

من از DS1307 به عنوان NVRAM استفاده کردم

واقعا عالیه

از نظر سرعت،تعداد نوشتن و ...

یه باطری بک پ گذاشتم و اسیلاتور رو هم غیر فعال کردم

با این کار فکر کنم مصرفش از 500 نانو آمپر به 200 نانو آمپر میرسه و پایداری دیتا تقریبا 3 برابر حالت (اسیلاتور روشن) میشه
                  ِِDie for Life, Not Live to Die
                  Freedom Fighter
                  " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

عزیز این DS1307 چی هست میشه بیشتر توضیح بدی؟
                    تا چه حجم اطلاعات رو ساپورت میکنه و حدود قیمتش؟
                    با تشکر
                    یا حق

دیدگاه

درسته سیکل نوشتن نامحدود و سرعت نانو ثانیه وباطری لیتیوم داخلی و مصرف انرزی خیلی کم
                      اما DS1307 یک آی سی کنترل زمان برای ساخت ساعته که در معماری داخلی اون از nvram

دیدگاه

درسته سیکل نوشتن نامحدود و سرعت نانو ثانیه وباطری لیتیوم داخلی و مصرف انرزی خیلی کم
                        اما DS1307 یک آی سی کنترل زمان برای ساخت ساعته که در معماری داخلی او ار nvram شده
                        سرعت بالای DS1225 نسبت به یک سیستم دو پایه بیشتر به علتموازی بودن پورتهای اونه تا ماهیت سلولهای DS1225
                        اما شما برای ارتباط با DS1307 دو سیم دارید میشه توضیح بدین چطور به چنین سرعتی دسترسی پیدا کردین
                        در ضمن با توجه به منابع اطلاعاتی موجود این نوع رمها برای کارهای حساس نظیر همان ساعت که ممکنه قطع موقت برق خطا در کار اونا ایجاد کنه یا محاسباتی که قطع برق خللی در روند محاسبه ایجاد میکنه به کار میرن نه ذخیره اطلاعات برای ده سال آینده
                        در این حالت بهتره از فلش استفاده بشه بعید به نظر میاد کسی عمر حقیقی این باطری رو اندازه گرفته باشه و عاقلانه نیست اطلاعات مهم خودتونو به چنین سیستمی بسپارید

دیدگاه

اما DS1307 یک آی سی کنترل زمان برای ساخت ساعته که در معماری داخلی او ار nvram شده
                          سرعت بالای DS1225 نسبت به یک سیستم دو پایه بیشتر به علتموازی بودن پورتهای اونه تا ماهیت سلولهای DS1225
                          اما شما برای ارتباط با DS1307 دو سیم دارید میشه توضیح بدین چطور به چنین سرعتی دسترسی پیدا کردین
                          در ضمن با توجه به منابع اطلاعاتی موجود این نوع رمها برای کارهای حساس نظیر همان ساعت که ممکنه قطع موقت برق خطا در کار اونا ایجاد کنه یا محاسباتی که قطع برق خللی در روند محاسبه ایجاد میکنه به کار میرن نه ذخیره اطلاعات برای ده سال آینده
                          در این حالت بهتره از فلش استفاده بشه بعید به نظر میاد کسی عمر حقیقی این باطری رو اندازه گرفته باشه و عاقلانه نیست اطلاعات مهم خودتونو به چنین سیستمی بسپارید
                          برای اینکه مطمئن بشید می تونید هر چند دقیقه یا چند ساعت اون اطلاعات رو از NVRAM به یک حافظه ی ماندگار مثل EEPROM یا Flash منتقل کنید. این طوری عمر قطعه به سرعت تمام نمیشه.

دیدگاه

اما با یک eeprom با ورودی موازی میتونیم سرعت زیاد وذخیره بی دردسری داشته باشیم AT8C64B وقیمت مناسب

دیدگاه

اما با یک eeprom با ورودی موازی میتونیم سرعت زیاد وذخیره بی دردسری داشته باشیم AT8C64B وقیمت مناسب
                              موازی و سریال فرقی نمیکنه، همه ی EEPROM ها، محدودیت های ذکر شده رو دارند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X