اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

علت داغ شدن و کار نکردن MAX232

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

علت داغ شدن و کار نکردن MAX232

سلام دوستان،

به عنوان بخشی از یک مدار از رتباط سریال و آیسی MAX232 استفاده کردم... مدار شو کامل بستم مدت زیادی هم خوب جواب داده ولی آی سی هایی که استفاده کردم خرید قبل بوده...
    یه سری آی سی جدید اینترنتی خریدم، و یه سری هم از همین جا.... منتها یه مشکلی وجود داره... وقتی که آی سی های قبل رو با آی سی های جدید در مدار تعویض می کنم... آی سی های جدید کار نمی کنن، داغ می شن و هیچ داده ای به ارسال و یا دریافت نمی کنن... یعنی توی محیط ترمینال هیچی نمی بینم!!! این در حالیه که آی سی های قدیمی در همون مدار بدون هیچ مشکلی کار مکنن و دریافت و ارسال کامل انجام می شه....

حالا سوالم اینه، این آی سی ها تقلبی هم دارن؟ ممکنه جنس خوبی گیرم نیومده باشه؟ اگر نه فکر می کنید مشکل از کجاست...

در ضمن؛ من مدار رو با خازن های 2.2 میکرو و 10 میکرو تست کردم و نتیجه یکسان بود....

با سپاس
    همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
    و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

پاسخ : علت داغ شدن و کار نکردن MAX232

نوشته اصلی توسط جعفری
    سلام دوستان،

به عنوان بخشی از یک مدار از رتباط سریال و آیسی MAX232 استفاده کردم... مدار شو کامل بستم مدت زیادی هم خوب جواب داده ولی آی سی هایی که استفاده کردم خرید قبل بوده...
    یه سری آی سی جدید اینترنتی خریدم، و یه سری هم از همین جا.... منتها یه مشکلی وجود داره... وقتی که آی سی های قبل رو با آی سی های جدید در مدار تعویض می کنم... آی سی های جدید کار نمی کنن، داغ می شن و هیچ داده ای به ارسال و یا دریافت نمی کنن... یعنی توی محیط ترمینال هیچی نمی بینم!!! این در حالیه که آی سی های قدیمی در همون مدار بدون هیچ مشکلی کار مکنن و دریافت و ارسال کامل انجام می شه....

حالا سوالم اینه، این آی سی ها تقلبی هم دارن؟ ممکنه جنس خوبی گیرم نیومده باشه؟ اگر نه فکر می کنید مشکل از کجاست...

در ضمن؛ من مدار رو با خازن های 2.2 میکرو و 10 میکرو تست کردم و نتیجه یکسان بود....

با سپاس
    بله تقلبی هم دارن
    اصلا آی سی ای که(هر آیسی ای) نوشته ی روش (اسم ،کمپانی و...) کمرنگ و کدر باشه و آیسی کهنه باشه بهش میگن:چینی! به جنس چینی هم میگن:تقلبی!!!!!!
    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
    !Electronic On! Programming On
    هوشمندانه سوال بپرسیم!
    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
      بله تقلبی هم دارن
      اصلا آی سی ای که(هر آیسی ای) نوشته ی روش (اسم ،کمپانی و...) کمرنگ و کدر باشه و آیسی کهنه باشه بهش میگن:چینی! به جنس چینی هم میگن:تقلبی!!!!!!
      ممنون آقا....
      ولی نکته جالب اینجاست که مشخصاتی که شما گفتید در مورد آی سی های قدیمی که رنگ نوشتشون کمرنگه صادقه... و این آی سی ها خوب کار می کنن... اما آی سی های جدید نوشته اشون پر رنگ تره

ضمن اینکه زیر آِ سی های جدید نوشته هایی هست که زیر آی سی های قدیمی نیست:
      PHILIP
      PINES
      1108

دیدگاه

برای من هم این مشکل پیش اومده بود max232 رو عوض کردم درست شد. max232 از اون IC هایی هست که تقلبیش تو بازار زیاد ریخته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Homayon
          برای من هم این مشکل پیش اومده بود max232 رو عوض کردم درست شد. max232 از اون IC هایی هست که تقلبیش تو بازار زیاد ریخته
          ممنون دوست عزیز، راهی سراغ دارید که بشه تشخیص داد که جنس خوب کدوم یکیه؟

دیدگاه

ما ها که بیشتر خرید اینترنتی میکنیم تنها راهش اطمینان کردن به فروشنده هست
            ولی تا اونجایی که میتونی از SMDآ‌ به جای DIPآ‌استفاده کن چون آمار قطعات تقلبی توی DIP بیشتره

دیدگاه

سلام
              ماکست احتمالا سوخته
              ببین ولتاژ خروجی رگولاتورت چقده
              آی سی ماکس به نوسان ولتاژ حساسه
              مخصوصا اگه تو مدارت خازن با ظرفیت بالا استفاده کرده باشی و دیود برای تخلیه در زمان خاموشی نزاشته باشی
              تو یه پروژه ماکس سوخت
              عوضش کردم
              اینبار هم خودش سوخت و هم رگولاتور رو سوزوند
              اومدم از دیود شاتکی استفاده کردم درست شد
              خلاصه آبرویی از ما برد :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

سلام
                من یه تیکشو نفهمیدم الان ای سی هایی که از اینجا خریده بودی خوب بودن یا بد؟
                [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
                  د
                  شما دیود شاتکی رو کجای مدار قرار دادید؟ چه شکلی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                    سلام
                    من یه تیکشو نفهمیدم الان ای سی هایی که از اینجا خریده بودی خوب بودن یا بد؟
                    سلام، من نگفتم اینجا خریدم، گفتم اینترنتی خریدم.... خوب نبودن....
                    نوشته اصلی توسط Rezash86
                    سلام
                    ماکست احتمالا سوخته
                    ببین ولتاژ خروجی رگولاتورت چقده
                    آی سی ماکس به نوسان ولتاژ حساسه
                    مخصوصا اگه تو مدارت خازن با ظرفیت بالا استفاده کرده باشی و دیود برای تخلیه در زمان خاموشی نزاشته باشی
                    تو یه پروژه ماکس سوخت
                    عوضش کردم
                    اینبار هم خودش سوخت و هم رگولاتور رو سوزوند
                    منظورتون از خازن با ظرفیت بالا چه قدره؟ من با 10 میکرو و 100 میکرو توی خروجی LM7805 امتحان کردم هر دو نتیجه یکسان بود... خروجی رگولاتور هم پنج ولته... ولی آی سی هایی که داغ می شن، ولتاژ تغذیه اشون افت می کنه و می رسه به حدودهای 4.6-4.7 ولت...
                    آی سی ها برای بار اول توی مدار گذاشته شدن، پس یعنی باید سالم باشن، ولی انگار نیستند!!! :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفری
                      سلام، من نگفتم اینجا خریدم، گفتم اینترنتی خریدم.... خوب نبودن....
                      منظورتون از خازن با ظرفیت بالا چه قدره؟ من با 10 میکرو و 100 میکرو توی خروجی LM7805 امتحان کردم هر دو نتیجه یکسان بود... خروجی رگولاتور هم پنج ولته... ولی آی سی هایی که داغ می شن، ولتاژ تغذیه اشون افت می کنه و می رسه به حدودهای 4.6-4.7 ولت...
                      آی سی ها برای بار اول توی مدار گذاشته شدن، پس یعنی باید سالم باشن، ولی انگار نیستند!!! :sad:
                      بیبینید بستگی داره چه رگولاتوری استفاده کرده باشید
                      اگه lm2576 استفاده کرده باشی کافیه پایه شماره چهار رو از طریق شاتکی به زمین متصل کنی
                      اما اگه 7805 استفاده کردی یه دیود از خروجی رگولاتور به ورودی به صورت معکوس استفاده کن
                      ببین تفاوت خازن های ظرفیت بالا در یه لحظه مشخص نمیشه
                      گاها با شوختن قطعات و یا با سوختن رگولاتور خودشو نشون میده
                      حالا اگه رگولاتورت 7805 باشه که در اثر دشارژ شدن فورا میسوزه
                      اما اگه 2576 باشه رگولاتور را داغ میکنه و اون برای چند لحظه قطع میکنه..چون lm2576 در مقابل گرما بصورت اتومات و برای چند لحظه قطع میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفری
                        سلام دوستان،

یه سری آی سی جدید اینترنتی خریدم، و یه سری هم از همین جا....
                        معنی ومفهموم "همین جا" در جمله بالا؟ فک کنم پس شهرتون رو گفتید.
                        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                          ECA

دیدگاه

دقیقا همین مشکلم برا من پیش اومد ، دیروز مدار max232 با خازن هاشو(10 میکرو) بستم ، تغذیه رو که وصل کردم IC سوخت و چنان دودی از آن بلند شد ک ...

max232 رو هم برای بار اول استفاده میکردم من فک میکردم شاید جایی از مدار اشکال داشته که سوخت نگو کار برادران چینی بوده ... !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                              رفقا، دوستان...
                              منظورم از همین جا، شهر خودم شیرازه... :biggrin:

نوشته اصلی توسط saeedeh.h
                              دقیقا همین مشکلم برا من پیش اومد ، دیروز مدار max232 با خازن هاشو(10 میکرو) بستم ، تغذیه رو که وصل کردم IC سوخت و چنان دودی از آن بلند شد ک ...

max232 رو هم برای بار اول استفاده میکردم من فک میکردم شاید جایی از مدار اشکال داشته که سوخت نگو کار برادران چینی بوده ... !!
                              ولی شاید واقعا اشتباه کرده باشی.... آی سی های من داغ می شن ولی به ترکیدن و دود بلند شدن نمی رسه... فقط کارشون رو درست انجام نمی دن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X