اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تست یک سیم به طول 200 متر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تست یک سیم به طول 200 متر

با عرض سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
    شاید بفرمایید که این چه موضوعیه و تست قطعی سیم که کار خیلی ساده و راحتیه و این همه داستان نمیخواد
    روضه نخونم دیگه
    انجام این کار برای من دارای محدودیت هایی هست که نمیتونم از روش های معمول برای تست قطعی سیم استفاده کنم.
    یک سیم هست به طول 200 مترکه باز شده یعنی از اینجا تا 200 متر اون ور تر. حالا باید بوسیله دو مدار در دو سر سیم این تست انجام بشه
    مشکل اینجاست که هیچ خط مشترکی وجود نداره و گرنه خرجش یه ولتاژ بود
    حقیقتش مخم نمیکشه دیگه
    اگر راهی برای تست این کلاف سیم باز شده دارید بفرمایید

پاسخ : تست یک سیم به طول 200 متر

داخل سیم جریان داره برق داره

دیدگاه

چه 200 متر چه 2000 متر!
      از یه طرف بگیر دو سرش رو به هم وصل کن و از طرف دیگه هم با اهم متر تست کن. از اونجا که طولش بالا هستش باید مقاومت کمی رو نشون بده(0 نیست) در غیر این صورت یه جا قطعی داره

دیدگاه

همچنین میتونی از نزدیک ترین سیم ارت مطمئن و یا لوله آب فلزی که آب توش در جریان باشه بعنوان نقطه مشترک استفاده کنی

دیدگاه

اگه یه سیم باشه نشه خم کرد چی؟ چاه هم نباشه چی؟

دیدگاه

اگر امکانش باشه بهش برق وصل کنی میتونی یه چیزی شبیه به اثر هال بسازی و قطعیشو پیدا کنی ! قدیما توی یه پستی نمونشو معرفی کرده بودم .

اما در صنعت یک دستگاهی هست که سیگنال میفرسته به سیم و وقتی به قطعی میرسه بدلیل تغییر امپدانس خط سیگنال برمیگرده. اینجوری محل قطعی رو پیدا میکنند ( سرعت عبور سیگنال توی سیم رو دارند البته)
            اما همون روش اول از همه ساده تره . سنسورش از یک تیکه فلز به مساحت چند سانتیمتر مریع و یک سوپر ترانزیستور ( من از A13 استفاده کردم به نظرم) تشکیل شده . که با قرار گرفتن آنتن در میدان سیم حامل جریان جریان ضعیفی از بیس عبور میکنه که میتونه ترانزیستور رو روشن کنه و ... باقیشو که همه بلدند چطوری از ترانزیستور استفاده کنند!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنیامین خلیلی
              داخل سیم جریان داره برق داره
              سیم دارای هیچ گونه جریان یا برقی نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ice man
                چه 200 متر چه 2000 متر!
                از یه طرف بگیر دو سرش رو به هم وصل کن و از طرف دیگه هم با اهم متر تست کن. از اونجا که طولش بالا هستش باید مقاومت کمی رو نشون بده(0 نیست) در غیر این صورت یه جا قطعی داره
                داداشم بعد از این همه سال اینجوری بشنوم کمی سنگینه
                اولا گفتم که یک سیم نه زوج سیم
                دوما گفتم نمیتونم از روش های معمول استفاده کنم یعنی همین اهم متر :cry:

دیدگاه

خیلی ممنون از بذل توجهتون
                  ببینید دوستان کمی روشن تر کنم قضیه رو
                  من میخوام یک میکرو ابتدای سیم و یک میکرو انتهای سیم داشته باشم
                  که میکرو ابتدای سیم پالسی، فرکانسی، ولتاژی چیزی روی همون تک سیم ارسال کنه و در اون سر سیم دریافت بشه
                  اگر دریافت شد یعنی سیم سالمه
                  اگر دریافت نشد یعنی سیم قطعه
                  نیت فقط قطعی و عدم قطعی سیم هست و محل قطعی مهم نیستبه نظر شما استفاده از ارتباط یک سیمه (one wire) مناسبه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عزیز خورشیدزاده
                    خیلی ممنون از بذل توجهتون
                    ببینید دوستان کمی روشن تر کنم قضیه رو
                    من میخوام یک میکرو ابتدای سیم و یک میکرو انتهای سیم داشته باشم
                    که میکرو ابتدای سیم پالسی، فرکانسی، ولتاژی چیزی روی همون تک سیم ارسال کنه و در اون سر سیم دریافت بشه
                    اگر دریافت شد یعنی سیم سالمه
                    اگر دریافت نشد یعنی سیم قطعه
                    نیت فقط قطعی و عدم قطعی سیم هست و محل قطعی مهم نیستبه نظر شما استفاده از ارتباط یک سیمه (one wire) مناسبه؟
                    عزیز دل برادر، 1Wire به سیمِ زمین (صفر ولت تغذیه) احتیاج داره دو تا سیم می خواد.
                    ببین، دوستمون یه حرفِ خوبی زد. می تونی یه سرِ سیم رو به چاه ارت، یا خودِ سیمِ ارت وصل کنی؟ بعد اون سمتش با یه ولتمتر، ولتاژ فاز رو نسبتِ به سرِ سیم بگیر ببین 220 میشه.
                    چه باحال! یه چیزِ دیگه؛ اگه سیم روکش داره و به در و دیوار و جک و جونور نمی خوره، شما یه سرِ سیم رو به فاز وصل کن. بیا این سمتِ دیگه، با فازمتر چک بکن ببین چی میگه. یا یه لامپ بینِ سیم و ارت ببند باید روشن بشه
                    بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

این روشیه که خودم جواب گرفتم
                      اگه به زمین خدا دسترسی داری که احتمالا هم داری یه دو تا سطل آب بریز رو زمین بعد یه تکه فلز رو تو اون فرو کن و یه سیم بهش وصل کن
                      این میشه نول
                      حالا فاز رو هم بده به سیمت
                      اون طرف سیم هم یه مصرف کننده خیلی ضعیف بزار یا حتی می تونی با ولت متر ولتاژشو بگیری (خودم با این کار یه لامپ کم مصرف 20 وات رو روشن کردم ؛البته نورش خیلی ضعیف بود)
                      این ساده ترین راهه ولی تو مناطق کویری و یا خیلی خشک ممکنه جواب نده

دیدگاه

درودبرشما
                        ترانزیستور دارلینگتون رو بیس ازاد بزار ویک LEDببند وسردیگه سیمرو به مثبت یک تغذیه وصل کن .موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رستمی

چه باحال! یه چیزِ دیگه؛ اگه سیم روکش داره و به در و دیوار و جک و جونور نمی خوره، شما یه سرِ سیم رو به فاز وصل کن. بیا این سمتِ دیگه، با فازمتر چک بکن ببین چی میگه. یا یه لامپ بینِ سیم و ارت ببند باید روشن بشه
                          :applause: جواب عالی بود سر سیم رو به فاز وصل کن اونطرف برو با فازمتر امتحان کن ساده تر از این نمیشه برای تست قطعی :applause: :applause:
                          برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X