اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در مورد انتخاب و ویژگی و ضعفآ‌ها در میکروهای AVR-ARM-PIC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بحث در مورد انتخاب و ویژگی و ضعفآ‌ها در میکروهای AVR-ARM-PIC

سلام بر همه مهندسین و برنامه نویس های عزیز :nerd:
    این موضوع که برای انجام یک پروژه حرفهآ‌ایاز چه میکرویی و چه کامپایلری استفاده کنیم، موضوعیه که همیشه ذهن من و بقیه دوستامو رو درگیر کرده :rolleyes:
    خیلیا میگن سری AVR یاد داشته باشی کافیه و تمام نیاز هاتو برآورده میکنه و خیلیا میگن که ARM خیلی بهتره و صنعتی و سری AVR نویز میگیره و در حد دانشجوییه فقط oo:

سرتونو درد نیارم اصل موضوع اینه که: من دانشجوی سال آخر هستم و تو این مدت چنتا پروژهآ‌ی نسبتا خوب با AVR AT-MEGA و کامپایلر Code Vision نوشتم و حالا میخوام یه میکرو حرفهآ‌ای و یک کامپایلر مناسب انتخاب کنم و روی اون کار کنم راستش الان که صحبت بقیه رو میشنوم احاساس میکنم مسیر درستیو نرفتم و وقتمو طلف کردم :sad: واسه همین این موضوعو انتخاب کردم تا شما عزیزان راهنماییم کنید تا دوباره دچار انتخاب نادرست نشم.
    پیشاپیش ممنونم از لطف همتون

پاسخ : بحث در مورد انتخاب و ویژگی و ضعفآ‌ها در میکروهای AVR-ARM-PIC

نگران نباش وقتتو تلف نکردی.یادگیری یه میکروکنترلر دیگه برات راحتتره الان.
    من PIC کار کردم.تو دانشگاه بهمون AVR هم گفتن خودمم یه خرده ARM کار کردم و قصدشم دارم بیشتر یاد بگیرم.نکته ی خیلی مهمی که من باهاش مواجه شدم (یا شاید هم به این موضوع عادت کردم!!) دیتاشیت های شرکت های سازنده هستش.دیتاشیت هایی که شرکت microchip تولید میکنه حرف ندارن.هر قطعه ی دیگه ای که تولید می کنه به جز میکروکنترلر اونقدر جامع ساده و راحته که نیازی نیست مدام باهاش ور بری.خیلی ساده و روونه.در مقابل من تو درس میکرو دیتاشیت AVR خیلی اذیتم میکرد.شاید به خاطر اینکه به فرم PIC بیشتر عادت داشتم.ARM از AVR هم داغونتره اما خوب ARM مزایایی زیادی داره.قابلیت نصب سیستم عامل،C++ و اجرا کردن کتابخانه هایی مثل opencv و...داشتن ماژول های داخلی زیاد مثل شبکه،CAN و... قدرت زیادی بهش دادن ولی اینجور که پیداست تو محیط های صنعتی پر نویز زیاد مورد استفاده نیست.اما در کل اون چیزی که من از اساتید شنیدم و توی دم و دستگاه ها دیدم بیشتر از PIC استفاده میشه.حتی اگه آرم رو هم کامل یاد بگیرم هیچ برنامه ای برای تغییر مسیرم ندارم.بیشتر به خاطر علاقم ARM رو یاد میگیرم و PIC به همه ی اون چیزایی که تا الان می خواستم جواب داده.

دیدگاه

سلام من تو دانشگاه بیشتر با avr کار کردم ولی تا جایی که دیدم و شنیدم و تجربه کمی کردم این هست که برای هر پروژه ای فرق داره یک پروژه با AVR بهتره یک پروژه با ARM خوبه بعضی پروژه ها هم PIC بهتره این اشتباه به نظر من مقایسه کردن این سه با هم
      روزگاری است شیطان فریاد میزند آدم بیاورید سجده میکنم

دیدگاه

من نخواستم اینارو باهم مقایسه کنم، همونطوری که دوستمون گفت هرکدومشون بجا کاربرد داره و توهر پروژه یکیشون خوبه .....
        ولی تز کجت باید بفهمیم که چه میکرویی برای پروژه ی پیش روی ما مناسب ترینه؟

دیدگاه

قیاس میکرو 8 بیتی با 32 بیتی قیاس معل فارق است.
          عین مقایسه 18 چرخ با پیکان وانت
          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

خوب اولین چیزی که هست اول باید شناخت کافی با هر سه نوع داشته باشی بعد یک الگوریتم کاملی از پروژه که میخوای انجام بدی داشته باشی تا بعد تصمیم بگیری از کدوم استفاده کنی :smile:
            روزگاری است شیطان فریاد میزند آدم بیاورید سجده میکنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X