اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش کنترل دور چرخش پیچ با میکرو کنترلر

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    روش کنترل دور چرخش پیچ با میکرو کنترلر

    ببخشید بذارید کاملتر بگم که یک پیچ دارم با چرخش پیچ مقدار زاویه یک سطح رو عوض میکنه.حالا میخوام به پیچ دستور بدم که چند دور بچرخه!. باید یه سنسوری باشه که تعداد چرخش پیچ رو به من بده که به ( atmega16) وصل کنم. ممنون میشم کمکم کنید.

    #2
    پاسخ : روش کنترل دور چرخش پیچ با میکرو کنترلر

    سلام.

    هم میتونی از سنسور اثر هال استفاده کنی و هم از فرستنده و گیرنده های مادون قرمز که در یکیج وجود دارند.
    به پیچ یا هر چیزی که با پیچ همزمان میچرخد یه تیغه وصل کن که با هر بار چرخش از میان فرستنده گیرنده عبور کنه و نور رو قطع کنه.
    البته این راه فقط چرخش رو برای شما آشکار میکنه ولی شما نمیتونی بفهمی که پیچ داره بسته یا باز میشه که برای این کار هم میتونی دو تا فرستنده و پیرنده بذاری که نسبت به قطع نور در هر کدام بتونی از باز و بسته شدن پیچ مطلع بشی.

    ----->>



    www.icesi.ir

    دیدگاه


      #3
      پاسخ : روش کنترل دور چرخش پیچ با میکرو کنترلر

      ببنید من درواقع یک اینکودر دارم که خودش در هر دور چرخش 360 تا پالس به من میده که میخوام به پیچ نصبش میکنم ولی من متاسفانه روش اتصال به atmega رو نمیدونم. ممنون از راهنمائیتان.

      دیدگاه


        #4
        پاسخ : روش کنترل دور چرخش پیچ با میکرو کنترلر

        با سلام.میخواستم یه سری اطلاعات در مورد نحوه اتصال اینکودر به atmega را بدونم.در واقع یه اینکودر دارم که سریک پیچ نصب شده.میخوام فرمان بدم که پیچ من چند دور بچرخه ممنون میشم راهنمائیم کنید.

        دیدگاه


          #5
          پاسخ : روش کنترل دور چرخش پیچ با میکرو کنترلر

          این انکودرت شماره نداره؟
          دیتا شیتشو نداری؟
          خروجیش چند ولته؟
          باید اطلاعاتی داشته باشیم که بدونیم به چه طریقی وصل کنیم بهتره....
          www.icesi.ir

          دیدگاه

          لطفا صبر کنید...
          X