اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سسنسور شیب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سسنسور شیب

سلام
    دوستان من یک سنسور شیب لازم دارم که وقتی دستگاه من به صورت تراز ایستاده باشد دستور بدم با زاویه دلخواه بایستد(به صورت سر بالایی با سراشیبی)پیشاپیش از راهنماییهایتان ممنونم.

پاسخ : سسنسور شیب

adxl202
    ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

سلام دوست عزیز.

اگر فقط میخواید تراز بودن رو تشخیص بدید به نظر من بهتره که سنسور رو بسازید

مثلا با یک سیستم مکانیکی به صورت اله کلنگی(اله کلنگی رو نمی دونم درست نوشتم یا نه :icon_razz

Work with what you have .Never limit yourself by things you could have had

دیدگاه

منم adxl202

دیدگاه

سلام میشه در مورد adxl202 بیشتر توضیح بدین که اساس کارش چیه و چطور به میکرو وصل میشه.ممنون :rolleyes:

دیدگاه

من با KMZ51 , KMZ52 کار کردم خیلی حساس هستند اذیت میکنن.
            http://imenbazar.com

دیدگاه

سلام
              در مورد این سنسور زیاد تو انجمن بحث شده...یه سرچ بکن مطالب خوبی پیدا میکنی....فقط به طور مختصر بگم که این سنسور نسبت به گرانش زمین رو یه دو تا از پایه ها موج مربعی با دیوتی سایکل متغییر ایجاد میکنه که توسط تایمر میکرو پهنای پالس و دیوتی سایکل رو اندازه بگیری.......

دیدگاه

search inclinometer in google

http://www.pnicorp.com/productDetail?nodeId=cTCM5

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosein.jafari
                  سلام
                  دوستان من یک سنسور شیب لازم دارم که وقتی دستگاه من به صورت تراز ایستاده باشد دستور بدم با زاویه دلخواه بایستد(به صورت سر بالایی با سراشیبی)پیشاپیش از راهنماییهایتان ممنونم.
                  با سلام
                  این تاپیک رو ملاحظه بفرمایید .
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=16009.0

دیدگاه

سلام
                    آقای معیری ممنون از کمکتون من در واقی میخوام با کیپد دستور بدم که مثلا بره روی 8+ درجه بایسته و lcd هم نمایش بده که الان چند درجه است.

دیدگاه

http://www.informatik.uni-ulm.de/rs/mitarbeiter/hmp/tiny/accel/accelerometer.pdf
                      بعدا یه جمله قشنگ مینویسم

دیدگاه

ADXL ها جواب نمیدن.
                        دقت ندارن
                        دانلود کتاب رایگان ARM به زبان فارسی :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74049.0

دیدگاه

سلام
                          در واقع راه حل هایی که دوستان اشاره کردن بهشون همگیشون به نوعی درست هستند اما در کاربردهای حساس و دقیق استفاده از فقط شتاب سنج یا فقط سنسور زاویه معقول نیست و تو این کاربردها همیشه از ترکیب این ها با هم استفاده می کنند. مثلا شتاب سنج با زاویه سنج یا شتاب سنج با rate gyro یا همون rate gyro با زاویه سنج . دلیلش هم برمیگرده به ساختار و ویژگی های این سنسورها که اگر با آن ها آشنایی داشته باشی می بینی که هم نیاز به تلفیق اونها با هم داری و هم باید الگوریتم پردازش سیگنال و کنترل مناسبی براشون بنویسی. البته همه این حرفها واسه کار حرفه ای هست اگه کارت ساده هست زیاد خودتو درگیر نکن. اگه دیتاشیت این سنسورها رو بخونی و حداقل با یکیشون کار کرده باشی می بینی که وقتی از خروجی اونها برای کنترل موقعیت شی ای مثلا ترازو استفاده کنی در رسیدن به اون موقعیت overshoot و خطای ماندگار خوشگلی داری که با هنر کد نویسی و تلفیق سنسورها قابل اصلاح هست. خب دیگه خودتم با توجه به این مطالب اگه سرچ کنی چیزای خوبی پیدا می کنی.
                          موفق باشید.

دیدگاه

اساسا سنسور های adxl نسبت به شتاب حرکتی هم حساس هستند مثلا اگر سنسور adxl330 در زاویه 30 درجه 1 ولت خروجی میدهد به ازای همین زاویه در سرعت و حرکت 1.2 ولت خواهد داد من جایرو های سری enc شرکت gyrostar مثل enc 03 رو پیشنهاد میکنم

دیدگاه

منم برای پروژم از این سنسور استفاده کردم برای تشخیص شیب جاده سنسور فوق العاده ییه
                              البته adxl202 پیدا نکردم اماadxl203 از تهران برام فرستادن حتی مغناطیس و ... هم روش تاثیری نمی ذاره
                              انچه که هستی هدیه خداوند به توست
                              و انچه که می شوی هدیه ی تو به خداوند است
                              پس در زندگی بینظیر باش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X