اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با ft232

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با ft232

سلام من یه برد برای این آیسی ساختم که براحتی روی ویندوز 8.1 جواب میداد و تا جایی که یادمه حتی درایورش رو هم نصب نکرده بودم و خود ویندوز 8.1 میشناختش
    ولی این بار که ویندوزم رو عوض کردم ، هر کاری کردم حتی با وجود امتحان کردن درایورای مختلف و خوندن آموزشهای خود سایتش و هر کاری که بگین بازم لپ تاپ ماژول رو نمیشناسه و توی دیوایس منیجر یه علامت زرد رنگ میاد روی قطعه
    دوستان روشی دارن؟
    ممنون
    زندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز

پاسخ : مشکل با ft232

نوشته اصلی توسط محمود حسینی پور
    سلام من یه برد برای این آیسی ساختم که براحتی روی ویندوز 8.1 جواب میداد و تا جایی که یادمه حتی درایورش رو هم نصب نکرده بودم و خود ویندوز 8.1 میشناختش
    ولی این بار که ویندوزم رو عوض کردم ، هر کاری کردم حتی با وجود امتحان کردن درایورای مختلف و خوندن آموزشهای خود سایتش و هر کاری که بگین بازم لپ تاپ ماژول رو نمیشناسه و توی دیوایس منیجر یه علامت زرد رنگ میاد روی قطعه
    دوستان روشی دارن؟
    ممنون
    سلام
    شماتیکتو بذار
    اگه درست طراحی تکرده باشی زود آسیب میبینه و میسوزه
    ممکنه پایه هایی که وصل کردی بش رو جابجا زدی یا ...
    وگرنه اگه همه چی OK باشه با عوض کردن ویندوز خراب نمیشه ( منطقی نیست اصلا )
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

تازگیا یه سری ft232rl گرفتم. شکر خدا این یه مورد تقلبیش نبود که رسید.(هر دم از این باغ بری میرسد) رفت دست مشتری بعد از یک ماه زنگ زدن گفتن یکی یکی دستگاها داره یو اس بیشون از کار میفته. تو دیوایس منیجر میومد ولی یه علامت تعجب زرد رنگ روش بود و نمیشناخت. عوضشون کردم با یکی دیگه درست شد. قبلا هم همین دستگاه رو یه تعداد داده بودم هیچکدوم همچین ایرادی براشون پیش نیومده.
      ft های این سری رو همه رو از جوان گرفته بودم. این شد بار دوم که اینا قطعه تقلبی رو به اسم اورجینال انداختن به ما. رفتم با ft های پایا عوض کردم (3 تومن گرون تر بود ولی به کار کردنشون میارزه) همه درست شدن.
      شما هم تعویض کن شاید درست شد.
      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

سلام
        شماتیکتو بذار
        اگه درست طراحی تکرده باشی زود آسیب میبینه و میسوزه
        ممکنه پایه هایی که وصل کردی بش رو جابجا زدی یا ...
        وگرنه اگه همه چی OK باشه با عوض کردن ویندوز خراب نمیشه ( منطقی نیست اصلا )
        خدمتتون که عرض کردم بارها تو ویندوز قبلی که اتفاقا همونم 8.1 بود ازش جواب گرفتم بدون هیچ مشکلی مثل هلو کار میکرد برای مدت خیلی زیاد
        این بارم همون نسخه رو نصبیدم ولی لامصب به هیچ سراطی (یا صراطی ) مستقیم نیست
        شماتیک هم مال همون دیتاشیت رو زدم براش
        از بابت پورت هم مطمعنم سالمه

تازگیا یه سری ft232rl گرفتم. شکر خدا این یه مورد تقلبیش نبود که رسید.(هر دم از این باغ بری میرسد) رفت دست مشتری بعد از یک ماه زنگ زدن گفتن یکی یکی دستگاها داره یو اس بیشون از کار میفته. تو دیوایس منیجر میومد ولی یه علامت تعجب زرد رنگ روش بود و نمیشناخت. عوضشون کردم با یکی دیگه درست شد. قبلا هم همین دستگاه رو یه تعداد داده بودم هیچکدوم همچین ایرادی براشون پیش نیومده.
        ft های این سری رو همه رو از جوان گرفته بودم. این شد بار دوم که اینا قطعه تقلبی رو به اسم اورجینال انداختن به ما. رفتم با ft های پایا عوض کردم (3 تومن گرون تر بود ولی به کار کردنشون میارزه) همه درست شدن.
        شما هم تعویض کن شاید درست شد.
        والله نمیدونم به خدا
        وقتی میری تو تسک منیجر روش کلیک میکنی اینو نشون میده ، ولی خب هرچی هم درایور رو نصب میکنم (فایل اجرایی ) فرقی نداره ، آدرس پوشه درایور رو هم موقع شناسایی میدم ، قبول نمیکنه!
        گیج شدم به خدا
        The drivers for this device are not installed. (Code 28)

There are no compatible drivers for this device.

To find a driver for this device, click Update Driver.
        زندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز

دیدگاه

سلام
          این طور که به نظر میاد اخیرا خیلی ها با این مشکل روبرو شدن؛ البته من نمیتونم با اطمینان بگم که دلیل مشکل شما هم همین باشه اما گویا با پدیت های جدید ویندوز این مشکل پیش میاد. http://hackaday.com/2014/10/22/watch...ing-fake-chips
          این ترفتد برای از کار انداختن چیپ های تقلبی FTDI به کار گرفته شده.
          توی این پست reddit یه راه حل پیشنهاد شده که من خودم امتحان نکردم ولی گفتم شاید به کار شما بیاد:
          http://www.reddit.com/r/arduino/comm...rs_are/clgviyl

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X