اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خواندن 220 ولت با میکرو بصورت ایزوله ولی بدون ترانس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خواندن 220 ولت با میکرو بصورت ایزوله ولی بدون ترانس

با سلام خدمت دوستان
    از عنوان تاپیک مشخصه دنبال چی هستم :biggrin:
    میخوام 220 ولت برق شهر را با adc میکرو بخونم مشکلی که دارم ابعاد بردم محدوده و نمیتونم از ترانس استفاده کنم
    دنبال یه قطعه ای مثل اپتوکوپلر یا سنسور ایزوله ای میگردم که شکل موج 220 ولت ورودی را به سینوسی 0-5 ولت تبدیل کنه همچین چیزی توی بازار پیدا میشه؟
    واسه من مقدار ولتاژ مهمه یعنی 220 با 230 خیلی فرق میکنه صرفا وجود یا عدم وجود برق نیست.
    The harder I work, the luckier I get

پاسخ : خواندن 220 ولت با میکرو بصورت ایزوله ولی بدون ترانس

نوشته اصلی توسط نارگ راتوس
    با سلام خدمت دوستان
    از عنوان تاپیک مشخصه دنبال چی هستم :biggrin:
    میخوام 220 ولت برق شهر را با adc میکرو بخونم مشکلی که دارم ابعاد بردم محدوده و نمیتونم از ترانس استفاده کنم
    دنبال یه قطعه ای مثل اپتوکوپلر یا سنسور ایزوله ای میگردم که شکل موج 220 ولت ورودی را به سینوسی 0-5 ولت تبدیل کنه همچین چیزی توی بازار پیدا میشه؟
    واسه من مقدار ولتاژ مهمه یعنی 220 با 230 خیلی فرق میکنه صرفا وجود یا عدم وجود برق نیست.
    ولتاژو با پل دیودی dc کنید ، بعد به روش های ذیل می تونید برای میکرو تعریف کنید .
    1-با تقسیم مقاومتی برسونید به 5 ولت بعد به اپتو کوپلر بدید . <<<<<<<<این روشو من توصیه نمیکنم
    2-با دیود زنر 1وات به حداقل برسونید بعد به اپتو بدید .
    وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aLBORz MasHaD
      ولتاژو با پل دیودی dc کنید ، بعد به روش های ذیل می تونید برای میکرو تعریف کنید .
      1-با تقسیم مقاومتی برسونید به 5 ولت بعد به اپتو کوپلر بدید . <<<<<<<<این روشو من توصیه نمیکنم

سلام
      دوست عزیز چرا مورد 1 رو توصیه نمیکنین؟ روش درستی نیست؟
      میشه از روش دومتون یه شماتیک هم بذارید؟ بنده تازه کارم.
      مرسی
      تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

مرسی از پاسختان
        به چه نوع اپتوکوپلری بدم؟ اپتوکوپلر خطی داریم تو بازار؟
        من با اپتو 521 چک کردم با اون فقط قطع و وصل برق 220 و میشه فهمید واسه من مقدار ولتاژ مهم هستش
        مثلا اگه 220 ولت شد 210 ولت میکرو متوجه بشه که ولتاژ کم شد

دیدگاه

مشکل با اپتو sfh615a حل شد
          این اپتو بر خلاف اپتوهای دیگه خطی هستش و ولتاژ خروجی بستگی به جریان ورودی دارد
          Excellent CTR linearity depending on forward current

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X