اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اندازه گیری فرکانس0 تا 1MHZ با رزولوشن 0.01 هرتز در مدت 0.1 ثانیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اندازه گیری فرکانس0 تا 1MHZ با رزولوشن 0.01 هرتز در مدت 0.1 ثانیه

سلام استاد سپاس یار عزیز
    استاد از شاگرداتون تو موسسه پیشرو نوآران کاوش بودم، لطفاً اگر با میکرو یا حتی بدون میکرو در مورد این پروژه ایدهای دارین لطفاً راهنمایی کنید.
    بازم ممنون که جواب دادین.
    مرسی
    «اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآ‌ها را تغییر بده.»
    آلبرت انشتین

دیدگاه

یعنی واقعاً روشی برای انجام این کار نیست؟ :angry: با سینتی سایزر که پیشنهاد دوستمون بود چطور میشه انجام داد؟
      «اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآ‌ها را تغییر بده.»
      آلبرت انشتین

دیدگاه

راستش اگه من میخواستم این طرح رو پیاده کنم یه CPLD کوچیک میگرفتم با یه کریستال اسیلاتور با فرکانس 50 مگاهرتز، بعد یه کد vhdl مینوشتم که بعد از اولین لبه بالارونده،با هر کلاک (50 مگاهرتز) یکی به یه شمارنده n بیتی اضافه کنه تا وقتی که لبه پالس ورودی بعدی بیاد. وقتی لبه بعدی اومد، مقدار شمارنده رو در یه بافر میانگین گیری ذخیره میکردم و شمارنده رو صفر میکردم و روز از نو روزی از نو ... تا وقتی که مثلا 128 بار این کار رو انجام دادم، و هر بار مقدار بافر میانگین گیری رو با مقدار قبلی جمع میکنم و در نهایت بعد از 128 بار نتیجه رو به 128 تقسیم میکنم( با یه شیفت 7 بیت برای حذف 7 بیت LSB) و نتیجه رو در خروجی CPLD برای استفاده میکرو قرار میدادم.(بافر میانگین گیری باید 7+n بیت داشته باشه) n هم بستگی به حداقل فرکانس اندازه گیری شونده داره... در ضمن اگه فرکانس پالس ورودی کمتر از 128 بار در 0.1 ثانیه باشه، باید تعداد میانگیه ها رو هم به 64، 32، 16 ، 8 و یا کمتر کاهش بدیم. راستی اگه فرکانس صفر رو بخوایم اندازه بگیریم با این روش نمیتونیم. خودتون روشی برای اندازه گیری فرکانس صفر ندارین؟؟؟؟؟؟ :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X