اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک ساخت اسیلسکوپ!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک ساخت اسیلسکوپ!!

اگر اینطوریه 100 درصد مشکلی هست حالا یا شماتیک یا ای سی یا برنامه! اگر از شماتیک و اتصال درست تغذیهی ای سی و پین ها مطمئن هستید - و ای سی شما renew نیست! پس مشکل از برنامه ای هست که برای این ای سی استفاده کردید که برای این شماره دقیقا نبوده و احتمالا از داخل اتصال کوتاهی چیزی بین خطوط تغذیه یا مثبت و منفی گیتها بوجود میاد!حتی موقع پروگرم شدن هم خیلی زیاد جریان میکشیده- حالا یا مقاومتی چیزی رو تو شماتیک جا انداخته!

دیدگاه

نه مشکل سخت افزاری نیست برنامه که کامپایل میکنم حتی وارنینگ هم نمیده
      روی خود پروگرامر بدون سخت افزار هم که پروگرام میشه داغ میکنه
      شک من به اینه که بعضی از CPLD ها درگاه IO با 5 ولت کار میکنند ولی کور داخلی اون باید 3.3 ولت باشه
      توی خود نرم افزار ISE هم که کامپایل میکردم اگه پسوند XL رعایت نمیکردم پروگرام نمیکرد
      موندم این پسوند ها بعد شماره اصلی مال چیه ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S S
        شک من به اینه که بعضی از CPLD ها درگاه IO با 5 ولت کار میکنند ولی کور داخلی اون باید 3.3 ولت باشه
        توی خود نرم افزار ISE هم که کامپایل میکردم اگه پسوند XL رعایت نمیکردم پروگرام نمیکرد
        موندم این پسوند ها بعد شماره اصلی مال چیه ؟؟؟
        من فقط با سری کول رانر زایلینکس کار کردم ولی پسوند xl ظاهرا سریعتر هست و البته ولتاژ کور تو دیتا شیت برای این سری نوشته 3.3 ولت هست بر عکس بدون پسوند کور 5ولت داره ولی پینهای هر دو تا 5 ولت توانایی کار دارن
        به هر حال ظاهرا چیپ رو دقیقا همون انتخاب نکردید

دیدگاه

درست شد :wow:
          اون cpld هایی که پسوند XL دارند نباید بیشتر از 3.3 بهشون داد
          این یکی که گرفتم با 5 کار میکنه فقط ولرم میشه
          راستی من دیتاشین چند تا کریستال اوسیلاتور هم دیدم ظاهرا تغذیه اون هام با 3.3 هست ولی من همه جا 5 دادم
          خیلی جاها هم دیدم 5 دادند مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...