اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک ساخت اسیلسکوپ!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک ساخت اسیلسکوپ!!

چشم
    نه در کل از کارت اوسکوپ که به pc متصل بشه بدم میاد
    یه دونه tnm دارم بعضی وقتا که با لب تاپ دارم کار میکنم صفحه آبی میاد و سیستم ریست میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S S
      چشم
      نه در کل از کارت اوسکوپ که به pc متصل بشه بدم میاد
      یه دونه tnm دارم بعضی وقتا که با لب تاپ دارم کار میکنم صفحه آبی میاد و سیستم ریست میشه
      چشمت بیبلا
      به نظر منم کارت اسگوپ زیاد جالب نیست , اینیکیا هم به خاطر lcd گرونشون جالب نیستن! اگه میشد lcd رنگی های معمولی 4.7 اینچی رو بهشون خوروند رو دست نداشتن!
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سورس برنامشو با winavr کامپایل کن
        بد lcd عوض کن کاری نداره . خواستی کامپایل شدشو برات بزارم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S S
          سورس برنامشو با winavr کامپایل کن
          بد lcd عوض کن کاری نداره . خواستی کامپایل شدشو برات بزارم .
          جدی؟! مگه این برنامه بر ا lcd گرافیکی نیست؟ من میخوام lcd رنگی وصل کنم بهش
          مثل این
          http://eshop.eca.ir/lcd/3451-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C-43-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AA%D8%A7%DA%86-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%86-tft-lcd.html

یا این
          http://eshop.eca.ir/lcd/1794-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1-lcd-7-inch-%D9%85%D8%AF%D9%84-at070tn92-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF-innolux.html
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

بلعخره کار کرد :wow: :wow:
            کیفیت دوربینم پایینه چون بکلایت روشنه تصویر درست معلوم نیست
            ولی فرکانس 1 مگ به قول یه بابایی مثل هلو نمایش میده بیشتر نداشتم بهش بدم

هر کسی خواست بسازه چند تا مشکل داره بهش بگم
            فایلی که برای cpld هست به احتمال خیلی زیاد پروگرام نشه (پوستمو کند تا فهمیدم )
            فایل سالمه ولی پسوند cpld که من داشتم xl بود ولی فایل که خودش ساخته مال N DEVICE XC9572-15-PC44*
            هست میتونید فایل jed که ساخته با نرم افزار nodpad++ باز کنید میبینید
            خودتون برنامشو با ise کامپایل کنید
            برای کم کردن هزینه atmega162 قیمتش اصفهان 17000 تومانه شما برنامشو با winavr باز کنید و با عوض کردن میکرو اونو atmega16 کنید که قیمتش 6000 تومانه ولی توی کانفیگ lcd پورت E تغییر بدید بزارید روی ییه پورت دیگه ولی باز PCB عوض میشه
            CPLD زیاد داغ میشه که عادیه بیشترش پر شده فکر کنم 90% شد
            برای رگولاتور هام حتما هیدسینگ بزارید به صورت جدا چون زمینشون از هم جداست :mrgreen: اگه بجاش LM2576 بزارین فکر کنم عالی میشه
            چون LCD حدود 200 میلی میکشه ولی وقتی CPLD میاد وسط 450 میلی میکشه و با هم حدود 650 میلی که پدر رگولاتوره در میاد البته خودم هم تعجب کردم oo:
            قیمت واردات 3 تا قطعه از جهان کیت همش 36000 تومان شد بعضی جاها من تا 90000 تومانم قیمت بهم دادند سرتون کلاه نزارند :mrgreen:
            بعد این هفته ببینم کریستال اوسیلاتور 4 تا 5 مگ پیدا میکنم اگه پیدا کردم تست فرکانس 5 مگ بهتون میدم

دیدگاه

عالیه دوست عزیز خسته نباشید.
              اگه بخوایم به این اسکوپ ولتاژ بالا (تا 400 ولت) وصل کنیم باید چیکار کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                عالیه دوست عزیز خسته نباشید.
                اگه بخوایم به این اسکوپ ولتاژ بالا (تا 400 ولت) وصل کنیم باید چیکار کرد؟
                PGA و ترانسفورمر های های ار اف
                یا با سلکتور و نردبان مقاومتی با مقاومتهای دقیق

دیدگاه

بیشتر توضیح میدید؟
                  استفاده از ترانس های RF باعث دیستورشن نمیشه توی فرکانس های بالا؟ رنج Mhz رو فکر نکنم بشه با ترانس به اسکوپ منتقل کرد

دیدگاه

برای یک مگا هرتز نیازی به این قطعات کمیاب و احیانا گران نیست همان سلکتور و نردبان مقاومتی دقیق جواب میده احتمالا
                    ترانس های ار اف در اسکوپ های تا چند گیگا سمپل پرسکند استفاده میشه - مخصوص این پهنای باند و فرکانس هستند نه هر ار افی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                      جدی؟! مگه این برنامه بر ا lcd گرافیکی نیست؟ من میخوام lcd رنگی وصل کنم بهش
                      مثل این
                      http://eshop.eca.ir/lcd/3451-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C-43-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AA%D8%A7%DA%86-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%86-tft-lcd.html

یا این
                      http://eshop.eca.ir/lcd/1794-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%B1-lcd-7-inch-%D9%85%D8%AF%D9%84-at070tn92-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF-innolux.html
                      چطوری میشه این lcd هارو برا این مدار استفاده کرد؟!

دیدگاه

چه گیری دادی به این lcd ها
                        اصلا رنگی به درد نمیخوره ما تک رنگ احتیاج داریم
                        درد سر عوض کردن برنامه lcd بیشتر از 40 تا 50 تومانیه که بابت کم کردن هزینه lcd میخوای بدی
                        بعدشم صفحه هر چی بزرگتر برای اوسکوپ بهتره
                        قیمت lcd فقط 90000 تومان میشه :mrgreen:

اضافه شده در تاریخ :
                        این cpld وقتی پاک میکردم 20 میلی هم جریان نمیکشید
                        پروگرامش که میکردم نزدیک نیم آمپر جریان میکشید مثل چی داغ میکرد ولی مدار قشنگ کار میکرد چون 93 درصد پروگرام میشد پس 95 درصد گیت هاش فعال شده بودند
                        تا اینکه بعد نصف روز کار کشیدن ازش جان به جان تسلیم کرد سوخت
                        حالا 2.5 آمپر میکشه
                        فکر کنم تقلبی بود :angry: :angry: حالا باید تا بعد 13 مغازه ها باز کنند کسی سراغ نداره XC9572-44 پین

دیدگاه

اگه بعد پروگرام اینقدر داغ میکنه اورجینال هم باشه بالاخره گرم میشه. بنظرم اگه بام داغ شد با چسب سیلیکون یه هیت سینک روش بچسبون

دیدگاه

آخه اگه احتیاج به هید سینگ داشت روی خودش میزاشتند
                            fpga که بیشتر از این گیت داره انقدر داغ نمیکنه

دیدگاه

اف پی جی ای و cpld اگر درست کانفیگ و برنامه ریزی نشه راحت میتونه بسوزه یا گیتاش از بین بره مثل میکرو نیست که فرض کنید یه برنامه است دیگه نهایتش کار نمیکنه!!
                              اگر قطعه ی شما نسبت به قیمت دلاریش ارزان بوده احتمال renew بودنش هست که در اون صورت هم احتمال سوخته بودنش هست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                                اف پی جی ای و cpld اگر درست کانفیگ و برنامه ریزی نشه راحت میتونه بسوزه یا گیتاش از بین بره مثل میکرو نیست که فرض کنید یه برنامه است دیگه نهایتش کار نمیکنه!!
                                اگر قطعه ی شما نسبت به قیمت دلاریش ارزان بوده احتمال renew بودنش هست که در اون صورت هم احتمال سوخته بودنش هست!
                                دمای اون انقدر داغ میشد که نمیشد دست روش بزارم
                                این پسوند هایی که داره مثل XL کسی میدونه مال چیه ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X