اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دوربین برای میکروکنترلر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دوربین برای میکروکنترلر

من یه سنسور توپ پیدا کردم که در حقیقت یه دوربین فیلمبرداری رنگیه و تصاویر رو خیلی راحت میشه ازش گرفت.
    حالا میخوام به تعداد ازش وارد کنم( حدود 200 تا ) میخوام قبلش مطمئن شم که ورشکست نمیشم. :mrgreen:
    قیمتش حدود 6000 تومن میشه. شاید ارزون تر، باید ببینم گمرک و اینا چی میشه.

حالا هر کی مشتریه و یا نظری داره همینجا بگه و منو از ورشکستگی نجات بده.
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

پاسخ : دوربین برای میکروکنترلر

اسم سنسور رو میفرمایید که ما یه مقدار دربارش تحقیق کنیم ؟
    چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

ای داد یادم رفت
      HB7121B

دیدگاه

با سلام
        یک نکته که باید به اون دقت کنید لنزی که سوار این سنسورها میآ‌شود. شما نمیآ‌توانید بدون لنز از سنسور استفاده کنید. مثلا در این سنسور گفته که 1/4" optical format است. کنم این یکی از مشخصات مورد نیاز برای لنز است.
        من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

yes sir
          این طور که معلومه شما از مشتری های پرو پا قرصش هستید. من دو تا نمونه تو راه دارم. یکیش رو به شما میدم تا با هم روی درایو کردنشون کار کنیم. البته ملاک من شایسته سالاری و علاقه مندی ، که شما فعلا صدر لیست هستید. باید ببینیم بقیه چیکار میکنن.

زووووود نظراتون رو بدبد. بابا مفته. قیمت یه webcam معمولیه. تازه من گرون ترین حالت ممکنه رو گفتم. بستگی داره که گمرک گیر بده یا نه. شاید یکی رو هزار تومن هم کمتر بشه.

ثانیا. هر کی هر کاربردی براش پیدا کرد بگه تا بقیه هم استفاده کنند. به نظر من برای کارهای رباتیک خیلی بدرد میخوره.

دیدگاه

آقا مصطفی میبینم که زدی تو کار صادرات واردات
            حالا چجوری میخوای پولشونو بدی ؟
            لنزو چیکار باید کرد ؟
            چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

من منتظر بودم تا نمونه ها برسه تا ببینم روشون لنز سواره یا نه.
              اما :angry: :angry: :angry:
              یارو ایمیل زد گفتش قطعه مجانیه ولی هزینه پست 35 دلار میشه. :cry:
              خوب اینم یه تجربه بود. خود یارو گفت برات نمیصرفه. آخه من PCB ش رو هم داشتم میکشیدم :cry: :cry: :cry:
              نمیتونید منو درک کنید. زور نزنید
              من دنبال سود نبودم. خواستم یه معامله اینترنتی کنم قلق کار دستم بیاد، ولی دیدید که چی شد. :angry:
              حالا من شب از ناراحتی خوابم نمی بره. 5 ساعت داشتم با یارو چینیه چت می کردم تا چم و خم کار رو بهم بگه.
              بابا اساتید واردات و صادرات بیان کمک کنن ما راه بیفتیم.ما ایرانیها هیچی از خرید اینترنتی نمیدونیم. یارو مشاوره که باهاش چت میکردم کلی جا میخورد ازش می پرسیدم qty یعنی چه. حداقل مایه کاری این سنسور رو بیارن تا ما یه پروژه باهاش بریم قیمتش 1.5 دلار بیشتر نیست. با هزینه پست و اینا همون 5 تا 6 هزار تومن میشه.
              من قبلا میخواستم WEBCAM اوراق کنم و این آی سی رو ازش در بیارم. ولی بعد گفتم که این کار بی فایده ایه. چون ممکنه آی سی وبکمه دیگه گیر نیاد و همه زحمات برای درایو کردنش بپره.
              بعد فکر خرید به سرم زد و ...

دیدگاه

هدفتون سر اخر از وصل کردن دوربین به میکرو یا .. چی هست ؟! پردازش تصویر ؟!

یه مساله ای رو در نظر نگرفتی اونم اینه که برای کارهای پردازش تصویر اصولا از دوربین های صنعتی که مخصوص اینکار هستن و خیلی هم گرون قیمت ! استفاده میکنن، چون سرعت شاتر این دوربین هایی که فرمودید با توجه به قیمتشون بالا نیست و مثلا حداکثر 15 تا فریم شارپ تو یک ثانیه بهت میده ، و مورد دوم اینه که این دوربین ها در حالت معمولی نویز خیلی بالایی دارند ، و تو تاریکی و کم نوری که اصلا مثل تلوزیون بی انتن برفکی میشن !!

من زیاد پردازش تصویر نمیدونم ، اما مطمئن هستم که با این دوربین ها نمیشه به راحتی ! نتیجه گرفت . درسته اقای نحوی ؟!
                فتو بلاگ من
                کاردستی ها :
                روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
                فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
                کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

:sad: :biggrin: :sad: :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X