اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کارتخوان رزرو غذا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کارتخوان رزرو غذا

سلام دوستان
    من روی پروژه کارتخوان رزرو غذا کار میکنم نیاز به راهنمایی دارم
    میخواستم سایتهایی رو که میتونند تو این زمینه بهم کمک کنند رو بهم معرفی کنید و یک شماتیک کلی از مدارش رو بدست بیارم
    لطفا راهنماییم کنید ممنونم

پاسخ : کارتخوان رزرو غذا

از ماژول RFID استفاده کنید.
    ماژول و کارت هاش رو (Tag) آماده تهیه کنید و به میکرو وصل کنید و برنامتون رو بنویسید. (به وسیله ارتباط سریال).
    اگه بیشتر توضیح بدید که میخواید چجوری باشه میشه بیشتر کمک کرد.

دیدگاه

سلام ممنون از توجهتون
      من تازه این پروژه رو شروع کردم دقیقا نمیدونم توی دستگاه کارتخوان رزرو غذا در دانشگاهها و دیگر موسسات چه قطعاتی بکار برده میشه
      علاوه بر میکرو کنترلرATmega16 و rfid که نمیدونم چه نوعش رو باید بکار ببرم بهتره و همینطور تو این دستگاه lcd چند در چند بکار میبرند
      اگه ممکنه تا اینجا فعلا راهنماییم کنید ...ممنونم

دیدگاه

خب میخواید این دستگاه چجوری باشه؟
        لیست خوراکیها باید روی LCD چاپ بشه؟
        یا اینکه نهار هر روز مشخصه و فقط باید توسط کارت حساب بشه و ثبت شه؟ اینجوری LCD رو فقط برای تنظیمات خودتون میخواید. اما پیاده سازی راحت تری داره.
        خب میخواید چه امکاناتی داشته باشه؟

دیدگاه

دانشجو از قبل کارتش رو شارژ کرده بعد وقتی جلوی rfid مربوط به دستگاه میگیره لیست غذا براش نشون میده و میتونه غذاش رو انتخاب کنه بعد از زدن دکمه تایید پول از کارت کم میشه
          روی ال سی دی دستگاه ساعت و تاریخ و مبلغ مانده حساب و شماره سریال مربوط به کارت و عکس دانشجو رو هم نشون بده و یه سری امکانات دیگه ای .... که بسته به نیاز باید باشه

دیدگاه

LCD 4*20 هست که راه اندازیش خیلی راحته به نسبت. چهار خط داره و هر خط 20 کاراکتر میتونه بگیره. میتونید از این LCD استفاده کنید و توش منو ایجاد کنید.
            GLCD هست که باز همین سایت داره. گرافیکی هست ولی خب تک رنگ.
            TFT LCD هست که باز ECA داره و کتابخونه هم براش بچه های سایت زدن LCD موبایل هست که رنگیه و نمای خوبی هم میتونه داشته باشه. اما اگه بخوای با AVR راه اندازیش کنی خب یکم سرعتش کمه.

ببینید شما میتونید هر جور LCD ای استفاده کنید یا حتی میتونید LCD هم نذارید! کاملا بسته به سلیقه خودتون و نیاز مشتریتون داره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X