اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

IC AD694

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : IC AD694

نوشته اصلی توسط hosseinip
    بله با دیپ سویچ خیلی بهتر اگر امکانش هست در مورد طریقه ادرس دهی این دیپ روی میکرو بیشتر توضیح بدهید
    متشکرم از راهنمای که کردید خیلی مفید بود
    یه فزض شما 16 تا آدرس نیاز است خب با جهارتا دیپ سوییچ که معرف یه عدد 4بیتی هست میشه 16 حالت مختلف از 0000 تا 11111 درست کرد
    توی برنامه میکرو روی بردهای اسلیو موقع اجرای برنامه وضعیت این دیپ ها رو خونده و آدرس رو توی یه متغییر ذخیره میکنید و به هر برد هم یه ندآدرس
    منحصر به فرد میدید بعد توی مستر یه روتین مینویسید که توی بازه زمانی به ترتیب ند ها رو صدا بزنه توی اسلیوها وقتی ندی رو که مستر روی خط میفرسته
    رو در یافت میکنند با ند خودشون مطابقت میدن و هرکدوم ندش با عدد دریافتی برابر بود شرع به برقرای ارتباط میکنه و پارامتر های مورد نیاز رو میفرسته و شما هم باید به مرور برنامه رو کامل کنید خوبی این روش اینه که یه برنامه رو روی هر تعداد (توی rs485 حداکثر 128 تا ند داریم و بیشتر نمیشه ) اسلیو میشه پروگرم کرد بدون تغییرات
    باید یه برد مستر بسازید با امکانات لازم مثل lcd, کلید و رله و ... مورد نیاز و چنتا (بسته به نیاز) برد اسلیو با یه مگا 8 و یه آیسی rs485 همون که بالا یکی از دوستان معرفی کردند دوتا LED هم بزاید روی اسلیو برای نشون دادن وضعیت ارتباط بزارید بهتر از سوکت شبکه هم استفاده کنید اگر برای هر اسلیو تغذیه جدا ببرید کافیه از یه کابل تکزوج شیلد دار استفاده کنید و کانکتور DB9 روی هر برد دوتا بزارید که همه باید به یه زوج سیم وصل بشن اگر تغذیه باید از برد مستر باشه میتونید از یه کابل شبکه انرنت استفاده کنید و یه زوج رو واسه دیتا و بقیه سیم ها رو هم برای تغذیه استفاده کنید تغذیه رو هم 12-16 ولت بگیرید و روی هر اسلیو رگولاتور بزارید که افت ولتاژ مشکل ساز نشه من قبلا این کارو کردم ولی متاسفانه به فایلها دسترسی ندارم تا آخر هفته آینده شاد بتونم چنتا عکس از کارم بزارم چون دفتر هستن و بهشون دسترسی ندارم فعلا

دیدگاه

خیلی ممنون مهندس از راهنمایی های که کردین
      من هم شروع میکنم به ساخت این مدار اگر تمام شد میزارم تو همین تاپیک تابقیه هم استفاده کنند
      اگر بازم اطلاعاتی یا نکته ای در این زمینه بود بزارید تا استفاده کنیم
      متشرم :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinip
        خیلی ممنون مهندس از راهنمایی های که کردین
        من هم شروع میکنم به ساخت این مدار اگر تمام شد میزارم تو همین تاپیک تابقیه هم استفاده کنند
        اگر بازم اطلاعاتی یا نکته ای در این زمینه بود بزارید تا استفاده کنیم
        متشرم :applause:
        قبل ساخت مدار حتما اینجا فایل شماتیک و PCB رو بزارید تا بررسی بشه و ایراد نداشته باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X