اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با LCD نوکیا C1 و یا نوکیا 100

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار با LCD نوکیا C1 و یا نوکیا 100

سلام
    این عکس نرم افزاری که شما میگید
    اصلا کادر بالا برای تکست هست (تابلو روان)
    امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

دیدگاه

سلام من بد متوجه شدم من از این نرم افزار برا ساخت فونت استفاده میکنم برا عکس از یه اپ چینی استفاده میکنم پیداش کنم میزارم براتون

Sent from my K012 using Tapatalk
      جهان پیر است و بی بنیاد ازاین فرهاد کش فریاد
      که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم

دیدگاه

سلام دوستان
        این تاپیک قدیمیه اما اگه تجربیات در اختیار هم قرار بدین خوب میشه. تاپیک عالیه
        بیایید تا دانسته هایمان را قسمت کنیم.
        (بنیاد امور خاص)
        ---------------------------------------

دیدگاه

سلام :
          با bascom راه انداختم خیلی خیلی آسان است باورکن از lcd گرافیگ وکاراکتری آسان تر هست
          فقط یه کتابخانه نیاز داره بقیه دستورات حتی راه اندازی مثل lcd کاراکتری هست فقط تو کاراکتری فونت یک رنگ وتک سایز هستش ولی تو این lcd فونت رنگی و متنوعوقابلیت نمایش عکس رنگی داره

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام :
          با bascom راه انداختم خیلی خیلی آسان است باورکن از lcd گرافیگ وکاراکتری آسان تر هست
          فقط یه کتابخانه نیاز داره بقیه دستورات حتی راه اندازی مثل lcd کاراکتری هست فقط تو کاراکتری فونت یک رنگ وتک سایز هستش ولی تو این lcd فونت رنگی و متنوعوقابلیت نمایش عکس رنگی داره

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام :

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X