اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد تابلو روان

یه سوال( برای این که حرفه ای بشییم :mrgreen:
    رضا جان چه پیشنهادی برای الگوریتم یه تابلوی روان که توش حروف انگلیسی از چپ به راست به صورت پیکسل به پیکسل جابجا میشن و ابعادش مثلا 16*8 و شامل دو آیسی لچ 8 بیتی در ستون ها هست ، داری؟
    می دونی بیشتر کلیات کار و روشی که خودت می نویسی مد نظرمه.
    احساس می کنم نمونه برنامه هایی که خودم می نویسم زیاد حرفه ای نیست . چجوری میشه این الگوریتمو به شکلی در اورد که مشکل timing نداشته باشیم؟
    اگه به صورت کلی و Listing بگی ممنون میشم.

دیدگاه

یکی از کارایی که میشه کرد اینه( ببین این اگه ایراد داره بهترشو بگم :mrgreen:
      تابلو رو به بلوک های هشت تایی تقسیم می کنیم. هر بار یک بیت رو از بافرمون برمی داریم واز سمت چپ عملیات شیفت رو در متغیرهای مربوط به هر بلوک انجام میدیم. بیت سرریز یا همون کری ، میشه بیت ورودی بلوک بعدی. بعد هر سطر رو رفرش می کنیم.
      میشه اینو بررسی کنی و ایراداتشو بگی تا من با یه طرح جدید اصلاحش کنم؟

دیدگاه

آقاس سپاس یار کم پیدایی!!!! :cry:
        www.icesi.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهرام
          سلام میدونم انچه رو که میخوام بگم جاش اینجا نیست ولی ....
          اقای سپاس یار شما که حرفه ای هستید بی تجریه هایی مثل منو یه راهنمایی کنین که چطور میشه حرفه ای شد و از کجا باید شروع کرد و به چی رسید ؟؟ تعریف شما از حرفه ای چیه
          سلام،
          فکر می کنم حرفه ای یعنی اینکه محصول کار شما به صورت تجاری قابل تولید باشه. به نظر من برای حرفه ای شدن در برنامه نویسی Embedded Systemها باید بسیار تمرین کنید و Datasheet قطعاتی رو که استفاده می کنید دقیق مطالعه کنید.
          There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hmdtop
            از کجا میشه گیر آورد البته من هم میدونم ولی مایه می خواهد که اگه همین مایه در میون نبود کسی سراغ این نرم افزارا نمی رفت حالا آقا رضا اگه همچنین چیزی درست کردی یا داری به ما هم بگو تا هم ما سر گرم بشیم و هم حرفه ای مثل خودت
            متاسفانه من از این نرم افزارها سراغ ندارم. :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد جعفری
              یه سوال( برای این که حرفه ای بشییم :mrgreen:
              رضا جان چه پیشنهادی برای الگوریتم یه تابلوی روان که توش حروف انگلیسی از چپ به راست به صورت پیکسل به پیکسل جابجا میشن و ابعادش مثلا 16*8 و شامل دو آیسی لچ 8 بیتی در ستون ها هست ، داری؟
              می دونی بیشتر کلیات کار و روشی که خودت می نویسی مد نظرمه.
              احساس می کنم نمونه برنامه هایی که خودم می نویسم زیاد حرفه ای نیست . چجوری میشه این الگوریتمو به شکلی در اورد که مشکل timing نداشته باشیم؟
              اگه به صورت کلی و Listing بگی ممنون میشم.
              به نظر من الان که حافظه های فلش (مثل سری AT45 شرکت Atmel) با ظرفیت بالا و قیمت مناسب در دسترس است بهتره تمام عملیات شیفت بوسیله ی Application انجام بشه و میکرو تنها اطلاعات تصویر رو به صورت فریم به فریم نمایش بده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میلاد موسوی
                آقاس سپاس یار کم پیدایی!!!! :cry:
                معذرت می خوام تاپیک رو ندیده بودم :smile:

دیدگاه

خب حالا که اینطوریه اول این دو تا تابلو رو ببینین. تا اونجایی که یادمه از edaboard گرفتمشون.
                  اولی مربوط به یه تابلوی 64*16 تک رنگ و دومی 64*12 رنگیه.

رضاجان تو این دوتا پروژه نقش میکرو چیه؟ منظورم اینه که تا چه حد میکرو در پردازش دیتا نقش داره؟
                  فایل های پیوست شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد جعفری
                    خب حالا که اینطوریه اول این دو تا تابلو رو ببینین. تا اونجایی که یادمه از edaboard گرفتمشون.
                    اولی مربوط به یه تابلوی 64*16 تک رنگ و دومی 64*12 رنگیه.

رضاجان تو این دوتا پروژه نقش میکرو چیه؟ منظورم اینه که تا چه حد میکرو در پردازش دیتا نقش داره؟
                    سلام،

من این پروژه رو قبلا دیده بودم. با توجه به اینکه فقط کد هگز رو داده نمیشه در موردش نظر داد اما از اونجایی که میکرو ATtiny2313 است و Flash و RAM اش هم کمه فکر نمی کنم پردازش عمده ای رو بتونه انجام بده.

دیدگاه

خب سوالمو این جوری مطرح می کنم(می خوام حرفه ای بشم :mrgreen.
                      چه الگوریتمی برای نوشتن برنامه این شکل ها دارین. فقط الگوریتم و روش برنامه نویسی مد نظرمه . تو حالت پیشرفته تر تعداد ماتریس ها بیشتر میشه.

حرکت از بالا به پایین

حرکت از چپ به راست

دیدگاه

سلام
                        من تابلو روان برای بانکها زیاد درست کردم من از روش سطری استفاده کردم حالا می خوام ب روش ستونی کار کنم میشه یکمی بیشتر در این ضمینه
                        توضیح دهین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AFSHARAN
                          سلام
                          من تابلو روان برای بانکها زیاد درست کردم من از روش سطری استفاده کردم حالا می خوام ب روش ستونی کار کنم میشه یکمی بیشتر در این ضمینه
                          توضیح دهین
                          تا جواب بگیری از تجربیاتت برا ما بگو :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AFSHARAN
                            سلام
                            توضیح دهین
                            تابلو های بانک ها با هم شبکه هستن؟
                            www.icesi.ir

دیدگاه

دوستانی که برای افزایش نور لدها تابلوشون رو به قسمت های 8 تایی تقسیم کردن لطفا بگن آیا مقاومت هم سر راه لدها (سطر یا ستون)گذاشتید؟ اگه گذاشتید چند اهم بوده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط daryanavard
                                دوستانی که برای افزایش نور لدها تابلوشون رو به قسمت های 8 تایی تقسیم کردن لطفا بگن آیا مقاومت هم سر راه لدها (سطر یا ستون)گذاشتید؟ اگه گذاشتید چند اهم بوده؟
                                بستگی به مدار داره . ولی من خیلی وقتا نمیذارم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X