اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معنی 1.5 بیت STOP در ارتباطات سریال چیست

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

معنی 1.5 بیت STOP در ارتباطات سریال چیست

باسلام به دوستان عزیز.

فریم های ارسالی در ارتباطات سریال را مطالعه کردم و این مورد برام جالب و نا مفهوم بود.
    تعداد بیت انتهای فریم که به معنای STOP است بصورت استاندارد می تواند : 1 , 1.5 , 2 بیت باشد.
    1 و 2 بیت واضح است ولی 1.5 بیت ؟

لطفا راهنمایی بفرمایید.
    ممنون.
    . \-/ . |-| . \/\/

پاسخ : معنی 1.5 بیت در ارتباطات سریال چیست

وقت بخیر

منظور زمان برحسب بادریت شماست !! اگر 1 بیت 1 میلی ثانیه است 1.5 میشود 1.5 میلی ثانیه !!

دیدگاه

قضیه مربوط به بخش فیزیکی ارتباط سریاله. در این مورد هر یک بیت معادل معکوسِ نرخ بیت به ثانیه است و به تبع اون 1.5 بیت یعنی 1.5 برابر اون زمان. مثلاً یک بیت توی 9600 معادل زمان 0.1ms است.
      اگه پورت سریال سخت افزاری کار کرده باشید می دونید که سخت افزار، هر یک بیت رو از شمارش 16 لبه کلاک مربوط به بلوک سریال در میاره. نگرانی اعداد اعشار و کوچکتر از واحد وجود نداره
      مثلاً سخت افزار برای شمارش 1.5 بیت توقف، 24 لبه کلاک می شماره و به حالت Idle میره.
      بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
        قضیه مربوط به بخش فیزیکی ارتباط سریاله. در این مورد هر یک بیت معادل معکوسِ نرخ بیت به ثانیه است و به تبع اون 1.5 بیت یعنی 1.5 برابر اون زمان. مثلاً یک بیت توی 9600 معادل زمان 0.1ms است.
        اگه پورت سریال سخت افزاری کار کرده باشید می دونید که سخت افزار، هر یک بیت رو از شمارش 16 لبه کلاک مربوط به بلوک سریال در میاره. نگرانی اعداد اعشار و کوچکتر از واحد وجود نداره
        مثلاً سخت افزار برای شمارش 1.5 بیت توقف، 24 لبه کلاک می شماره و به حالت Idle میره.
        ممنون از توضیحات، ولی من متوجه نشدم!!

میدونید ، میخوام بگم در ارتباط آسنکرون وقتی که رو 1 بیت تنظیم کنیم اگر گیرنده بعد از شمارش دیتا که مثلا 8 بیت است خط را High ببیند متوجه STOP می شود و یا اگر روی 2بیت تنظیم شده باشد اگر بعد از دیتا دو نمونه برداری از خط بکند و در هردوی آن نمونه برداری ها خط را High دیده باشد متوجه STOP میشود .

ولی اگر روی 1.5 بیت تنظیم شود، بالاخره گیرنده در لحظات نمونه برداری چندتا بیت را بعد از رشته دیتا دریافت می کند و می فهمد که STOP شده؟
        . \-/ . |-| . \/\/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد حسین اسدزاده
          ممنون از توضیحات، ولی من متوجه نشدم!!

میدونید ، میخوام بگم در ارتباط آسنکرون وقتی که رو 1 بیت تنظیم کنیم اگر گیرنده بعد از شمارش دیتا که مثلا 8 بیت است خط را High ببیند متوجه STOP می شود و یا اگر روی 2بیت تنظیم شده باشد اگر بعد از دیتا دو نمونه برداری از خط بکند و در هردوی آن نمونه برداری ها خط را High دیده باشد متوجه STOP میشود .

ولی اگر روی 1.5 بیت تنظیم شود، بالاخره گیرنده در لحظات نمونه برداری چندتا بیت را بعد از رشته دیتا دریافت می کند و می فهمد که STOP شده؟
          هر یک بیت پورت سریال معادل 16 لبه کلاک بلوک سخت افزار مربوطه ست. نگران عدد اعشاری نباشید! چون 1.5 بیت میشه 24 تا لبه کلاک

دیدگاه

هر یک بیت پورت سریال معادل 16 لبه کلاک بلوک سخت افزار مربوطه ست. نگران عدد اعشاری نباشید! چون 1.5 بیت میشه 24 تا لبه کلاک
            میشه یکم بیشتر درباره ی اینکه هر بیت معادل با 16 لبه کلاک هست توضیح بدین.
            در متنی که من مطالعه کردم(درباره پروتکل های سریال ) چنین چیزی نبود.

تشکر.
            . \-/ . |-| . \/\/

دیدگاه

میشه یکم بیشتر درباره ی اینکه هر بیت معادل با 16 لبه کلاک هست توضیح بدین.
              در متنی که من مطالعه کردم(درباره پروتکل های سریال ) چنین چیزی نبود.

تشکر.
              اول یه سوال می پرسم لطفاً جواب بدید. شما دارید پورت سریال رو با کامپیوتر راه می اندازید یا میکروکنترلر یا PLC یا چیز دیگه؟

دیدگاه

پاسخ : معنی 1.5 بیت STOP در ارتباطات سریال چیست

سلام
                ببین ارتباط UART کسی به میکرو گیرنده نمیگ که الان اطلاعات داره میاد یا کی تموم میشه
                برای همین میان میگن پایه همیشه 1 هست اگر 0 شد و به مدت یک بیت ( یعنی برای 9600 بیت بر ثانیه ) میشه در یک ثانیه 9600 بیت میاد پس زمان هر بیت میشه 104 میکرو ثانیه
                یعنی اگر پایه که 1 بود 104 میکرو ثانیه 0 شد متوجه میشه اطلاعات الان دارن میان
                بعد از اون برای این که باز متوجه بشه که کی اطلاعات تموم شده میگن اگر یک بیت یعنی 104 میکرو ثانیه پایه یک موند و تغییر نکرد یعنی تموم شد
                حالا میتونه 1.5 بیت 156 میکرو ثانیه صبر کنه یا حتی 2 بیت یعنی 208
                این عددا برای Baud Rate های مختلف فرق میکنه
                درایور شبکه و nRF24L01
                کاتالوگ محصولات
                کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

اول یه سوال می پرسم لطفاً جواب بدید. شما دارید پورت سریال رو با کامپیوتر راه می اندازید یا میکروکنترلر یا PLC یا چیز دیگه؟
                  می خوام ارتباط سریال بین میکرو و کامپیوتر و کامپیوتر با کامپیوتر رو راه اندازی کنم!!
                  . \-/ . |-| . \/\/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
                    سلام
                    ببین ارتباط UART کسی به میکرو گیرنده نمیگ که الان اطلاعات داره میاد یا کی تموم میشه
                    برای همین میان میگن پایه همیشه 1 هست اگر 0 شد و به مدت یک بیت ( یعنی برای 9600 بیت بر ثانیه ) میشه در یک ثانیه 9600 بیت میاد پس زمان هر بیت میشه 104 میکرو ثانیه
                    یعنی اگر پایه که 1 بود 104 میکرو ثانیه 0 شد متوجه میشه اطلاعات الان دارن میان
                    بعد از اون برای این که باز متوجه بشه که کی اطلاعات تموم شده میگن اگر یک بیت یعنی 104 میکرو ثانیه پایه یک موند و تغییر نکرد یعنی تموم شد
                    حالا میتونه 1.5 بیت 156 میکرو ثانیه صبر کنه یا حتی 2 بیت یعنی 208
                    این عددا برای Baud Rate های مختلف فرق میکنه
                    ممنون.
                    الان دیگه برام واضح شد.

البته منتظر پاسخ آقای رستمی هستم، می خوام که بیشتر بدونم.

لطفا اگر منبع یا PDF در این باره دارین ،لینکشو بزارین.
                    ممنون از لطفتون.
                    . \-/ . |-| . \/\/

دیدگاه

می خوام ارتباط سریال بین میکرو و کامپیوتر و کامپیوتر با کامپیوتر رو راه اندازی کنم!!
                      در مورد ارتباط کامپیوتر که هیچی نمی شه گفت. ولی برای میکرو، هر میکروکنترلری که استفاده می کنید (از 8051 تا ARM)، به توضیحات بخش سریال برید، توی برگه اطلاعاتش فرمول نرخ بیت رو پیدا کنید...
                      وقتی پیدا کردید نگاه کنید یه عددِ 16 می بینید

دیدگاه

در مورد ارتباط کامپیوتر که هیچی نمی شه گفت. ولی برای میکرو، هر میکروکنترلری که استفاده می کنید (از 8051 تا ARM)، به توضیحات بخش سریال برید، توی برگه اطلاعاتش فرمول نرخ بیت رو پیدا کنید...
                        وقتی پیدا کردید نگاه کنید یه عددِ 16 می بینید
                        ممنون از راهنمایی تون.

از دوستان خواهش می کنم که اگر در این مورد نمونه کد و یا تشریح پروژه(ارتباط بین میکرو با کامپیوتر و کامپیوتر با کامپیوتر) دارن، لینک کنن.
                        موفق باشید
                        . \-/ . |-| . \/\/

دیدگاه

با سلام به دوستان .
                          ممنون از این همه لینک که در این تاپیک برای رفع ابهام قرار دادین. :sad:

بنده این PDF رو پیدا کردم و لینکش کردم. امیدوارم مفید باشد.

https://cld.persiangig.com/download/...L1_8251.pdf/dl
                          . \-/ . |-| . \/\/

دیدگاه

با سلام به دوستان .
                            ممنون از این همه لینک که در این تاپیک برای رفع ابهام قرار دادین. :sad:

بنده این PDF رو پیدا کردم و لینکش کردم. امیدوارم مفید باشد.

https://cld.persiangig.com/download/...L1_8251.pdf/dl
                            احسند به شما که بالأخره با Google آشتی کردی!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X