اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال درمورد کتابخانه کار با FAT16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال درمورد کتابخانه کار با FAT16

سلام به همه.
    من می خواستم با این کتابخانه MMC که اقای فخر نوشته اند و واسه دسترسی به فایلها در MMC هست کار کنم.اما تو یه تاپیک خواندم که باید ابتدا MMC را با فرمت FAT16 فرمت کرد.اما نمی دونم چرا وقتی که مموری را به کامپیوتر وصل می کنم تو قسمت انتخاب نوع فرمت در کادر فرمت گزینه FAT16 نیست و فقط گزینه های FAT و FAT32 وجود دارند.چی کار کنم؟ با همون FAT32 فرمت کنم کافیه؟

پاسخ : سوال درمورد کتابخانه کار با FAT16

سلام

Fat رو انتخاب کنید
    حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

سلام.از پاسختون ممنونم.
      از دوستان کسی می تونه یه نمونه سورس که با این کتابخانه کار شده را اینجا بزاره؟ فقط متنشو همینجا بزارید کافیه.
      من نتونستم تاپیکی پیدا کنم که طرز کار با این کتابخونه را توضیح داده باشه.اگه همچین تاپیکی نیست لطف می کنید یه مقدار نحوه کار با این کتابخانه را توضیح بدهید و یه نمونه سورس بزارید؟

دیدگاه

سلام

اگر از کارت های SD استفاده می کنید دقت کنید که پایه ی 8 و 9 را نادیده بگیرید ، پایه ی 8 بعد از 7 است و پایهآ‌ ی 9 قبل از 1
        فایل های پیوست شده
        حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

سلام. اقای فخر من این برنامه را گرفتم اما هنگام کامپایل کردن از متغیر temp که در فایل mmcfat16.h است خطا می گیرد.خودم یکم باهاش ور رفتم اما نتونستم حلش کنم.
          متن خطا اینه:
          a value of type 'unsigned char [512]' can't be assigned to an entity of type 'unsigned int'
          دوبار خطا می گیره. یکی زمانی که ارایه temp در زیر برنامه mf16_ReadSector در اشاره گر ptr قرار می گیره و یکی زمانیکه همین ارایه یعنی temp در زیر برنامه mf16_WriteSector در اشاره گر ptr قرار می گیره.چی کار کنم؟ شما چطوری فایل hex رو ساختین؟ البته من از کدویژن 2.03.4 استفاده می کنم.

دیدگاه

احتمالا این ورژنی که داردید Evaluation هست و درست کار نمی کنه ، من با 1.25.9 کامپایل کردم مشکلی نداشت .

دیدگاه

سلام. اقا من نتونستم از این کتابخانه جواب بگیرم. از همین برنامه ای که اپلود کردید استفاده کردم فقط با کمی تغییرات. mmc را هم با فرمت FAT فرمت کردم.
              ابتدا با کامپیوتر یک فایل notepad جدید به نام test.txt روی mmc ایجاد کردم.بعدش تو برنامه فقط قسمت ارایه block را عوض کردم و این ارایه را با یک کاراکتر پر کردم و با دستور
              mf16_WriteSector(&fHandle, block,1);
              ارایه را در سکتور اول از فایل مورد نظر نوشتم.اما بعدش که mmc را به کامپیوتر وصل کردم دیدم که فایل خالیه. متن اون قسمت برنامه که عوض کردم:

for(i = 0; i<512;i++)
              {
              block[i]='m';
              }

mf16_Init();
              mf16_OpenFile(sName, &fHandle);
              mf16_WriteSector(&fHandle, block,1);

اولا آیا مراحل را درست رفته ام؟
              بعدش اینکه میکرو من mega32 است که نمی دونم از لحاظ sram کم میاره یا نه؟ (این مطلب را چطوری می تونم بفهمم؟)
              از کریستال داخلی 8 مگاهرتز استفاده کردم.مشکلی نداره که؟
              ضمنا تو سکتور اول اون فایل نوشتم.
              ممنون می شم اگه کمک کنید.

دیدگاه

سلام

ببینید این کتابخونه نمی تونه به یه فایل چیزی اضافه کنه ، یعنی شما باید فایلتون رو حداقل با 1 کاراکتر پر کنید تا 1 کلاستر ( = 4 سکتور ) بهش اختصاص بده ، بعد تو میکرو تغییرات برو بدید .

تو حلقه بنویسید : block[i] = 'm'

اولین سکتور فایل هم سکتور 0 است .

mf16_WriteSector(&fHandle, block,0);

دیدگاه

سلام.ممنونم. ببخشید چند تا سوال اساسی برام پیش اومد.

منظورتون از اینکه گفتید این کتابخانه نمی تونه به یک فایل چیزی اضافه کنه چیه؟ می شه توضیح بدید؟

پس دستورات نوشتن بافر در یک سکتور از فایل با گرفتن شماره آن و یا دستور نوشتن یک بایت در فایل با گرفتن آدرس آن چه عملی انجام می دهند؟

حالا اگر یک کاراکتر در فایل ایجاد شده نوشته بشه بعد از این می تونم یک آرایه از کاراکترها را درون فایل بنویسم یا نه؟ کلا می شه تو فایل چیزی نوشت یا نه؟ منظورم از چیزی اطلاعاتی است که در کامپیوتر قابل دیدن باشه. مثل همون ارایه ای از کاراکترها (یا یه رشته) در یک فایل notepad.

دیدگاه

سلام

در Fat به هر فایل بر اساس کلاستر فضا اختصاص داده می شود ، به عبارتی نگاه می کنه ببینه فایل شما تو چند تا کلاستر جا می شه ، همون تعداد کلاستر رو به اون فایل اختصاص می ده که در اکثر موارد انتهای فضا خالی می مونه ، وتقتی تو ویندوز از یک فایل Properties بگیرید ، Size سایز واقعی فایل رو نشون می ده و Size on Disk میزان فضایی که به اون فایل اختصاص داده شده ، اندازه ی کلاستر معمولا در Fat16 برابر با 4 تا سکتور ( 2KB ) است ، به عبارتی اگر شما یک کاراکتر در یک فایل بنویسید ، Fat16 به اندازهآ‌ی 2KB فضا برای اون فایل فضا اختصاص می ده که می تونید با این کتابخونه تو این فضا بنویسید و بخوانید ولی نمی تونید با این کتابخونه یه 2KB دیگه بهش اضافه کنید .

دیدگاه

سلام. خیلی خیلی ممنونم از توضیحات شما.
                      با این حساب واسه من مشکلی پیش نمی آید و مدار باید جواب بده.چون من می خواهم در یک فایل notepad فقط یک کاراکتر بنویسم و سپس یک رشته را بعد از این کاراکتر بنویسم که کلا یک کیلو بایت نمی شود.

دیدگاه

سلام.
                        اخرش تونستم از این برنامه جواب بگیرم.اما فقط تونستم محتویات یک فایل متنی را به پورت سریال کامپیوتر بفرستم و ان را نشان بدم اما نتوانستم در یک فایل متنی اطلاعات بنویسم. برای اینکار ابتدا یک فایل ایجاد کردم و آن را با سه کاراکتر پر کردم.باقیشم به صورت زیر:

char block[512]="alireza",sName[12] = "test.txt";
                        mf16_Init();
                        mf16_OpenFile(sName, &fHandle);
                        mf16_WriteSector(&fHandle, block,0);

بعدش mmc را به کامپیوتر وصل کردم اما به جای اون سه تا کاراکتر, سه تا کاراکتر بی ربط دیگه تو فایل ایجاد شده بود و خبری هم از اسم alireza نبود. مشکل از کجاست؟

دیدگاه

سلام

لطفا کد کامل بزارید

دیدگاه

سلام. اینم سورس برنامه:

http://rapidshare.com/files/135735251/MMCFAT16_TEST.rar.html

دیدگاه

سلام. اقای فخر چی شد؟
                              کد کامل را در تاپیک بالایی گذاشتم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X