اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل - مشکل - مشکل ( حروف نا مفهوم برروی LCD)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل - مشکل - مشکل ( حروف نا مفهوم برروی LCD)

سلام
    اگه یادتون باشه من مشکلی داشتم برای هنگ کردن میکرو و LCD در موقعی که سیستم را به دستگاه وصل میکردم که با راهنمایی های شما مشکل حل شد با اون خازن 1000 میکرو و وصل کردن reset به vcc حالا مشکل کاملا از روی میکرو برداشته شده و بصورت کامل مراحل برنامه را اجرا میکند ولی LCD هنوز مشکل دارد و در موقع راه اندازی کاراکترهای نامفهومی روی آن ظاهر میشود البته BUS آن را هم 8 گذاشتم باز هم نشد
    حالا در حالی که میکرو اصلا هنگ نمیکند و به برنامه ادامه میدهد چطور این نویز را از روی LCD بردارم

متشکرم منتظر راهنمایی شما هستم

پاسخ : مشکل - مشکل - مشکل

لطف کن اول عنوان تاپیکو ادیت کن. این جوری کسی نمیاد اینجا.

----

میشه بگی این مدارت تو چه محیطی قرار داره؟

دیدگاه

پاسخ : مشکل - مشکل - مشکل ( حروف نا مفهوم برروی LCD)

سلام
      این برد برروی یک دستگاه که یک موتور 45 کیلووات برروی نصب شده که من برای روشن و خاموش کردن آن بصورت ستاره مثلث از این برد استفاده میکنم این دستگاه هم در یک محیط
      باز میباشد مدار میکرو کامل درست کار میکنه اما وقتی میخوام استارت کنم LCD بهم میریزه ولی میکرو کارخود را میکند و بعد از تایم مشخص شده به مثلث رفته و هر وقت بخواهم
      بازدن کلید معرفی شده برای استپ سیستم خاموش میشود
      آیا این اطلاعات کامله

دیدگاه

بین پایه های + و - LCD خازن 100 نانو بذار. تا حد امکان از کابل فلت برای اتصال دیتای LCD استفاده نکن. دستگاه رو داخل یک کیس آلومینیومی قرار بده و بدنه رو زمین کن.
        با استفاده از نرم افزار دائما در مکان های خالی LCD یک فضای خالی بنویس تا تاثیرات نویز دیده نشه. مقدار حافظه پشته نرم افزاری ، سخت افزاری و فریم سایز رو تنظیم کن.

دیدگاه

سلام
          اگه ممکنه در مورد مقدار حافظه پشته نرم افزاری ، سخت افزاری و فریم سایز توضیح میدید .
          بقیه کارها رو انجام دادم
          متشکرم

دیدگاه

تنظیم Hardware stack یعنی مقدار بایت قابل دسترس برای حافظه سخت افزاری. وقتی در برنامه از زیربرنامه استفاده می کنی و اونها رو فراخوای می کنی نیاز به این حافظه پیدا می کنی. برای هر فراحوانی به 2 بایت از فضای پشته سخت افزاری نیاز داری

پشته نرم افزاری هم برای متغیرهای محلی استفاده میشه. همین طور متغیرهای مورد استفاده در زیر برنامه هم نیاز به پشته دارند. هر متغیر نیاز به دو بایت از این پشته رو داره. مثلا اگه تو برنامه 4 متغیر محلی و سه متغیر مورد استفاده در زیر برنامه داری حداقل نیاز به
            (4+3)*2=14
            بایت داری.

هر پارامتر محلی در فضایی که فریم سایز نامیده میشه قابل ذخیره هست. به عنوان مثال اگر در برنامه دو متغیر 16 بیتی ،یک متغیر 8 بیتی و یک رشته با طول 5 داری
            (2*2)+1+(5+1)=11
            بایت فضای فریم سایز رو نیاز داری. البته با توجه به زبان برنامه نویسی هم بعضی از دستورات نیازمند فضای این قسمت هستند.

البته کمبود فضای هر کدوم از این قسمت ها فقط روی LCD تاثیر نداره. می تونه اثرات دیگه ای هم روی رفتار میکرو داشته باشه.

از دوستان دیگه هم خواهش می کنم اگه اطلاعات وسیع تری راجع به این موضوع دارند اونو از ما دریغ نکند. هنوز اطلاعاتم خیلی ناقصه

دیدگاه

$crystal =4000000
              $baud = 19200
              $hwstack =32
              $swstack = 10
              $framesize = 40
              من از این دستورات برای حافظه هایی که گفتید استفاده کردم
              یک سوال چه اعداد دیگه ای برای حافظه پشته وبقیه حافظه ها میتوانم بذارم اصلا مبناشون چیه

متشکرم

دیدگاه

همون طور که در بالا گفتم مبنای مقدار دهی اونها بر اساس تعداد زیربرنامه ها و ... هست.
                اما تو دستورات بالا من Crystal$ رو ندیدم. اونو که حتما میذاری توبرنامه؟
                با چه فرکانسی کار می کنی؟

دیدگاه

سلام
                  کریستال مورد استفاده من 4 مگاهرتز است
                  یک سئوال
                  آیا در موقع استفاده از pmw میشود همزمان از counter یا موارد دیگر از تایمر 1 استفاده کرد
                  سئوال دوم
                  درصورتی که بخواهیم از وقفه در مورد هرکدام استفاده کنیم ایا با هم تداخل پیدا نمیکنند چه باید کرد
                  با تشکر

دیدگاه

ببخشید
                    منم وقتی از یک میکرو دیتا به میکرو دیگه می فرستم روی lcd حروف نامفهوم می بینم(فکر کنم چینی نمی دو نم شاید مترجم ساختم خبرندارم )لطفا به دادم برسید

دیدگاه

اون ایراد از LCD نیست. احتمالا نویز روی دیتای ارسالی اثر میذاره .

دیدگاه

برای از بین بردن نویز ودیدن درست حروف چه کنم؟ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X