اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرفتن دقت 16 بیت ازadc 10 بیتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

گرفتن دقت 16 بیت ازadc 10 بیتی

با درود خسته نباشید
    توی نرم افزار ccs pic به صورت نرم افزاری اومده از adc 10 بیتی دقت 16 بیتی گرفته
    کسی میدونه چه حقه ای زده.،

اضافه شده در تاریخ :
    کسی نیست جواب بده ؟؟؟

پاسخ : گرفتن دقت 16 بیت ازadc 10 بیتی

/بنظر شما میشه موتور بنز انداخت روی پراید ؟
    برام یکم عجیبه وقتی سهت افزارش نیست .... :angry:
    http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

من تست کردم . عددا که بهم میده از 0 تا ffff خودش هم زده 16 بیت و چیزی که هست نرم افزاریه . حالا کاری ندارم دقت واقعی یک adc 16 بیتی واقعی نداره . یه کلکی زده ؟؟؟ :question: :question:

دیدگاه

چرا نمیشه شما میتونید با پ امپ سیگنال رو ضرب کنید در ۶۴ و بعد تبدیل رو انجام بدید
        البته فقط برای سیگنالهای کوچیک جواب میده سیگنالهای بزرگ طبیعتا به دلیل اشباع خراب میشن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidreza.nayeri
          چرا نمیشه شما میتونید با پ امپ سیگنال رو ضرب کنید در ۶۴ و بعد تبدیل رو انجام بدید
          البته فقط برای سیگنالهای کوچیک جواب میده سیگنالهای بزرگ طبیعتا به دلیل اشباع خراب میشن
          اون که اره ولی این adc رو کلا بهم میریزه که سیگنال بزرگ اشباع میشه و ورودی رو محدود میکنه :redface:
          فکر کنم توی یک تابع ریاضی دامنه تغیراتشو زیاد کردن که این میتونه نرم افزاری باشه
          http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

به نظر من کاملا شدنیه و نرم افزاریه

اگه توی اصول کار ADc ها یه تحقیقی بکنید میبینید که ممکنه و میشه :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
              اون که اره ولی این adc رو کلا بهم میریزه که سیگنال بزرگ اشباع میشه و ورودی رو محدود میکنه :redface:
              فکر کنم توی یک تابع ریاضی دامنه تغیراتشو زیاد کردن که این میتونه نرم افزاری باشه
              فکر نمیکنم بشه نرم افزاری کاری کرد چون مدار تبدیل کننده است که داره مقایسه انجام میده
              تعداد بیت هم به همون مقایسه کننده و مبدل دیچیتال به آنالوگ شما بر میگرده

یه احتمالی میدم و اون اینه که ۶ بیت اضافه اش الکیه. ققط برای اینکه توان ۲ باشه مینویسشون
              کسی تست کرده ببینه این اصلا دقتش واقعا ۱۶ بیت هست یا نه؟

دیدگاه

سلام
                یک راه شناخته شده برای افزایش واقعی رزولوشن ، استفاده از تکنیک Oversampling و سپس DEcimation هست.
                اصلا ADC های سیگما-دلتا که رزولوشن 24 بیت دارند، همینطوری کار میکنند.

دیدگاه

من تست کردم این عدد میده و میکرو هم pic18f452 بود . توی ویزاردش هم برای تنظیمات adc اعداد 8 و 10 و 16 داره
                  از همین تعجب کردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط BlueApple
                    سلام
                    یک راه شناخته شده برای افزایش واقعی رزولوشن ، استفاده از تکنیک Oversampling و سپس DEcimation هست.
                    اصلا ADC های سیگما-دلتا که رزولوشن 24 بیت دارند، همینطوری کار میکنند.
                    سلام
                    درسته به روشش میگن over sampling اگه تو نت بگردید نمونه کدنویسیش پیدا میشه
                    من خودم این روش رو قبلا تست کرده بودم و جواب گرفتم
                    امام مهدی(عج): اگر شیعیان ما ، که خداوند طاعتشان دهد. در عهد ما وفادار و همدل بودند، هرگز دیدار ما (ظهور) به تاخیر نمی افتاد.(کدام عهد ؟)

دیدگاه

با سلام دوست عزیز

خودتون بهتر از من میدونید که 2 به توان 10 میشه 1024 و 2 به توان 16 میشه 65536

حالا 64=65536/1024

خوب با همین تقسیم ساده معلوم شد که adc شما کار خاصی نمیکنه که 10 بیتی رو 16 بیتی کنه فقط هر عددی که اومد رو ضربدر 64 میکنه که دقتش مثلا 16 بیتی بشه ولی عملا همون 10 بیتیه
                      مثلا عدد 100 وقتی اومد ، اون رو ضربدر 64 میکنه که میشه 6400 یا 1024 اومد میشه 65536

دیدگاه

پس باید هر پله که اظافه میشه 64 پله باشه . ولی در عمل اینجوری نیست. فکر نکنم شرکتی که ccs نوشته بیاد یه همچین
                        کار خنده داری انجام بده که عدد adc ضرب 64 کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S S
                          پس باید هر پله که اظافه میشه 64 پله باشه . ولی در عمل اینجوری نیست. فکر نکنم شرکتی که ccs نوشته بیاد یه همچین
                          کار خنده داری انجام بده که عدد adc ضرب 64 کنه
                          خوب حتما نیاز به یه عدد 16^ 2 رقمی داشته تو یه جای دیگه از برنامش وگرنه چون adc یه چیز سخت افزاریه نمیشه با نرم افزار دقتش رو بالا برد مٍثل این میمونه که یه چشم سالم انسان تا 12 میلیون رنگ رو میبینه بعد بیای بگی این ال سی دی تا 16 میلیون رنگ رو نمایش میده ، ولی چشم 12 میلیون بیشتر نمی بینه چون سخت افزاری همین طوره.

دیدگاه

همونطور که دوستان گفتن CCS "دقت" 16 بیتی نمیگیره. صرفاً بیت های کم ارزش رو صفر برمیگردونه. به هلپ read_adc‎(‎)‎ مراجعه کنید.
                            در واقع این قضیه در سخت افزار توسط بیت ADFM تعیین میشه که میتونید تو دیتاشیت ببینید.(حداقل تو شماره ای که من نگاه کردم)

در مورد گرفتن دقت بیشتر هم میشه با روش میانگین گرفتن تا یکی دو بیت به دقت اضافه کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X