اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل ترموستات هوشمند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل ترموستات هوشمند

نوشته اصلی توسط Glimpser نمایش پست ها
    فکر کردم که برای فعال کردن رله در لحظه جریان کم میاره برای همین با اضافه کردن خازن این مشکل لحظه ای را حل کنم

ببخشید من متوجه نشدم که منظور شما کدام ترانزیستور است ؟

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
    همون ترانزیستور دارلینکتون uln2003ag

شما رله اضافه کنی فرقی نمی کنه موقع روشن شدن رله خازن هم جریان می کشه تا شارژ بشه اون uln2003ag رو عوضش کن ببین چی میشه
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
      همون ترانزیستور دارلینکتون uln2003ag

شما رله اضافه کنی فرقی نمی کنه موقع روشن شدن رله خازن هم جریان می کشه تا شارژ بشه اون uln2003ag رو عوضش کن ببین چی میشه
      من تا جایی که متوجه شدم uln2003ag روی منفی سه عدد رله وصل شده حالا اگر من مثبت خازن را به مثبت رله وصل کنم و منفی خازن را به گرند اصلی uln2003ag با فرض اینکه کل تغذیه مدار ضعیفه وقتی که دارلینگتون منفی یکی از رله ها را وصل کند ذخیره خازن اون کسری لحظه ای رله را جبران میکنه و رله وصل میشه و وصل هم باقی میمونه مثل الان که با یک ضربه رله فعال شده و فعال میمونه فقط اینکه چه ظرفیتی برای فعال کردن رله مناسبه را من شک دارم

دیدگاه

من تا جایی که متوجه شدم uln2003ag روی منفی سه عدد رله وصل شده حالا اگر من مثبت خازن را به مثبت رله وصل کنم و منفی خازن را به گرند اصلی uln2003ag با فرض اینکه کل تغذیه مدار ضعیفه وقتی که دارلینگتون منفی یکی از رله ها را وصل کند ذخیره خازن اون کسری لحظه ای رله را جبران میکنه و رله وصل میشه و وصل هم باقی میمونه مثل الان که با یک ضربه رله فعال شده و فعال میمونه فقط اینکه چه ظرفیتی برای فعال کردن رله مناسبه را من شک دارم

چ گیری دادی به خازن
        ترانزیستور رو عوض میکردی اگه نشد حالا خازن رو اضافه کن
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

چ گیری دادی به خازن
          ترانزیستور رو عوض میکردی اگه نشد حالا خازن رو اضافه کن
          :-)
          دوتا مشکل دارم
          اول اینکه نمیتونم متوجه بشم چه اشکالی میتونه برای ترانزیستور پیش بیاد . یعنی به مرور زمان مقاومت داخلیش زیاد میشه ؟ چطور لاین مربوط به پمپ آب که اول روشن میشه مشکل نداره ولی رله دوم بعد از وصل شدن جریان باید یک ضربه بخوره تا فعال بشه ؟؟؟؟ آیا شما تجربه این نوع مشکلها را با این قطعه داشتید ؟
          دوم باید برم از جمهوری بخرمش ولی توی خونه انواع و اقسام خازنهای الکترولیت را دارم

دیدگاه

:-)
            دوتا مشکل دارم
            اول اینکه نمیتونم متوجه بشم چه اشکالی میتونه برای ترانزیستور پیش بیاد . یعنی به مرور زمان مقاومت داخلیش زیاد میشه ؟ چطور لاین مربوط به پمپ آب که اول روشن میشه مشکل نداره ولی رله دوم بعد از وصل شدن جریان باید یک ضربه بخوره تا فعال بشه ؟؟؟؟ آیا شما تجربه این نوع مشکلها را با این قطعه داشتید ؟
            دوم باید برم از جمهوری بخرمش ولی توی خونه انواع و اقسام خازنهای الکترولیت را دارم

رله ی موتور شاید خراب شده یا لحیم مردگی داری...لحیم مردگی رو چک کن ...اگه این مورد نباشه شکل از رله هستش چون وقتی رله های دیگه به کار می افتن ولی اون به کار نمیفته کشکل از ترانزیستور نیست مشکل از رله یا لحیم مردگیه
            راستی همون ترانزیستور همه رله هارو راه اندازی می کنه دیگه؟؟؟؟
            موفق باشی
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

رله ی موتور شاید خراب شده یا لحیم مردگی داری...لحیم مردگی رو چک کن ...اگه این مورد نباشه شکل از رله هستش چون وقتی رله های دیگه به کار می افتن ولی اون به کار نمیفته کشکل از ترانزیستور نیست مشکل از رله یا لحیم مردگیه
              راستی همون ترانزیستور همه رله هارو راه اندازی می کنه دیگه؟؟؟؟
              موفق باشی
              بله همون ترانزیستور همه رله ها را هندل میکنه
              متاسفانه با تعویض رله ها هم مشکل حل نشده برای همین رفتم تو فکر اضافه کردن خازن

دیدگاه

بله همون ترانزیستور همه رله ها را هندل میکنه
                متاسفانه با تعویض رله ها هم مشکل حل نشده برای همین رفتم تو فکر اضافه کردن خازن

یه پیشنهاد وقتی ترموستات به برق وصله روشنش کن ببین ولتاژ دوسر رله چقدره همه ی رله هارو ببین
                به نظرم شاید مدار تغذیه جریانش کم شده
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X