درودوقتی ما با یک نرم افزار یه عکس تبدیل به هگز میکنیم و ذخیره میکنیم داخل فایل اعداد هگز که به ما میده اسکی هست مثلا0x12,0xff .........به صورت نوشتاری عدد هگز نوشته .من میخوام توی فایل نوت پد هگز واقعی ریخته بشه . باید از چه نرم افزاری استفاده کنم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ویختن فایل هگز داخل مموری
Collapse
X
-
پاسخ : ویختن فایل هگز داخل مموری
نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست هادرودوقتی ما با یک نرم افزار یه عکس تبدیل به هگز میکنیم و ذخیره میکنیم داخل فایل اعداد هگز که به ما میده اسکی هست مثلا0x12,0xff .........به صورت نوشتاری عدد هگز نوشته .من میخوام توی فایل نوت پد هگز واقعی ریخته بشه . باید از چه نرم افزاری استفاده کنم
میشه یکم واضح تر توضیح بدید
منظورتون از هگز واقعی چیه ؟
یعنی این که مثلا 0xff رو بنویسه ff ؟؟؟آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .
دیدگاه
-
نه شما فایل هگز که میبینید تشکیل شده از
0
x
f
f
این چهار بایت هست که دارید نوی notpad میبینید . و چون notpad فایل اسکی نمایش میده شما این کد میبینید
اگه من با میکرو فایل باز کنم و بایت اول بخونم 0 اسکی میخونه
دومین بایت x هستش
سومی و چهارمی هم f هست
اگه هگز اصلی باشه در واقع یک بایت هست و توی notpad هم یا پیدا نیست یا فقط بایت هایی پیدا هستند که عدد یک کد اسکی باشند مثلا 30 هگز میشه 0 اسکی
دیدگاه
-
منظورتون رو متوجه شدم
من خودم برای کاهش حجم و افزایش سرعت نمایش دیتای عکس ها روی ال سی دی از همین روش استفاده کردم اما خودم یه برنامه نوشتم که میکرو میومد هگز 4 بایتی رو میگرفت و تبدیل به 1 بایت میکرد
و در قالب یه فایل نوت پد داخل مموری ذخیره میکردآرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه