با سلام
دوستان من میخوام با این : http://www.enda.com.tr/ENG/Products/Urunler.aspx?UrunID=140
از طریق مد باس ارتباط برقرار کنم ، دما رو بخونم ، پارامترهای PID کنترلرش رو تنظیم کنم و خروجی هاش رو هم تحت کنترل در بیارم .
این فقط یه منوال داره که توش در رابطه با نحوه کار باهاش توضیح داده شده .
من برای اینکه بخوام با هاش ارتباط برقرار کنم آیا باید با رجیستر هاش آشنا باشم ؟
کلا باید چه کنم ؟
ممنون از توجهتون
این فایل رو دانلود کن توش فایل ETC MODBUS PROTOCOL ADDRESS MAP.pdf آدرس رجیسترهاش رو گفته.
با سلام خدمت دوستان گرامی
بنده نیازی به آشنایی کامل به پروتکل modbus دارم ولی توی نت مقاله ای کامل به زبان فارسی پیدا نکردم.
ممنون میشم اگه کسی در مورد این پروتکل توضیحی بده یا یک منبع کامل به زبان فارسی معرفی کنه
باز هم تشکر
موفق باشید :bye :bye
خدایا چنان کن سرانجام کار *** که تو خشنود باشی و ما رستگار
سوال من اینه که از طرف مستر چه بیت هایی برای صدا زدن Slave مورد نظرش رد و بدل میشه؟
و دقیقا اطلاعاتی که برای مراحل " 1-درخواست از مستر 2-تایید هویت از اسلیو 3- ارسال اطلاعات از اسلیو به مستر 4-دریافت و تایید دریافت از مستر " رد و بدل میشه چطوری کدبندی میشه و دقیقا طبق پروتکل بیتهای اعلام وضعیت چی هستند و بیت های دیتا چطوری کدبندی میشن
Reveng will surely come... Your hard time are ahead
// - - - - - - - - - -
برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
// - - - - - - - - - -
اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
// - - - - - - - - - -
سلام دوستان
من می خوام از طریق کامپیوتر سه تا سیگنال انالوگ و یک دیجیتال بفرستم به یک گیرنده وایرلس که اون هم وصل هست به سه تا MFC و یک Valve برای اینکار از یک مازول وایرلس میخوام استفاده کنم که شرکت دارنده محصول میگه باید از طریق modbus وصلش کنم به لپ تاپ... ممنون میشم منو راهنمایی کنید در این زمینه که چکار باید بکنم
سلام
دنبال این محصول باید یه cd/DVD باشه که منوال و نرم افزارهای مورد نیاز رو داخلش میتونی پیدا کنی
برای ارتباط هم نوشته که با RS232/RS485 کار میکنه شما اول باید یه پورت سریال برای ارتباط آماده
کنی اگر لپ تاپ این پورت رو داره که کاری نیاز نیست انجام بدی گور نه باید یه مبدل USB to SERIAL خبری
برای ارتباط با این کارت فکر نیاز نیست پروتکل رو خودتان پیاده کنید مگر اینکه با میکرو بخوام به این کارت وصل بشی
سلام
دنبال این محصول باید یه cd/DVD باشه که منوال و نرم افزارهای مورد نیاز رو داخلش میتونی پیدا کنی
برای ارتباط هم نوشته که با RS232/RS485 کار میکنه شما اول باید یه پورت سریال برای ارتباط آماده
کنی اگر لپ تاپ این پورت رو داره که کاری نیاز نیست انجام بدی گور نه باید یه مبدل USB to SERIAL خبری
برای ارتباط با این کارت فکر نیاز نیست پروتکل رو خودتان پیاده کنید مگر اینکه با میکرو بخوام به این کارت وصل بشی
خیلی ممنون از پاسختون یک سوال دیگه؟؟؟ آیا این امکان وجود داره که به کمک labview سیگنال آنالوگ تولید و از طریق سریال و modbus به ماژول وایرلس منتقل بشه؟؟؟
یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت غم من مخور که دوری برای من شده عادت
سلام جناب رستمی بنده میخوام یه ارتباط دو طرفه مستر اسلیو با میکرو avr و پروتک مد باس داشته باشم اگه لطف کنید کتابخونه کامل رو اگه دارید دوباره پلود کنید
با تشکر
من به آمار زمین مشکوکم...
اگر این شهر پر از آدم هاست......
پس چرا این همه دل ها تنهاست؟
سلام مجدد
هدر را توی برنامه اوردم. الان باید با تابعی که در پست اول معرفی کردید دیتا را بفرستم روی مدباس؟
تنظیمات دیگه ای نداره؟
Reveng will surely come... Your hard time are ahead
// - - - - - - - - - -
برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
// - - - - - - - - - -
اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
// - - - - - - - - - -
دیدگاه