اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرامر ویلم نسخه 4.4

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروگرامر ویلم نسخه 4.4

با عرض سلام و خسته نباشی به همه ایکه روی این پست کلیک کردند.
    در یکی از پست ها مطالبی حاکی از درخواست اطلاعات و بردهای پروگرامر ویلم توجهم رو جلب کرد. بعضی از عزیزان زحمت کشیده بودند و آدرس وبلاگwww.jgprogrammer.blogfa.com رو هم گذاشته بودند, امیدوارم مشکلی از دوستان حل شده باشه.
    لازم دیدم به اطلاع کسانی که کمی با شک وتردید نسبت به این پروگرامر نگاه می کنند,برسونم که من به دلیل نیاز کاری و شخصی با دریافت اطلاعات از سایت اصلی شروع به ساخت پروگرامر کردم. البته کمی مشکل داشتم که با عضویت در فروم ویلم و پرسش و پاسخ مشکلم حل شد.
    ولی انچه که مهم هست اینه که شماتیک بصورتی که داده شده واقعا کار میکنه. در صورتی که دوستان از طرح PCB دلخور هستند, تماس بگیرند تا برد اصلی و مبدل رو براشون بفرستم. البته من فقط برای پروگرام کردن چیپ های EPROM و PROM سری 64 تا 512 مثل 27C256 از پروگرامر استفاده کردم لذا برد آداپتور رو برای این سری دارم. برای بقیه نباید زیاد کار داشته باشه!!

پروگرامر ویلم نسخه 4.4

سلام دوست عزیز ممنون میشم نقشه و نرم افزارشو توی سایت بزاری
    فهبنی صبرت علی عذابک فکیف اصبرعلی فراقک
    گیرم که برعذاب توصبر کنم ،چگونه بر جدایی ات شکیبایی ورزم

دیدگاه

پروگرامر ویلم نسخه 4.4

دوست عزیز آقای عبدی و همگی سلام
      حق با شماست متاسفانه لینک رو فراموش کرده بودم.
      من فکر می کنم بجای اینکه برای تک تک بردها لینک شماتیک و PCB رو بدم لینک وبلاگ
      www.jgprogrammer.blogfa.comرو قرار بدم بهتر باشه , هم توضیحات کافی داره و هم اینکه هر کسی هر جاشو خواست راحت پیدا میکنه. عکس هائی از بردها ی مونتاژ شده هم هستش. در ضمن لینک سایت ویلم و قسمت های مختلفش رو هم گذاشتم.
      امیدوارم مفید باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X