اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گزینه مناسب برای افراد مبتدی جهت شروع کار با انواع خانواده میکرو کنترلر ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

گزینه مناسب برای افراد مبتدی جهت شروع کار با انواع خانواده میکرو کنترلر ها

با سلام لطفا بدون تعصب داشتتن به گروه خاصی از میکرو کنترلر ها پاسخ بدین
    1برای یادگری میکرو کنترلر ها ایا ابتدا کار کردن با میکرو کنترلر های avr بهتر نیست چون من میخواستم ابتدا و برای پایه کار با این گرو از میکرو کنترلرها رو یاد بگیرم وسپس بعد از مشخص شدن هدفم از یادگیری بر سراغ گرو دیگری از میکرو کنترلر های با هسته ارم
    چون بعضی از دوستان گفته شده که از همان ابتدا بریم و کار رو با یکی از میکرو کنترلر ها با هسته ارم به دلیل سرعت و خیلی از موارد دیگر .... شروع کنیم
    اما مشکل اینجاست که کاربا میکرو های با هسته ارم برای افراد تازه کار مشکل هست و یاد گیری انها هم به مراتب سخت تر
    نظر شما چیست

پاسخ : گزینه مناسب برای افراد مبتدی جهت شروع کار با انواع خانواده میکرو کنترلر ها

سلام
    نظر من اینه که اول اصول برنامه نویسی رو یاد بگیرید بعد پله به پله با میکرو های avr شروع کنید در پله بعدی برید سراغ ارم

موفق باشید
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

پاسخ : گزینه مناسب برای افراد مبتدی جهت شروع کار با انواع خانواده میکرو کنترلر ها

نوشته اصلی توسط mj_15 نمایش پست ها
      نظر شما چیست
      سلام
      اگر هدف یا پروژه ی خاصی مد نظرتون نیست و می خواهید از ابتدا شروع کنید .
      من AVR را توصیه می کنم روی پلتفرم Arduino .
      شما یک برد Arduino Uno بگیرید و شروع به کار کنید . از نظر آشنایی با نرم افزار و سخت افزار خیلی سریع به وسیله ی منابع فراوان موجود در وب پیشرفت می کنید .
      در گام دوم می تونید میکرو های AVR یا Pic را بگیرید و خودتون مدار ببندید و یا با میکرو های ARM شروع به کار کنید .
      بسیاری از پروژه ها با AVR قابل راه اندازی هست ، البته میکرو های ARM هم محاسن خودشان را دارند .
      البته این نظر من بود ، دوستان با تجربه تری در انجمن حضور دارند که مطمئنا بهتر راهنمایی خواهند کرد
      موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Quantum. نمایش پست ها
        سلام
        اگر هدف یا پروژه ی خاصی مد نظرتون نیست و می خواهید از ابتدا شروع کنید .
        من AVR را توصیه می کنم روی پلتفرم Arduino .
        شما یک برد Arduino Uno بگیرید و شروع به کار کنید . از نظر آشنایی با نرم افزار و سخت افزار خیلی سریع به وسیله ی منابع فراوان موجود در وب پیشرفت می کنید .
        در گام دوم می تونید میکرو های AVR یا Pic را بگیرید و خودتون مدار ببندید و یا با میکرو های ARM شروع به کار کنید .
        بسیاری از پروژه ها با AVR قابل راه اندازی هست ، البته میکرو های ARM هم محاسن خودشان را دارند .
        البته این نظر من بود ، دوستان با تجربه تری در انجمن حضور دارند که مطمئنا بهتر راهنمایی خواهند کرد
        موفق باشید
        با تشکر از پاسخ شما
        اما اگر قرار باشه که همون اول از avr شروع کنم مطمعنا با کد ویزن کار میکنم
        اما هدف من از گذاشتن این پست
        1ایا کار کردن با میکرو avr میتونه در اینده یادگیری میکرو های با پردازنده ارم رو راحت تر کنه
        2ایا کسی هست که از همون اول یه راست رفته باشه سراغ یادگیری میکرو های با پردازنده ارم و کلا با میکروهای avr ;کار نکرده باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mj_15 نمایش پست ها
          1ایا کار کردن با میکرو avr میتونه در اینده یادگیری میکرو های با پردازنده ارم رو راحت تر کنه
          2ایا کسی هست که از همون اول یه راست رفته باشه سراغ یادگیری میکرو های با پردازنده ارم و کلا با میکروهای avr ;کار نکرده باشه
          اصول میکرو ها یکیه ، میکرو های AVR ساده ترن ، ارزون ترن و شروع به کار باهاشون راحت تره. Arduino از جهت این گفتم که کمکتون می کنه از برنامه نویسی شروع کنید و به تدریج با سخت افزار آشنا بشید.
          اگر هدف شما ARM هست می تونید مستقیم با ARM شروع کنید ، با تلاش و علاقه به نتیجه می رسید.
          این دیگه بستگی به شما داره که می خواهید چه کار کنید و چه هدفی را دنبال می کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X