اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قفل رمز دار--راهنمایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قفل رمز دار--راهنمایی

سلام دوستان من یک برنامه قفل رمز دار نوشتم ولی واسه رمز اولیه مشکل دارم یعنی اگه رمز اولیه بدم درسته داخل برنامه میشه رمز رو عوض کرد ولی با ریست شدن ای سی دوباره همون رمز جایگزین میشه

ضمنا با بیسکام نوشتم از ای سی atmega 16 استفاده کردم

منم داخل eeprom ذخیره کردم ولی وقتی مقدار اولیه بهش میدی درسته داخل حلقه برنامه میشه عوضش کرد ولی با ریست شدن ای سی دوباره همون مقدار اولیه که خودمون تو برنامه بهش دادیم جایگزین میشه :sad:
    اگه رمز اولیه رو داخل حلقه اصلی برنامه بدم که نمیشه اگه اول برنامه خارج حلقه اصلی با ریست شدن رمز اولیه حایگزین میشه
    زنده بو دن را به بیداری بگذرانیم که سال ها به اجبار خواهیم خفت

پاسخ : قفل رمز دار

سلام. نمیخوای توضیح بیشتری بدی که از چه میکرویی استفاده کردی ؟ ویا اینکه با چه زبانی برنامه نوشتی ؟
    وقتی کسی فقیر می شود خوبیهایش حقیر می شود و کسی که زور و زر دارد عیبهایش هنر می شود

دیدگاه

رمز رو تو حافظه EEProm ذخیره کن... و وقتی هم عوضش کردی روی همون رمز قبلی ذخیره کن.
      www.icesi.ir

دیدگاه

منم داخل eeprom ذخیره کردم ولی وقتی مقدار اولیه بهش میدی درسته داخل حلقه برنامه میشه عوضش کرد ولی با ریست شدن ای سی دوباره همون مقدار اولیه که خودمون تو برنامه بهش دادیم جایگزین میشه

دیدگاه

پاسخ : قفل رمز دار--راهنمایی

به این نکته هم دقت کن که هنگام پروگرم کردن میکرو فایل eep. رو هم تو حافظه eeprom میکرو پروگرم کنی.

دیدگاه

سلام دوست عزیز
            میتونی اینکار رو بکنی:اول برنامه یک رمز رو در متغیری که در نظر داری رمز تو اون باشه بریز.حالا وقتی رمز رو تو برنامه عوض کردی بعد از اینکه تو eeprom ذخیره کردی بیا و تو چند خونه دیگه از eeprom که در جاهای مختلفی قرار دارن یک عدد خاص رو بنویس مثلاً تو همشون یک بنویس هر چی این تعداد خونه ها بیشتر باشن احتمال خطا کم میشه.حالا میتونی در ابتدای برنامه بعد از اینکه رمز اولیه رو تو متغیرش ریختی ااین خونه ها رو چک کنی و اگه اون عدد خاص تو اونها بود معلوم میشه که رمز تغییر کرده و میتونی رمز تغییر کرده رو که توی eeprom ذخیره کردی رو بخونی.
            فکر کنم تونستم مطلب رو جا بندازم .

دیدگاه

اره به نظرم خیلی خوبه امتحان میکنم ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X