اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال Sunrom Programmer به USB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال Sunrom Programmer به USB

سلام به همه اساتید

من این پروگرامر رو سالها پیش تهیه کردم و با ویندوز 7 و پورت RS232 کارم رو راه می انداختم اما حالا تصمیم دارم که به USB و ویندوز 10 و 11 وصلش بکنم.
    در ورودی یک MAX232 داره تا RS232 رو به سریال تبدیل بکنه.
    من میتونم از این مبدل چندکاره استفاده بکنم؟

با این مبدل میتونم مستقیم میکروکنترلر رو به USB وصل بکنم؟ تنظیمات خاصی داره؟

از مدیران و همکاران انجمن کسی نظری نداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jojo14 نمایش پست ها
      سلام به همه اساتید

من این پروگرامر رو سالها پیش تهیه کردم و با ویندوز 7 و پورت RS232 کارم رو راه می انداختم اما حالا تصمیم دارم که به USB و ویندوز 10 و 11 وصلش بکنم.
      در ورودی یک MAX232 داره تا RS232 رو به سریال تبدیل بکنه.
      من میتونم از این مبدل چندکاره استفاده بکنم؟

با این مبدل میتونم مستقیم میکروکنترلر رو به USB وصل بکنم؟ تنظیمات خاصی داره؟
      با سلام و خسته نباشید،
      آیسی MAX232 برای تبدیل سطح ولتاژ RS-232 ( که 12+ و 12- ولت هست ) به سطح ۰ و ۵ ولت منطقی استفاده میشه ، پس اگر بخوایید از مبدل USB به سریال استفاده کنید، باید این آیسی رو حذف کنید.
      نکته بعدی اجرای نرم افزار پروگرامر روی ویندوز جدیدتر هست ، بعضی نرم افزار های پروگرامر قدیمی روی ویندوز ۱۰ و ۱۱ ممکنه اجرا نشن یا ممکنه اجرا بشن ولی نتونن با سخت افزار پروگرامر ارتباط بر قرار کنن ، این مورد هم بررسی کنید.
      قبلا خودم هم خواستم این پروگرامر رو بسازم ، ولی به علت به صرفه نبودن میکروکنترلر های 8051 بی خیال شدم.
      هر چند الان بعضی میکروکنترلر های 8051 به صرفه هستن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و خسته نباشید،
        آیسی MAX232 برای تبدیل سطح ولتاژ RS-232 ( که 12+ و 12- ولت هست ) به سطح ۰ و ۵ ولت منطقی استفاده میشه ، پس اگر بخوایید از مبدل USB به سریال استفاده کنید، باید این آیسی رو حذف کنید.
        نکته بعدی اجرای نرم افزار پروگرامر روی ویندوز جدیدتر هست ، بعضی نرم افزار های پروگرامر قدیمی روی ویندوز ۱۰ و ۱۱ ممکنه اجرا نشن یا ممکنه اجرا بشن ولی نتونن با سخت افزار پروگرامر ارتباط بر قرار کنن ، این مورد هم بررسی کنید.
        قبلا خودم هم خواستم این پروگرامر رو بسازم ، ولی به علت به صرفه نبودن میکروکنترلر های 8051 بی خیال شدم.
        هر چند الان بعضی میکروکنترلر های 8051 به صرفه هستن.
        مبدل رو تهیه کردم و با نرم افزار اولی تونستم به پروگرامر وصل بشم ولی نرم افزار دوم پروگرامر رو شناسایی نمیکرد
        به تنظیمات مبدل در بخش device manager رفتم و شماره پورت رو از 9 به 2 تغییر دادم و ایراد حل شد. ویندوز 11 آخرین نسخه
        شما پروژه بدرد بخوری از 8051 داری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jojo14 نمایش پست ها

مبدل رو تهیه کردم و با نرم افزار اولی تونستم به پروگرامر وصل بشم ولی نرم افزار دوم پروگرامر رو شناسایی نمیکرد
          به تنظیمات مبدل در بخش device manager رفتم و شماره پورت رو از 9 به 2 تغییر دادم و ایراد حل شد. ویندوز 11 آخرین نسخه
          شما پروژه بدرد بخوری از 8051 داری؟
          بسیار عالی.
          برای میکروکنترلر 8051 پروژه خاصی مدنظر ندارم.
          بستگی به نیاز شما داره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X