سلام،من یه کد C در Keil دارم که فقط کتابخونه های reg51.h و io.h رو فراخونی میکنه، میکروی من 8051AH هستش،مساله اینه که کد کامپایل نمیشه،این error ها رو میده:
من io.h رو که مینکم stdio.h این دفعه همون error هاست فقط به جای PutChar میشه gotoXY.
اگه کتابخونه ی conio.h که دستورات بالا رو توش هست به نرم افزار اضافه کنم(از کتابخونه های Turbo C ،چون توی اینترنت نیست) حالا error های قبلی میره یه error دیگه دارم:
دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم،من تا حالا با 8051 کار نکردم و الان فقط منتظر یه فایل HEX نا قابلم،اگه لازمه هم کد رو بفرستم،لطفا یکی واسه من اینو کامپایل کنه(یا کمک کنه کامپایل کنم)،باید پروژه تحویل بدم،ممنون!
InitIO:missing function prototype
ClearScreen:missin function protype
PutChar:missing function prototype
PutChar:requires ANSI-style prototype
من io.h رو که مینکم stdio.h این دفعه همون error هاست فقط به جای PutChar میشه gotoXY.
اگه کتابخونه ی conio.h که دستورات بالا رو توش هست به نرم افزار اضافه کنم(از کتابخونه های Turbo C ،چون توی اینترنت نیست) حالا error های قبلی میره یه error دیگه دارم:
missing: ';' before 'directvideo'
که این مربوط میشه به یکی از خطوط conio.hدیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم،من تا حالا با 8051 کار نکردم و الان فقط منتظر یه فایل HEX نا قابلم،اگه لازمه هم کد رو بفرستم،لطفا یکی واسه من اینو کامپایل کنه(یا کمک کنه کامپایل کنم)،باید پروژه تحویل بدم،ممنون!
دیدگاه